MGB:n mittakuvia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja 75b, 3.7.2012.

  1. 75b

    75b Gearhead

    Olisko jossain linkissä saatavissa MGB:n korin mittakuvia? Tarkoitan siis ihan virallisia mittoja ja mittauskohtia, joita tarvitaan korikorjauksissa. Entä mahtaako peltikorjaamoilla vielä olla käytettävissään tarpeelliset mittatiedot, mikäli niitten venytyspenkkien apuun joutuisi turvautumaan?
     
  2. fintim11

    fintim11 3rd gear

    Laitan tulemaan.
     
  3. MAuno66

    MAuno66 1st gear

    Vieläkö mittakuvia olisi saatavilla? Pitäisi tehdä MGB -65 roadsteriin talven aikana kohtalaiset (etukehikko, kynnyskotelot ja a- pilarit) peltityöt, korjauspaloja ajattelin käyttää. Tässä yhteydessä mittaaminen olisi paikallaan...
    T. MA
     
  4. 75b

    75b Gearhead

Kerro tästä muillekin!