Jeep-94: Aiheeton rear lamp failure.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja 370, 11.10.2012.

  1. 370

    370 Gearhead

    Mitähän ilmoitusnäyttö tuolla tarkoittaa? Jokainen valo toimii.
     
  2. 370

    370 Gearhead

    Eli Suomiauto koukulla, olisko perän pistokkeessa häikkää? Muuten kaikki valot pelaa. Tympii tuo äänimerkki ja turha vikatiedon vilkkuminen.
     
  3. Antti the Mato

    Antti the Mato Gearhead

    Voi se olla et on vääränlainen/tehoinen lamppu jossain. Voi aiheuttaa saman.
     
  4. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Lampun kannassa kosketus häikkää....? :oops:
     
  5. T5

    T5 Gearhead

    Lisäjarruvalosta yksi polttimo pimeänä?
     
  6. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Saattaa olla vikaa siinä infonäytössäkin. Mein '96 herjaa 'coolant sensor bad' vaikka se on ehjä (voi olla johdotuksessakin, mutta monesti syynä on huono juotos k.o johtimen pinnissä piirilevyyn), sekä '4wd switch' jonka saa pois kun kopauttaa infon ruutua.
     
  7. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Jos sitä edes on. Mä huomasin taannoin että lisäjarruvalo ei toimi, joten ruuvasin muovit pois että vaihdan lampun. Yllättäen sieltä puuttui johtosarja kokonaan, ja kun tarkemmin tutkin lisäjarruvaloa, niin huomasin että ei siinä ole edes linssiä, pelkkä mustaa muovia oleva feikki
     
  8. Ombo

    Ombo 1st gear

    Isot pojat puhuu myös, että VICissä on useasti huonoja juotoksia, joka taas aiheuttaa näitä aiheettomia hälytyksiä. Eli jos on aikaa ja paikkaa, härveliä irti ja suurennuslasia ja kolvia käteen.
    Itselläkin herjaa tuota yleistä "service 4wd switchiä", mutta joku aikaisempi seppä on löytänyt jostain sen piipparin ja heittänyt helevettiin. Ei vaikuta ajoihin eikä hermoihin niin on jäänyt tuokin tutkimatta.
     
  9. hara64

    hara64 1st gear

    meillä -93 grantti herjas ensin oikeaa takaovea ja nyt takavaloja.

    jarruvalon toimivuus/toimimattomuus ei vaikuta siihen herjaukseen,valot kun laittaa päälle ilman jarrun painallusta niin johan rupee näyttö vilkkumaan ja kun sammutat valot(auto käynnissä)herjaus jatkuu.
     
  10. rane58

    rane58 Double Gearhead

    -Nehän oli kielletty aikoinaan suomistoliitossa vaarallisina ja piti poistaa/sammuttaa. :odroll: -Olisko siinä selitys.. :wink:
     
  11. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Tuo feikkikuori on ihan tehtaalta lähtöisin, ei ole vaikuttanut suomen llisäjarruvalo kielto tuohon (mikä käsittääkseni oli jotain 80-luvun sekoilua). Ja tuo mein auto on tuotu ruottista 5-6 vuotta sitten.
     

Kerro tästä muillekin!