Ovitiivisteiden laitto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Classic Chevy Club of Finland ry', aloittaja antti_v, 6.11.2012.

  1. antti_v

    antti_v 1st gear

    Projektissa vuorossa ovitiivisteiden laittoa -55 2d tolppaan. Danchukilta tiivisteet ja motonetin tiivisteliima odottamassa. Mihin kohtaan kannattaa sauma laittaa, vai onko se klipsijaossa valmiina. Siinä panoramalasin mutkan kohdalla ovessa näyttää olevan metalliklipsu myös ja lisätiivistefliisu. Vanhat oli niin riekaleina, että niistä ei apua.

    Kertokaa vinkkejä asennukseen.
     
  2. Katsu0611

    Katsu0611 Gearhead

    Olisko tästä apua: http://www.danchuk.com/images/Downloads/Instruction Sheets/552.pdf

    Mä laitoin ton mukaan ne tiivisteet ensin paikoilleen ja sit venytin varovasti ja pursotin liiman väliin, sit yön yli ovet auki et kerkii kuivuun. Viisseiskassa oli jäljellä muutamia metalliklipsuja ja ne on mun käsityksen mukaan vaan "lisätukena" niissä mutkissa. Joku viisaampi varmasti korjaa. :D
     
  3. sbc327

    sbc327 Gearhead

    Sauma on muistaakseni keskellä alhaalla, mutta se klipsijako kyllä näyttää sen paikan. Kannattaa rauhassa mallata ennenkuin alkaa painaa klipsejä kiinni.
     

Kerro tästä muillekin!