Onko sairaus pahentunut?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja max, 6.10.2012.

  1. Pitu

    Pitu Gearhead

    Oon koittanu itteetäni topputella, mutta taas ois sovittuna yks, mikä pitäis hakea..

    Eihän noita oo hiukka yli kymmenen.
    Tutut kun kyselee: Kunka monta autoa sulla olikaan? Ensin pitää kysyä, mikä lasketaan autoksi? Pitääkö olla katsastettu ja toimia, kilvet kiinni, kone paikallaan vai lasketaanko akseliton raato? Itse oon yleensä lskenut nuo, joista on tarkoitus jollain aikataululla rakentaa autoa..
     
  2. max

    max Double Gearhead

    Tätä ilmenee myös muissa harrastuksen aloissa.Joku aika sitten telkkarista tuli juttu kaverista, joka kerää lenkkitossuja. Tässä tapauksessa oli tärkeää että niiden piti olla käyttämättömät ja laatikossa.Lisäboonusta tuli siitä,että olivat harvinaiset ts.pieni tuotantosarja.

    Kaveri puhui siitä,että jos tulee vieras kylään,eikä tunne hänen harrastustaan,niin ilmeet ovat epäuskoiset,kun yksi seinä on täynnä lenkkitossulaatikoita.Kaveri oli suomalainen ja täysin järkevän oloinen puheiltaan.
     
  3. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    meinaa taas tulla yks saapi jonka lupasin ottaa ennen ku ilmaantu edellinen minkä hommasin. naapurin muijalta pitäis kysyä saako niitten navettaan tuoda... :x
     
  4. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    187 moottori sylinteriä tontilla, ohops.. jos ei kompuroita lasketa!
    Kerran kysyin naapurilta tilaa ladosta, mutta joutui pysymään omien rajojen sisäpuolella.
     
  5. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    58 ja joka ainoa toimii sekä on käytössä säännöllisesti, eli vähintään muutaman kerran vuodessa. Varaosia ynnä muuta romua en haali tontille, melko liukkaasti lähtevät sulattamoon jos jotain sattuu jäämään eikä akuuttia tarvetta ole. Yhdestä uudesta vanhasta autosta on taas kaupat sovittu, mut ei oo vielä kotona. Joku entisistä kulkuneuvoista saa lähteä, kun ei riitä mielenkiinto eikä aika kaikkiin. Kolme vuotta on yleensä kiertonopeus.
     
  6. Rod&Kustom

    Rod&Kustom 2nd gear

    Topicin alkuperäiseen aiheeseen vastaten: Kyllä, sairaus on pahentunut. Onneks just valmistumassa 200m2 uutta tilaa romuille, mut toisaalta harrasteautoja on jo nyt 5kpl ja parista lisähankinnasta pientä kaupan vääntöä, vanha harrastetraktori työkoneineen, isohko peräkärry ja autonkuljetustraileri ja moottoripyörät, työkalut ja muu aiheeseen jollain lailla liittyvä varasto lisäksi(moottorit, vaihteistot, akselistot, vanne-/rengassarjat, jne, jne). Tavaraa on jo nyt aivan liikaa, mutta ei kuitenkaan riittävästi. Huolestuttavaa, myönnän.
     
  7. okin

    okin 1st gear

    Tilanne lähes sama paitsi lisätila jota kyllä kaivattaisiin
     
  8. ajomies

    ajomies Gearhead

    Pihat ja nurkat täynnä koneita ja vehkeitä, mutta sylinterien lukumääräksi jää äkkiä laskien 48, eli ei sitten juur mitään :(
     
  9. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Niin se täälläki pahenee vuosi vuodelta, taas yks tulossa.
     
  10. hara64

    hara64 1st gear

    eilen tuli 5 sylinteriä lisää
     
  11. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Kahdeksas jenkki pitäis hakea sunnuntaina pihaa koristamaan :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!