Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. rade

    rade Gearhead

    Mitä sen väliä vaikka joku jobbaa , eiköhän markkinat määrää pitkälti hinnat.
     
  2. hzemax

    hzemax Double Gearhead


    No jotain tämmöstä ajattelin ittekkin. Jos jollain on aikaa myyvä autoo
    kuukausitolkulla parempaan hintaan, ni mikä nottei. Riskinsä kullakin.
     
  3. jariha

    jariha Double Gearhead


    siin on ollu kalliit katteen nostajat :rotfl:
     
  4. fisu

    fisu Gearhead

    Jumankevit, siinhä ois oikea nostalgiakärry, faijavainaa osti joskus -83 tuollaasen -80 5.7 diiselin työautoksi ja sillä sit kurnutettiin lomareissutkin, ol punavalkea tosin ja curtisin katteella 8)
     
  5. fisu

    fisu Gearhead

    Vaikuttaisi olevan alunperin dsl kun on hydraulitehostin, niitä ei bensavehkeissä o tavattu tehtaan jäljiltä...
     
  6. speedy

    speedy Double Gearhead

    Alkup teppari, ei taida olla silveraato ja tiisselillä alunperin, siitä muistona tuo hytropuusteri. Huoltokirjakin on tallessa.
     
  7. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Tuota laitetta joskus lähempää hämmästelleenä, ei ole mun mielestäni mikään 6 tonnin auto, oli uutta kaasaria tai ei... Kaikin puolin melko väsähtäneen oloinen laite. Ja mun silmään vähän omituinen tommonen rengastus takavetopickuppiin...
     
  8. MoodyBlue

    MoodyBlue 3rd gear

    Joo, olimme tosiaan riviera56:n apuna autoa katsomassa. Hän oli ottanut junakyydin Kokkolaan, missä luuli autonkin olevan. Ollessamme syömässä omistajan isä kuitenkin pölähti virantoimituksesta paikalle, ja pahoitteli, ettei autoa ole saatukaan Kokkolaan, vaan se on 70 kilometrin päässä Toholammilla välivarastossa.

    Saatuamme vatsamme täyteen suuntasimme Vanin keulan kohti Toholammia ABC:lle odottamaan, että omistajan edustaja saa siunaustilaisuuden hoidettua. Hämärän jo hiiviskellessä lähdimme seuraamaan hauturiyrittäjää Toholammilta eteenpäin ja mutkaisen matkan päässä talon pihassa hopeanharmaa farmari seisoikin. Akku oli tosin niin tyhjä, ettei edes solenoidi napsahtanut ja sisävalokin hehkui kuin verinen lihanpala.

    No, apuvirralla sitten auto käyntiin ja omistajan edustaja heti hätäilemään, että bensiini on niin vähissä, että auto on käytettävä pikimmiten mittarilla.

    Tankin kautta päästiin sitten firman halliin pirssiä tarkastelemaan. Heti ensimmäiseksi tuli puhetta siitä, että auton mallivuosi on kolmea vuotta ilmoitettua vanhempi, johon omistaja kertoi, että he toimivat aina käyttöönottovuoden mukaisesti.

    Lähemmässä tarkastelussa kävi myös ilmi, että sivuvilkkujen ympäriltä on pelti syöpynyt, siis suomeksi sanottuna läpilaho. Sisusta oli perusnuhjuinen, ainakin 100 000 tavallista käyttökilometriä takana. Sisällä leijui hienoinen röökinkatku, natsoja tuhkakupissa, kuskin ikkunan nostin ei toiminut, takaikkunan nostimet takeltelivat, ilmastoinnin kompura ei vastannut enää pyyntöihin, konehuone oli täynnä lehtiä, auton perästä ilmeisesti tasonsäätösysteemistä kuului pahaenteistä kolinaa ja mikä pahinta, akku ei toipunut koeajojen aikana sen vertaa, että edes solenoidi olisi vieläkään jaksanut napsahtaa. Takakontissa oli Vanin tavalliset reikäalut huonoine kesärenkaineen ja "pinnavanteet" osoittautuivat pinnakapseleiksi, kuten olin jo ostajaehdokasta varoitellutkin.

    Hintapyyntö oli siis kahden ja puolen tonnin hujakoilla, ja vaikka käsiraha oli maksettu ja Porvoosta asti junalla tultu, niin sinnepä se hopeanharmaa sukkula jäi kuolleine akkuineen ja lehtineen.

    Tähän loppuun voisin listata muutaman vinkin autoja myyville henkilöille:

    -Auton vuosimalli ilmoitetaan vin-koodin mukaisen mallivuoden mukaan, ei valmistusajankohdan eikä käyttöönottopäivämäärän mukaan.

    -Olisi suotavaa, että ajoneuvo olisi sillä paikkakunnalla, missä se on ilmoitettu olevaksi.

    -Myytäväänkin autoon kannattaa laittaa sen verran kunnossa oleva akku, että se lähtisi hytistä käyntiin, jos ei mistään latolöydöstä ole kyse.
     
  9. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Että semmonen seitsemän tonnin auto...
     
  10. Cruiserproject

    Cruiserproject 1st gear

    :eek: ... mikä kuvus! :lol:

    Kai käsirahat tuli takaisin? Toihan on ihan vitun kusetusta jo. Mulla olis tossa vaiheessa palanut kiinni ja pahasti.

    Tulee mieleen kun setä lähti ostamaan yhtä Cadillacia. Sopi jonkun hesalaisen jäbän kanssa, että se ajaa Hesasta ja setä Turusta ja miitti on puolessa välissä. Setä vannotti sitä kaveria, että sen auton pitää jumalauta olla siisti ja kyseli kaiken mahdollisen tekniikasta ja ulkonäöstä. Piti olla kuin uusi ja pelata moitteettomasti. Setä sanos, että jos asia on näin niin hän maksaa mitä pyydetäänkin. No kun paikalle päästiin niin Hesan suunnasta lipui uskomaton ruosteinenlintta. Setä vilkas ikkunasta sisälle ja näki paskaisen sisätilan, jossa penkit raadeltu ym. ja ilmoitti kaverille, että tossa on bensarahaa sulle aja toi paskas takas sinne mistä tulitkin. Lähti Helsingin poika takaisin Stadiin. :rotfl:
     
  11. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    On. Ei siinä mitään jos joku harrasteena oikeasti haluaa kokeilla tuplahinnalla myyntiä, ja sitten jaksaa vastailla kyselyihin kun ostajat tivaavat omistusaikaa ja tietoja tehdyistä huolloita/korjauksista. Mutta sitten jos tätä tehdään "päätoimena" ilman mitään y-tunnusta ja samalla nostetaan työttömyys -ja sosiaaliavustukset ja kieltäydytään tarjotusta työstä. Silloin on aivan turha jeesustella Etelä-Euroopan maiden veronkierrosta.

    Ja MoodyBluen kertomukseen voitaisiin lisätä:

    - Älä liioittele auton kuntoa. Suurin osa ostajista tajuaa jo ensi minuuteilla, jos olet näin tehnyt. Nyt markkinat ovat "tukossa" ja ostajat ovat huomattavasti valmiimpia kääntymään takaisinpäin koska toisia autoja on ja tulee jatkuvasti lisää myyntiin.
     
  12. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Heh, olipas rohkaiseva tarina :lol: . Tulevana lauantaina pitäs lähtee kattomaan sitä mustaa ´92 pitkäkattoa, missä on ne tummat lasit. Puhelimessa on autosta puhuttu, ja kovasti kehui peliä hyväksi ja siistiksi, mitä se kyllä kuvienkin perusteella on. Mulle sanoi auton olevan Toholammilla, joten olen jo hiukan viisaampi kuin te kun lähden autoa katsomaan :wink: . Myyjä lupas katsastaa auton tulevalla viikolla, kun leima on menny vanhaks viime kuun lopussa.

    Satuitteko muuten tätä yksilöä näkemään samalla reissulla...?

    No, viikon päästä ollaan jo paljon viisaampia asian tiimoilta :D .
     
  13. Cruiserproject

    Cruiserproject 1st gear

  14. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Jooo, jos olisin sellainen sarjamurhaaja, joka suorittaa neitsyillä vinoutuneita "lääketieteellisiä" kokeita, niin toi olis just mun autoni... Tarvii lähteä teroittamaan skalpelleja... Mun iskurepla olis: "Hei tyttö, haiseeks tää mun nenäliina ihan kloroformilta?"

    EDIT: Nyt vasta luin ton tekstin "...voi kuljettaa vaikka vasikoita (edellinen omistaja teki niin)... " Muahhahhahhah haaaaaaa...
     
  15. Cruiserproject

    Cruiserproject 1st gear

    Vittu toi olis kova.
     
  16. Cruiserproject

    Cruiserproject 1st gear

    http://www.nettiauto.com/volkswagen/golf/5217556

    http://www.nettiauto.com/mazda/323/5221922

    http://www.nettiauto.com/volkswagen/golf/5173245

    Lisätiedot

    myydään tommonen farkku golffi, madallussarjalla, mikä merkitty otteeseenkin, takapenkki puuttuu vanha omistaja kerkes myymään, siit halvalla auto. Leimaa ei ole. vaihtoa voi ehdottaa melkein mihin vaan, mopot sun muut 2 pyöräset kiinnostaa.

    RIKU KOIVUMÄKI kysyi 200e tuun huomenna hakee
    Niklas Kasala vastasi eip.vähä enempi tarvis.

    :rotfl:

    http://www.nettiauto.com/ford/sierra/5224976

    http://www.nettiauto.com/ford/escort/5189537

    http://www.nettiauto.com/ford/fiesta/5182337

    Onks tää nyt niitä Suomi-autoja?

    http://www.nettiauto.com/ford/mondeo/5176327

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=gmOjGUjypSM#t=66s
     
  17. mikki72

    mikki72 Gearhead

  18. Cruiserproject

    Cruiserproject 1st gear

    "-Ajettu rempan jälkeen alle 10km "

    [​IMG]
     
  19. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Peltoautojako etitte nykysin? :D
     
  20. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    No olihan se Caprice keissi aika syvältä. Tseiaar, kuvassahan kaikki näyttää hyvältä, vai? Siellä se musta lepäsi heinikossa ja kantsii varautua pikku ja ehkä isompiinkin herättelyihin. Toivon kuitenkin vilpittömästi että onnistut paremmin. Mitä tulee käsirahaan niin uskon saavani sen takaisin koska kyseessä yritys. Yksityisen kanssa en olisi tähän edes lähtenyt. Olipahan muuten näkemistäni vilkun ympäryksen paikkamaalauksista se top ykkönen. Mitäpä niitä pohjia putsaamaan kilikalia päälle vaan.
     

Kerro tästä muillekin!