Mistäs iskarit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja toyopet, 23.11.2012.

  1. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Mikäs on ollut iskareiden hankkijoiden edullisin ostospaikka kotimaassa?
    Kotimaan pari hintaesimerkkiä löytyy kotimaasta 80€:n kahtapuolta ja sitten rockautosta vajaasta kympistä pariinkymppiin, siis kappaleelta.
    Postin kautta ei kannata rock-autosta tilata, hinta nousee jotenkin progressiivisen oloisesti vaikka muuta voisi kuvitella. No sieltä toki saa muutenkin tarvittaessa.

    Jos vaan nyt kotimaasta edes jollain tapaa vähän kohtuullisemmalla hinnalla löytyisi.

    Takaveto-Astro siis kyseessä.
     
  2. hla

    hla Gearhead

  3. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Mites vaikeaa tollainen iskari on itsekkään tehdä?

    Siellähän taitaa olla mäntä jossa on reikä ja suunta venttiili.
    Sisään joustossa taitaa "vuotaa" männän ulko syrjältä ja ulos joustossa venttiilin kautta.
     
  4. rasse

    rasse 1st gear

    Tilaat sieltä Rokkiautosta jotain muutakin pientä iskareiden ohella. Laitat vaikka sitte hiukka paremmat mitä Kekkoslandiasta ostasit. Suunnilleen kun kerrot tuon Rokkiauton kahdella niin siinä on suunnilleen kaikki kulut.(rahtihan se maksaa noissa Rokkiauton tilauksissa). Ite olen sieltä aikoinaan Astroon tilannut kompuraiskarit 52 taalaa pari letkujen kera. Samat ois täällä maksanut melkein 450 erkkiä.
     

Kerro tästä muillekin!