Koriliima/massa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja JB, 25.11.2012.

  1. JB

    JB 1st gear

    Onhan näistä ollut tääläkin puhetta, mutta tuo haku ei tahdo oikein toimia.
    Korinsaumat pitäisi täyttää niinkun ne tehtaallakin oli.
    Mitä koriliimaa tai massaa tuonne epoksikerrosten väliin tohtii laittaa? Sika 227? Wurth MS-polymeerimassa? Onko motonet tai biltema tavarat toimivia?
    joku kohtuuhintanen tavara joka kestää päällemaalaamisen olisi haussa.
     
  2. Toni.Virta

    Toni.Virta 1st gear

    Motonetissä ainakin on myynnissä Dinitrol kori liima/massaa, purkin kyljessä lukeekin jotain soveltuvuudesta korin saumojen tiivistämiseen alkuperäistyyppisesti tjms... Itse käytin sitä massaa ja kestää maalata nykyväreillä päälle.
    Edit. motonetin sivuilla -> autokemikaalit -> liimat,lukitteet,tiivistäminen -> liima ja tiivistysmassat
     
  3. Co2

    Co2 3rd gear

    Mä tökkasin sika 221 niihin saumoihin ja ainakin por 15 maalin kesti ylimaalauksena.
     
  4. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Joskus aikoinaan ostin Biltemalta tuohon tarkoitukseen tehtyä massaa, harmaata väriltään ja maalauskelpoiseksi mainostettua. En osaa sanoa, mikä siinä oli kuivumisaika, koska ei se ainakaan vielä puolen vuoden päästä ollut mihinkään kunnolla kovettunut. Näkyviltä pinnoilta joutui siivoamaan pois ja laittamaan oikealla aineella (olisiko ollut tuota Dinitrolia) ennen maalausta. :wc: Muutenkin tökötti oli olemukseltaan sellaista, että nimesin sen koiranpaskaksi, kun väriä ja hajua lukuunottamatta olisi varmaan samaan lopputulokseen päässyt kyseisellä aineella.
     
  5. JB

    JB 1st gear

    Taitaa lähteä tuo Wurthin Liima-tiiviste massa kokeiluun. Pelittää kuulemma epoksin kanssa ja on kohtuu hintasta (7€/tuubi).
    Kerronpa myöhemmin, jos ei pelittänyt :odroll:
     
  6. Quest

    Quest Gearhead

    Teroson 9120
     
  7. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    voiko jotakin noista mömmöistä vetää dupontin happarin päälle, vai pitäiskö vetää joku pohjamaali väliin? ainakaan muovikittiä ei suositella suoraan tuon happarin päälle..
     
  8. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Jos ns. korikittiä pistää reilusti niin se tuppaa jäämään liian elastiseksi jolloin siinä mikään maali pysy,tai pysyy mutta lähtee jos yrittää. Eli laittakaa sitä tuotetta kohtuullisesti.. :D Kaikki nuo ihan hyvii on paitsi biltsun kamppeet. :D
     

Kerro tästä muillekin!