Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. kojo

    kojo Gearhead

    Nakkasin yyveetä
     
  2. vesaku

    vesaku 3rd gear

    Vielä lisää...löytyykö jostain tuon ABS järjestelmän sähkökaaviota, vois tässä ryhtyä tutkimaan tätä probleemaa :lol:
    Jos joku tietää neuvoa niin suuret kiitokset.
     
  3. kempsu 4x4

    kempsu 4x4 1st gear

    Ota ilmausruuvi irti ja rasvanippa tilalle... Prässillä vaseliinia ni jo vaan lähtee irti.. :odroll:
     
  4. savoa

    savoa Gearhead


    jep mulla ainaskin ilmaruuvi etujarruissa aivan jumissa annoin lämpöö.. pari kertaa en ruvennu särkee kun vielä muuten pelaa sihiä laitoin kumin välistä et liukees.. ja tapit herkistelin.. silti laahaa vähän.. täytyy varmaan katella uudet ja letkut menee myös uusiin.. ootteko tilannu mistäpäin.. paras hinta/laatu.. takajarrut tais ruveta pelaamaan poljin tuntu nyt normaalilta kun purin vielä kerran ja ilmailin kunnolla...ohjekirjaa selailin mut en löytäny jotain venttiiliä... mitä pitäis ruuvata kun ilmaa.???? :eek:
     
  5. Rolleri

    Rolleri 1st gear

    Subun takaoven lukosta..

    Olin lasten kanssa menossa pulkkamäkeen ja kyllä me sinne päästiin mutta mäkeä ei tarvinnu laskea. Pulkat ja stiga oli kontissa jonka lukko ei sitten keskuslukituksella auennu. Eikä se aukea avaimellakaan kun sinne on joku joskus katkassu avaimen puolikkaan lukkopesään. Takaovea ei muuten pysty sisäpuolelta avaamaan ollenkaan kun ei siellä ole mitään kahvaa. Metro-auto on uutena rakentanu tuohon niin vittumaisesti purettavan verovilppitakapenkin/väliseinäverkon etten viittinyt siinä alkaa tuota purkamaan. No nyt kun oli aikaa lämpimässä tuota roplata niin noin sadannella yrittämällä tuo aukesi keskuslukolla. Subun takaoviin ei mene johtojen läpivientiä vaan kontakti tapahtuu ovien ollessa suljettuna metallisten "nastojen" välityksellä oven karmin kautta. Siellähän se vika oli ja kun nuo nastat sain putsattua ja voideltua niin lukko toimii taas kuin junan vessa. Tämä vaan opettavaisena tarinana muille subu kuskeille, kannattaa aina välillä putsailla niitä nastoja, se oven lukko on kuitenkin jäässä/jumissa kun ei sitä ikinä käytetä.
     
  6. artz

    artz Gearhead

    Minkälaisia lavakoukkuja/kiinnikkeitä teillä on lavalla? Tarvis tehdä jotku koukut kun nyt ei ole mitään kiinnikkeitä. Pitäisi vaan saada joku siisti konstruktio aikaan. Joku kiinnike esim. lavan pohjaan mikä menis mahdollisimman matalaksi kun sitä ei tarvi eikä kilise jos ei o sidottu. Matala siks jotta saa tarvittaessa laitettua jonkun lavamaton siihen päälle ettei ihan törkeästi pullistelisi sieltä alta. Tai jos oikein järkevästi sais lavan kylkiin niin mikä jottei. Joku valmis kiinnike olisi paras ettei tarvi itse tehdä jotain rumaa.
     
  7. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    45-1257 Sidontalenkki ø90mm/1500kg, 4.5€
    vastaavanlaisia on ainaski omassa autossa lavalla ja ovat ihan hyviä. menevät matalaksi, tietysti hieman kolisevat, mutta esim. teipin pala lenkissä niin ei kolise enää niin pahasti.

    mikähän on puhaltimessa, kun pakkaskelillä alkoi taas vikinä? ei kylläkään jatkuvasti vikise. sitten taas jos puhaltaa sisätilan lämmittimellä auton sisältä lämpöseks, niin ei vikise niin pahasti.
     
  8. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Laakeri menossa, tai ainakin kuivana. Saattaa pelastua vielä voiteluhoidolla. :eek:
    EDITTIÄ: Saattaahan siellä tietysti jotain olla siipipyörän välissäkin, mutta lämpötila ei siihen hirveästi vaikuta.
    Mulla oli viime keväänä iso kalanruoto(!?!?), siis sellaset 7senttiä pitkä kylkiluu.. Piti melkoista sirinää. :lol:
    En ala edes arvailemaan miten se kotelon sisälle oli joutunut. :lol:
     
  9. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Kellään mitään havaintoa mistä päin autoa löytyy ´04 Suburbanin body control module box?
     
  10. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    no juu, voi olla samaa vaivaa ku volvon puhaltimessa. siinä vaan vähän raottaa sitä ja suihkauttaa jotaki crc:tä tai vastaavaa ni johan hiljenee. ainaski hetkeks...
    mitenkäs tuo puhallin purkaantuu, että pääsis voitelee sen laakerit? hämärässä kerran katoin sinne, mutta en sen enempää. tietysti pitäs valoja yms. kattella ennen leimaa, saan varmaan sitä ennen sen talliin ni ei tartte tuolla pakkasessa alkaa tutkimaan sitä.
     
  11. mauni77

    mauni77 3rd gear

    olisiko jollain kikka 3 tai tietoa -96 nappinelivedon sielunelämästä?

    eli ei vedä edestä ja vika paikallistettu jakolaatikkoon.. eli etuperä aktuaattoreineen pelaa oikein ja systeemi luulee että 4veto on päällä kun napissa valo palaa ja alta kuuluu selvä lonksahdus. mitään ylimääräisiä ääniä ei kuulu ajossa.

    onko siellä jokin yleinen kohta mikä menee rikki tai olisiko jotain sähkö puolen hommaa että voisi sulkea mekaanisen vian pois? ei viitsisi huvikseen aukaista sitä lootaa
     
  12. kojo

    kojo Gearhead

    Jonkunlainen pötikkähän sitä jakistakin käskee, kato enste ettei se oo jumissa/kuollu ennenkuin toosan avaat
     
  13. jyrsis

    jyrsis 3rd gear

    Autokin antoi joululahjansa. Vaihdelaatikko teki yksi päivä pakilla sellaisen että kesken peruutuksen auto "pomppasi" pari kertää ja sitten heitti pakin pois päältä ja kuului sellainen vihellys / surina, niinkuin ei osuisi rattaat paikalle. Sen jälkeen teki saman jutun pari kertaa kesken ajon maantie nopudesta!?! Laatikko on 4L80E, auto -95 4wd pickup. Mistäköhän loota poikii ja kuinka kalliista rempasta puhutaan suunnilleen?
    Nyt sitten pakki ei pelaa oikeastaa enää ollenkaan, kiusaamalla sain päälle kun talliin ajoin. Tiputin loodasta öljypohjan pois ja mikä oli positiivistä niin metallia ei tullut vastaan. Joku neuvoi että uudet öljyt sisään ja koittaa et pelaako, mutta en oikein jaksa uskoa et auttais, joten tiputanko samaa vauhtia koko romppeen alas?
     
  14. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    purkaantuuko se ottamalla moottorin"laipasta" ne ruuvit irti, niin tulee ulos kaikkine siipineen? pääseekö niihin laakereihin siitä heti käsiksi laittaa jotakin voitelevaa öljyä tai vaseliinia? tietäis vaan, et alanko suorittamaan tehtävää pakkasessa vai odottelenko lämpöiseen pääsyä...
     
  15. palontie

    palontie Double Gearhead

    Kolmella ruuvilla on kiinni,ja johtoliitin.Siitä se lähtee koko paketti ulos.
     
  16. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    no sitten se varmaan onnistunee pakkasessakin... tuli vaan kerran hätäsee katottua sitä ja jäi toisenlainen muistikuva siitä paketin kiinnityksestä.

    kiitoksia taas tiedonjaosta! :)
     
  17. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ja muistaakseni se siipipyörä oli tähtisokalla kiinni.Ja jos ostat uutta niin älä ainakaan osta halvinta Rock-autosta,on nimittäin melko äänekäs, melkein jopa sanoisin että radiopeltorit päähän sen halvan kanssa :)
     
  18. Jebu

    Jebu 1st gear

    Mornjensta vaan tännekkin! käväsin uuden hankinnan alla ja huomasin että downpipe on paristakin kohtaa melko lytyssä?! onko nää taas niitä ameriikanneekerin jippoja? vai mistähän moinen?? :eek:

    Ja osaiskohan joku kertoa onko näissä ollut lohkon halkeamis ongelmia taikka mistähän saattaisi vuotaa jäähdytysnestettä.häviää melko sopivaan tahtii. Näytti startin yläpuolelta tulevan.. ja ylhäältä päin ei näkyny mitään. :cry:

    Ja kaikkia nesteitä/öljyjä näyttää viellä vuotavan paitsi jarrunestettä ja lasinpesunestettä nii ja takaperän öljyä. Kuuluu vissii vuosmalliin. :lol:

    Auto siis -94 Chevy silverado 2500
     
  19. Panze

    Panze 3rd gear

    Varmaan pakkasproppu ruostunu läpi ja siitä vuotaa vettä pihalle. Se downpipe on tehtaan jäljiltä lytyssä.
     
  20. Jebu

    Jebu 1st gear

    Hmmh. Mikäs tuo pakkasproppu on? :lol: Joo vähän yllätyin kun näin sen putken. Toivottavasti ei nyt olis mikään lohko halki ymym.. TÄnks Panze!!
     

Kerro tästä muillekin!