Chevy 6,2 diesel alipaineventtiili

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Sputnik70, 16.12.2012.

  1. Sputnik70

    Sputnik70 1st gear

    Terve,

    80-luvun Letukan nokivasara kyseessä. Voimaa(!) välittää TH-400. Se tartteis alipainetta sen mukaan sitten vaihdot, eiks je? Vaan kun ei ruiskupumpun apparinpuoleiselta sivulta ensivilkaisulla löydykään sitä "vacuum regulator valvea" joka ilmeisesti ohjaisi alipainetta laatikolle sen mukaan kun kaasua polkee. Siinä kohtaa onkin joku sähkömokkula... johon tulee useampikin piuha. Nöösipoikana noiden Detroitin dieseleiden kanssa kyselen, että mikäs se sähkömotikka on ja kuis nyt menetellään, et sais siihen sen alipaineventtiilin, tä?

    Ai niin joo... ja mistäs koneen vuosimallin helpoiten saa selville?

    No ni dieselsiat, antaa palaa...
     
  2. kojo

    kojo Gearhead

    Se sähkömokkula on kaasupolkimen asennontunnistin, lootaa varten sekin siinä on, mutta uudempaa.
    Villi veikkaus on että kone (tai ainakin pumppu) on autoa uudempi...
     
  3. Sputnik70

    Sputnik70 1st gear

    Kiitos.

    Juu ei ole bilikan orggiskone vaan vaihdettu eli uudempi. Samaten toi loota mikä siis on TH-400 ja sitä tarttee ohjailla kyl alipaineilla eikä millään sähköllä (paitti kikkari tietty). Totas noin... täytyypä selvitellä tarkemmin että mihin noi piuhat tosta "mokkulasta" vie. Näin äkkiä ajatellen sillä voi siis (ja pitää) heittää vesilintua ja vaihtaa alipainehässäkkä (asennontunnistin) tilalle... siis alipaine pumpulta siihen ja siitä sit lootaan. Miks Pirussa se sähkötsydeema siihen jätetty kun ei sillä ole mitään virkaa? :-?
     
  4. NymiS

    NymiS Gearhead

    South west tradessa vantaalla näytti viimeeksi olevan hyllyssä noita vakuumi TPS:siä käytettynä.
     
  5. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Oli niitä sähköhilppeitä siinä ennen tps-aikaakin. Turbiinin lukolle
    kytkin, ja toinen vieressä pakokaasujen ohjailuille. Mutta turhia nelisatasen
    kanssa kuitenkin.
     

Kerro tästä muillekin!