Loop carpet vs. Cut pile carpet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja HT, 20.12.2012.

  1. HT

    HT Gearhead

    Hytin matto pitäisi vaihtaa. Mitäs eroa näillä on?
     
  2. vespa68

    vespa68 Gearhead

  3. HT

    HT Gearhead

    Kiitos.

    Kumpi kannattaa hankkia. Hinta sama.
     
  4. MudMax

    MudMax Gearhead

    Cut pile on pehmeämpi, mutta ennen v. -74 valmistettuun loop on alkuperäistyyppinen.
     
  5. HT

    HT Gearhead

    Ok. kiitos.
     
  6. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Cut pile on helpompi pitää myöskin puhtaana loop pile malliin tarttuu pitemmät liat esim.havuneulaset sinne silmukan alle

    Loop pile on buklee ja cut pile plyyshi mattoina tunnettu jos kodinsisutuksesta puhutaan.
     
  7. Buddy

    Buddy 1st gear

    Höpöhöpö. Riippuu tietenkin myös mistä autosta on kyse. Mulle mattokauppias väitti että -64 Caddyssä kuuluu olla looppimatto mutta eipä kuulu olla. Mulla on ollu kuusnelkkuja kolme kpl ja kaikissa on ollu cutpile orkkismatot paikoillaan.
     
  8. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Kompppaan Buddya. Esim. -60 Chrysleristä löytyy cut pile mattoa, liki samanlaista kuin nykyautoista, vaikka nämä amerikan maton myyjät väitää tuo loopin olleen käytössä 70-luvulle.
    Liekkö tekemistä sillä että tämä vanha cut-pile matto näyttää looppimatolta kauempaa. Se looppi on vissiin katkaistu vasta matosta joten pinta ei ole niin tasainen kuin uusimissa cut pile matoissa.
     
  9. Buddy

    Buddy 1st gear

    Juu ja appiukon velipojan -49 Caddyssäkin on cutpilematto.
     
  10. ROD-32

    ROD-32 1st gear

    Entäs eurooppalaiset loistoautot 30 -luvun lopulla? Auto on sinänsä 38 Chrysler mutta korityö, kuten siis verhoilutkin, tehty Sveitsissä ilmeisesti Langenthalin koritehtaalla. Autossa olleen maton sai lähinnä lakaista pois. Sisusta muuten punaista nahkaa.
     

Kerro tästä muillekin!