Kasariautot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Shit-O-matic, 11.1.2013.

  1. slant

    slant Gearhead

    Skoda 120 ls 1981 löytyy tallessa. 10800 km mittarissa, keväällä yritetään museorekisteriin saada.
     
  2. Tumi

    Tumi 3rd gear

    Meinasin jo itekin kysellä saman kylän mieheltä onko ylimääräistä Malagaa mutta onneksi pihassa ei ole tilaa. Kuusaalla on muuten autiotalon? pihassa katoksessa aiemmin suorakylkinen Malaga (olikohan jopa GLX) jota lättähatut alkoi näköjään viime kesänä särkeä, laseista aloittivat jne.
     
  3. chauffer

    chauffer 1st gear

    Ei tää nyt harvinainen ole mutta kasaria kuitenkin... :)
    V
     
  4. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Kasareita?

    Skoda 120
    Warre Limousine
    Nissan Cherry 1.5
    Volvo 244 D6
    AMC Eagle Wagon Limited
    AMC Eagle Wagon DL
    AMC Eagle Wagon Sport
     
  5. MJF

    MJF Double Gearhead

    Audi 80 quattro -86. Harrastepeli piristetyllä tekniikalla.
     
  6. isoatlas

    isoatlas Gearhead

    Ford Sierra 2.0i Ghia Automaatti -86 on ainut kasariauto pihassa, kaikki muut onkin sitten vanhempia.
     
  7. Make.S

    Make.S Gearhead

    Nyt työn alla kunnon kasarivankkuri. Löytyy t-toppia ja kangaspenkkiä...
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Mulla on tuon Regalin sisarmalli eli Oldsmobile Cutlass Calais 1981.
     
  9. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Tiedän ko.Malagan...Oli jo syksyllä vähän selvittelyä auton omistajasta...Omistaja kuulemma kuollut,ja talo on perikunnan....Täytyy nyt keväällä kun lumet lähtee,niin käydä uudestaan,josko vaikka sattuis olemaan joku perikuntaan kuuluva sattumalta paikalla....Taitaa tuo Malaga olla jo siinä kunnossa,että osien luovuttajaksi enää sopii :cry:
     
  10. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Nyt se löytyi! Joku kylähullu joka harrastaa Opel Corsaa! Joskus viime vuonna jossain "mikä on oikea harrasteauto eipäs-juupas" -topikissa lupasin tarjota kaljat ihmiselle joka harrastaa ko. automallia...

    Olkoonkin rehvakas puperteettimalli, niin jos satutaan ensi kesänä samaan tapahtumaan, niin olet kyllä oluen ansainnut! Pisteitä myös Ritmosta, Malagasta ja Polosta, niitäkään ei ole enää kellään.

    Itse olen haaveillut säästäväni vielä jonkun perusjapskin, siis etuveto, neljä ovea, neljä sylinteriä, neljä vaihdetta eteenpäin, yks taakse, porrasperä, noin 1,3 litraa, harmaa muovisisustus, varusteina meikkipeili ja kello kojelaudassa. Corolla olisi liian selviö (sappinesteen vihreänä), mutta joku Mazda 323, Mitsu Lancer, Nissan Sunny tai Honda Civicin porrasperä olisi säästämisen väärti.
     
  11. ktech

    ktech 3rd gear

    tuota mahtaakos semmonen sininen malaga, oliskohan ollut just -87 ja rek. RMS-603 tai sinnepäin olla vielä hengissä täällä kouvolan seudulla? kuusaalla ollut kait viimeksi ajossa.

    niin volvo 740 -84 itsellä tällä hetkellä "tallessa", tosin ihan käyttöpelinä.
     
  12. Tumi

    Tumi 3rd gear

    Harmi, säilyi monta vuotta ehjänä. Kuljetaan toisinaan sitä kautta eikä ketään ole koskaan näkyny paikalla, yritä saada perikuntaa muulla keinoin kiinni. Toivottavasti saisit raadon itellesi, kyllä siitä varmaan jotain toimivaa osaa irtoisi.
     
  13. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Nyt on vissiin jo kohtalon ivaa....Nimittäin meillä on talviaikaan (nytkin) toisena käyttiksenä -87 Toyota Corolla 1,3 12-valve 4vaihteisena...Auto on grafiitinharmaa,ja sisusta on myös harmaa,4-ovinen sedan mallinen (tämä on vielä sitä ekaa etuveto korimallia) :lol:
     
  14. coroNet

    coroNet Gearhead

    Saab 900 Turbo -86 2-ovinen sedan. Näitä kaksiovisia ysisatku turboja ei käsittääkseni ole aivan haitoiksi asti tehty.
     
  15. Tumi

    Tumi 3rd gear

    Ja nyt kun on Kouvolassa paljastunut mieletön kuume kasariseatteja kohtaan, Kuusaan Käyttöautossa oli syksyllä ehjämaalinen -90 Ibiza alle 100tkm ajettuna, 903cc 44hv voimakoneella ja pyytö oli jossain kuudensadan kieppeillä. :poff:
     
  16. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Minulle just tänää tarjottiin yhtä Ibizaa,mutta vuosimalli jäi epäselväksi (ettei vaan ole VW-tekniikkainen).....Asiasta toiseen,minun entisöimä Ritmoni on esitelty Auto-Klassikot lehdessä 5/2011....Jos nyt joku haluaa tsekata sen...
     
  17. nixon

    nixon 3rd gear

    Kyllä mäkin vielä 4d Civicin hommaan ton kolmiovisen kaveriksi. Pari neliovista läpimätää oon joutunut paalaamaan, kun ei oo ollu säilytystiloja, mutta jos mökille vaikka projektiksi joskus.
    Jos vaikka toteuttais sen älyvapaan suunnitelman farmaricivikistä yhdistelemällä vähän hätsbäkkiä ja sedania. :p

    Kelloa ei oo muuten ollu yhdessäkään, liian luksusta.
     
  18. smuige

    smuige Gearhead

    -81 Starlet löytyy käyttöentisöitynä, toimii talvikäyttiksenä. 82 c10 on kanssa mutta siinä ei sinänsä mitään mainitsemisen arvoista.
     
  19. Holley

    Holley Gearhead

    [​IMG]
    Tässä teille kasarifarmari; ei nyt ihan ehkä mitä kysyttiin, mutta ainakin aikakautensa tuote
     
  20. Patsi

    Patsi 3rd gear

    Multa löytyy tuollainen. 93tkm.
    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!