HD- öljyt Vaasasta ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja navettarenki, 18.11.2012.

  1. navettarenki

    navettarenki 3rd gear

    Ketä myy Vaasassa HD:n öljyjä? Pitäis vaihtaa öljyt laatikkoon ( Sportster XL 883 L 2007)
     
  2. paps

    paps 1st gear

  3. navettarenki

    navettarenki 3rd gear

    laitoin kyselyä ja tilaamalla sais paketin kun ei taida olla myyntiä paikanpäällä. Naapurikylällä näköjään toimii. :pinup:
     
  4. bbford

    bbford Gearhead

  5. navettarenki

    navettarenki 3rd gear

    Tuli käytyä putiikissa ja tavaraa on paljon sekä tarvittaessa tilaamalla saa kaikkea ja nopeasti. Lisäksi hyvä palvelu kaupanpäälle. SUOSITTELEN!!
     
  6. Sten

    Sten 3rd gear

    Ne on vissin lopettanut toimintansa, ja Upi ostanut osat ja nimi muuttnut "Upi's Garage" ja paikka on uusi mutta en tiedä missä päin Vaasa.
     
  7. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    eikös upin uus paikka oo silmukkatiellä suurinpiirtein puhelimen puljua vastapäätä? parirakennusta isokankaan jälkeen suvilahteenpäin? on vissiin avattu jo?
     

Kerro tästä muillekin!