ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Samaa täälläkin ollu. Tarjottu kauppoja ja ku sanot että sopii nii sen jälkee ei kuulu tarjoajasta mitään...
     
  2. rane58

    rane58 Double Gearhead

    -Sittehän Tempo pääsi "hyvään kotiin".... :p
     
  3. JnZm

    JnZm Gearhead

    Auto lähti "ihmeellisen ostajan" mukaan. Ei kysynyt muuta kuin "lähteekö käyntiin" ja paperit tehtiin.
     
  4. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    Eilen joku ukko soitteli autosta ja kyseli ummet ja lammet. Aikoi soitella tänään aamupäivällä ja tulla katsomaan. Eipä ole kuulunut :) no tämähän ei uutiskynnystä ylitä, nuo perjantai illan soittajat on monesti puheliaalla tuulella mutta sitten häviää kun tuhka tuuleen kun aamulla kurkistaa lompakkoon ja huomaa sen olevan tyhjä vaikka edellisenä iltana oli niin voittaja fiilis :D
     
  5. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    ^^
    Tämähän on ihan yksityisen auton myynnin tyyppitapaus.
     
  6. trukki306

    trukki306 Gearhead

    itse ostin auton juuri äskettäin tyylillä: soitto myyjälle, hinta kohdalleen, kävin maksamassa ja hinausautolla omaan pihaan... helppoa:ko :D

    lukeudun kaiketi outoon ostajakantaan :eek: :eek:
     
  7. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    mitäs helmiä trukki on pihaan taas löytänyt
     
  8. Nikke_Nakki

    Nikke_Nakki 1st gear

    Ymmärrän kyllä, kun autokauppiaat ostelee autoja halvalla ja myy kalliilla, mutta pitääkö sitä silti puhua myyjälle silkkaa p....a?
    Kaupittelin tori.fi:llä pösöä varsin edullisesti, kun halusin päästä eroon mokomasta rakkineesta.
    Samantien kun ilmoitus oli julkaistu, tuli tarjous 380€, joka on aika vähän autosta jossa leimaa yli 6kk. Sama ukko on ennenkin tehnyt vastaavia tarjouksia eri nimillä.
    Ok, menköön tuolla, niin pääsee siitäkin.
    Ukko tuli pösöä hakemaan poikansa kanssa, katteli auton ja oli tyytyväinen. Kertoi vielä omistaneensa samanlaisen aiemmin. Tuumasi, että kyllä tällä työmatkat menee.
    Kaupat tuli.
    Kahden päivän päästä oli sama auto nettiautossa 1280€ saman ukon firmalla myynnissä ja nyt se on näköjään myyty. Kauppa se on joka kannattaa.

    Olisi nyt edes ostaessaan sanonu suoraan, että autoliikkeeseen menee, myyntiautoksi.

    Ei tämä mitään vielä. Mulla on myös rellu clio käyttiksenä, jonka haluaisin myydä tai vaihtaa nelioviseen autoon. Tämä on myös torilla ja tähän sama ukko oli myös tehny jonkun typerän tarjouksen eri nimellä.
    Nyt laittoi viestiä, että kaveri saattais olla kiinnostunut ja tämä ukko lupasi ostaa rellun kaverinsa puolesta.

    Tulee mieleen ihan Anneli Kuusikko tästä sankarista.
     
  9. T5

    T5 Gearhead

    Annelihan alkaa olemaan jo lähes legenda :D

    Tuolla 37 sivua Annelista ja eräänlainen "live-seuranta" Annelin myynnissä olevista autoista. :rotfl:
     
  10. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Montako autoa saa yksityishenkilö ostaa ja myydä voitolla, ilman että verokarhu puuttuu asiaan?
     
  11. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    joskus 20v sitten oli joku 5 auton raja ja voittoa sai tulla max. 200mk/per auto...
     
  12. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Mun kirjanpitäjä kertoi jossain kursseilla verottajan edustajan sanoneen että jo yhdenkin auton myyntivoitto pitää ilmoittaa verottajalle siis yksityishenkilön
     
  13. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Taitaa tää maa olla verorikollisia puolillaan siinä tapauksessa... :rotfl:
     
  14. nixon

    nixon 3rd gear

    Itse kuulun siihen tappiota tekevään puoleen. Saiskohan vähennyksiä verotukseen jos oikein kiltisti pyytäisi? :x
     
  15. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    ^ Kelalta saa tukea jos on todistaa kuinka pahasti persnettoa on tehnyt autokaupoissa. Ostohinnan ja myyntihinnan erotuksen ollessa tarpeeksi kova takkiinpäin saa pienen avustuksen.


    Puolison tulot vaikuttaa asiaan...
     
  16. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Sama vika... Jos tuo onnistuisi takautuvasti, ni mullekin saattais olla verottajalta "muutama" roponen oottelemassa. :lol:
     
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Olihan tossa joulukuun alussa vielä metka ostaja.


    Soitti jo aiemmin kun olin reissussa ja lupasin palata asiaan kun tulen. Sitten soiteltiin ja sovittiin paikaksi yksi Joensuun kolmesta abc:stä. Mies oli pienemmältä paikkakunnalta läheltä ja varmistin että tietää oikean abc:n ''juujuu''.


    Vartti sovitun ajankohdan jälkeen soi puhelin ja mies kyseli joko olen tulossa. Sanoin että tässä on odoteltu pian 20 minuuttia ja sitten selvisi että mies oli väärän abc:n pihassa. Noh sitten sovittiin että mies tulee oikean abc:n pihaan ja juttusille kun kerroin missä auto ja kuski on.


    Kului 20 minuuttia lisää ja ajattelin että soitampa että mitäs nyt. Sitten viereisestä autosta vastaa mies puhelimeen...Auto oli vartin ollut omani vieressä mutta aattelin että ei voi olla ostaja koska luulisi nyt auton tunnistavan.


    Noh sepä se oli ja päivitteli kovaan ääneen kun kuvissa näytti eriväriseltä! Pienen huoltamon parkissa ei varmaan samaan aikaan monta samoilla alumiinivanteilla olevaa 89 galanttia ole missä ruttu etulokasuojassa mutta niin kai ostaja luuli...


    Koeajo alkoi lupaavasti kun mies kyseli miksi olin ollut juuri Helsingissä ja Helsinkiläiset on mulkkuja ja se on ihan paska paikka.

    Melkein heti huoltamon pihalta lähdettyä tuli poliisit vastaan. ''Perkele mitä sikoja vittu ihan turha ammatti helvetin mulkut''.


    Siinä sitten käännyttiin pikatielle ja mies moittii että autossa joskus tupakoitu ja kyselee minkämerkkiset kesärenkaat autossa on ja myös moottorin tilavuus ja vuosimalli olivat jääneet hämärän peittoon :D Lisäyksenä hän myös sanoi että rahaa ei ole vielä pariin viikkoon ostaa mitään.


    Pikatietä kun käännyttiin rampista takaisin niin siniset rupes vilkkumaan peilissä ja poliisit pysäyttämässä. Mies sekosi ihan täysin :D


    Kiroilua riittii kopin täydeltä ja kunhan oli auto pysäytetty niin mies tempasi ovesta juosten poliisia kohden ja huusi nyt tämä asia selvitetään!


    Poliisit tietysti juoksi autosta vastaan ja käskytti vuoroon takaisin autoon tai vaihtoehtoisesti maahan. Rupes olemaan pokka koetuksella jo.


    Poliisi sitten täysin asiallisesti selitti miten pitää toimia pysäytyksessä ja kertoi että ajovalot olivat unohtuneet pois päältä, ei muuta. Toivotti myös kivaa koeajoa :D


    Poliisien lähdettyä mies vielä kirosi ja haukkui poliisit kahteen kertaan ja valitti että nyt meni koko viikko piloille ja lähti omalla autollaan pois.



    Eipä kuulunut sen jälkeen mitään :odroll:
     
  18. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    ei helvetti mä repesin kun kuvittelin sitä äijää :rotfl:

    paras tarina od lla ikinä!

    tuollainen varmaan tuntee itsensä tosimieheksi :rotfl:
     
  19. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Voi jumalauta mikä tarina!
     
  20. nixon

    nixon 3rd gear

    Mulla on ihan oikea palkkatyö muuten, ei sieltä mitään sais vaikka puoliso olis työttömänä. :x
     

Kerro tästä muillekin!