mustangin katon avaus sylinterit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja sakke, 6.2.2013.

  1. sakke

    sakke 1st gear

    Auto on siis -73 vuosimallia,ja molemmat nostosylkät vuotaa.. Onko kukaan keksinyt niille korjauskikkaa,nehän ei periaatteess ole avattavat,mutta ihmeitähän aina avälillä tehhään :D
    On aikas kalliita nuo uuet sylkät,ainakiin suomessa n.330 ekee kpl :eek:
     
  2. testaaja

    testaaja Gearhead

    En osaa sanoa tuosta korjauksesta, mutta kalliit kappalehinnat on, näyttää west coast classic cougarista saavan molemmat hintaan 318$ ja postit suomeen 19.50. Tietenkin päälle tullit ja alvit, mutta uskoisin että jää alle 660€:n hinta.

    Jaa, yks juttu löyty, mahtaako olla apua tuohon korjaamiseen: http://www.fordforums.com/f643/repairin ... rs-141563/
     
  3. musse67

    musse67 3rd gear

  4. sakke

    sakke 1st gear

    Kiitoksia vastauksista,pitänee ensin koittaa tuota korjausohjetta,muistelen vaa ettei kyl saa purettua yhtään,mutta muisti voi kyllä hieman pätkiäkkin.. :lol:
     
  5. Caideman

    Caideman 1st gear

    Mistä oon oikein kysellyt? Niemensivulla Porissa 200€/kpl ja muistaakseni kuskinpuoli löytyy hyllystäkin... Ja lykkyä pyttyyn purkamisen/korjaamisen kanssa, jos aiot elvyttää vanhat. :odroll:
     
  6. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

Kerro tästä muillekin!