HOT ROD -omavalmisteprojekti!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Chevy ´53, 28.2.2006.

  1. Kolmekakkonen

    Kolmekakkonen 1st gear

    Olisiko kenelläkään tietoa tuosta Factory Five Daytona Coupe projektista? Kuka sitä vetää Ja kehenkä voisi ottaa yhteyttä kun kiinnostaisi kovasti samanlainen projekti. Olisi hienoa nähdä livenä kyseisen yhtiön tuote ennen tilaamista.

    Markku Saarinen
     
  2. BRC1

    BRC1 Gearhead


    Älkää vaan teuvoa näihin asiohin liittäkö jos jotain oikeasti haluatte aikaan saada. Teukasta on tullut samanlainen turhaakin turhempi vitsi kuin halmeestain aikoinaan. Uskottavuus 0.
     
  3. mke77

    mke77 Gearhead

    kyl hakkaraine o pätevä!!! se tars pistää sinne affena maal niitte homoja ja lespoje ja somalien presidentiks.... ja lähttää viel eeu tuki rahaa peräs...

    ...hän kun sitä eu vastustaa, vaik häne oma sahas o 2004-2009 saanu 80t€ tukee eu:lta :rotfl:

    hää o pätevä...
     
  4. jknR

    jknR Gearhead

    TM:n sivuilta ei ainakaan löytynyt haulla kuin tuo yksi juttu. En tiedä sitten löytyiskö Metropolialta mitään juttua tuosta jos jaksaisi tonkia. http://tekniikanmaailma.fi/autot/mu...5-coupe-shelby-cobra-daytona-coupe-65-replica
     
  5. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Kellään mitään tietoa miten tosissaan Rossi tota harrasteautolakia lähtee ajamaan?

    Hakkaraiselta uskottavuus meni jo. :wc:
     
  6. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Millähän mallilla projekti on? Olisikohan jollakin ehdotuksia Hakkaraisen ja Rossin tilalle kun tuntuvat olevan epäsuosittuja?Jos asuisin lähempänä kävisin jokaisen kansanedustajan kanssa syvällisiä keskusteluja harrasteajoneuvoista ja niiden valmistamisen helpottamiseksi.Ei auta moittia jonkin lehtijutun perusteella ketään ,vähiten päättäjiä.Itse en ole kirjoituksillani pilannut suhteita heihin ja samalla poltellut siltoja tulevaisuudessa asioista päättäviin henkilöihin.Varmaankin asiattomista kirjoitukssista kerrotaan myös heille.Mitähän todellista kattojärjestö FHRA on tehnyt HOT ROD kulttuurin eteen lainsäädännön saamiseksi meillekin?Entä olisiko V8-lehdellä tehdä erikoisnumero näiden verotuskohtelusta ja rakentamisesta Suomessa ja vertauksen vuoksi kuinka se toimii Ruotsissa?Markku Rossia voisi "kivitää" kysymyksillä.
     
  7. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Harmillista, että politiikka pitä sotkea hyvään harrastukseenkin. Menee pian hyvä harrastuskin huonoksi. :lol:
     
  8. Ranex

    Ranex 3rd gear

    jotain tartteis tehrä tämänkin asian eteen ja Seppä Leonardon kanssa olen samaa mieltä, julkisuutta pitäisi saada. Koko lainsäädäntöhän on politiikkojen tekemää. Miksei sitten voisi ajaa tälläistäkin asiaa. Uskoisin että moni pikku metallipaja erikoistumalla rodien osien tekemiseen sais sitä kaivattua lisämyyntiä ja sitä kautta työpaikkoja. Mielestäni se ei ole keneltäkään pois jos omavalmisteet sallitaisiin.
     
  9. Missä mennään ?

    ECC
     
  10. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    FHRA hoitaa ja valvoo etuja... :odroll:
     
  11. janiluo

    janiluo Gearhead

    Starttasin omavalmisteen tänään katoksesta ja sudittelin sisään talliin.
    Tekniikka tuntuu muuten pelaavan vaikka on pitkään seisonutkin mutta kun laskin öljyt pois huomasin että vettä oli öljyn seassa aika paljon.

    Onko täällä halukkaita moottorin ropaajia? Voin kuskata moottorin pääkaupunkiseudun alueella jos jollakulla olis kiinnostusta sitä tutkia? Itse ajattelin keskittyä lähinnä takaluukun tiivistekouruihin ja saranointiin...

    - Jani -
     
  12. Moi Jani
    Hyvä, että taas on aikaa koppuloida projektia eteenpäin. Eipä noita vapaaehtoisia talkoolaisia taida tungokseksi asti löytyä.
    Ota kone irti jossain välissä niin laitetaan motti meille tuonne Tammer Dieseliin Malmille. Katsotaan mitä sille voidaan tehdä.
    Sulle piisaa kyllä muita hommia siinä. Soittelen sulle kun kerkiin vähän järjestellä asiaa..

    T ECC
     
  13. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    O teit porilaissi kunnollissiik, näköjään. :p
     
  14. Steve McQueen

    Steve McQueen 3rd gear

    Omavalmisteprojekti täyttä pian 7 vuotta! Pitäisiköhän järjestää joku Overdrive-risteily juhlan kunniaksi?
     
  15. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Entä sille risteily:tulin vuonna 1977 kotimaahan valmistamaan koreja ja runkoja rodeihin uskoen saavani hyvillä perusteluilla aikaiseksi harrasteajoneuvoille oma ajoneuvolaki?Toukokuulla 36 vuotta.Aatteleppa ite.
     
  16. Näiden aikakommenttien sijaan itse kukin voisi siellä sohvalla nenää kaivaessan miettiä, että voisiko tässä hommassa olla jotenkin avuksi. Janilta voi varmaankin tiedustella miten asiassa voisi auttaa. Ajankuluminen ja kaikki muut tehtävät asiat ovat ehkä suurin este tämän tapauksen eteenpäin viemiseksi.
    Tätä omavalmistetta voisi kuitenkin toivottavasti käyttää tukena näitä harrastusasioita eteenpäin vietäessä. FSRA:aan johtokunnalla on jonkinlaista jo eteenpäinvietyä näkemystä asioiden kehittämiseen. Tämä omavalmiste mahdollisesti voisi toimia siinä tukena. Joka tapauksessa yksittäiset ihmiset eivät valitettavasti saa kaikkia asioita ratkottua joten porukan voimaa tarvitaan puskista huutelun sijaan .. Olkaa yhteydessä Janiin ja kysykää edes voitteko olla jossain pienessä jutussa avuksi.

    ECC

    ps. Eikös se niin ollut, että kaikki vuosien varrella asiaan osallistuneet pääsevät koeajolle ?
     
  17. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Hieno tarjous ECC:ltä. peukku. Koeajoja kovasti odotellaan...
     
  18. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Olen Janin kanssa ollut keskusteluissa usein ja vieraillut useita kertoja hänen luonaan.Varmaan joku tietää tuon korin alkuperänkin.Jani ei edes ehtinyt kysyä projektia esitellessä miten tulisin mukaan kun ilmoitin antavani korin ilmaiseksi ja toimitin sen myös perille.Edellinen kommenttini oli viite miten hitaasti asiat etenevät täällä.
     
  19. Ruutihattu

    Ruutihattu 3rd gear

    Totaalinen katastrofi vois olla että pohditaan ja tehdään toimikunta...
    Lähinnä siis aihe etenee vain rakentamalla ja katsastamalla auto jossa ei ole kanta-autoa siitähän tässä on kysymys.
    Jani tsemppiä rakentamiseen, asiat etenee vasta kun konttorilla sanotaan ei.
     
  20. ValluRaivo

    ValluRaivo Gearhead

    Nykyään saisi lakialoitteen käsittelyyn eduskuntaan 50 000 kerätyllä nimellä. Nettikeräys ei vissiin käy. Joku näppärä tekstinikkari FHRAsta väsäis uuden version omavalmisteisen auton rekisteröimisestä Ruotsin malliin, kai meitä harrastajia tuo 50000 olis allekirjoittamaan.
     

Kerro tästä muillekin!