Chevrolet Astro LT 4x4 1992 sammuu 15 käymisen jälkeen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja JR_wanabe, 24.2.2013.

  1. JR_wanabe

    JR_wanabe 1st gear

    Terve

    Muutama topicci selattuna lävitse mutta en silti ymmärrä missä vika?

    Autoon uusittu varmuudeksi jo: Ilmanputsari, tulpat, virranjakajan kansi, pyörijä, puola ja sytytysyksikkö, bensapumppu ja suodatin.

    Sähköjä käpistelty ja oli jotain puhetta bensabumpun virroissa, sitten tuolta topicista apua ja virta tulee öljynpaineanturille oranssiin piuhaan, muttei harmaaseen mikä menee bensapumpulle. Öljyillä ajettu jo tovi, vaihdettu uudet öljyt ja suodatin. Ei tästäkään apua, pumppu pimeä. Anturin piuha irti ja hyppylanka väliin niin johan pumppu pörisee.

    Auto käy ja kukkuu ihan normaalisti hetken, mutta puutuu kun tovin lämminnyt noin 15min ja pari kilometriä pihatietä. Tämä siis niin että öljynpaineanturin piuha irti ja pumpulle virta ohitettu. Tulpille tulee kipinää, pumppu pörisee, puristuksiakin on, saako pannu siis ilmaa vai missä mahtaisi vika olla. Ei lähde enään käymään lämpöisenä, kahren kolmen tunnin päästä taas kuin palmun alta lähtisi :mad: ...

    Tässä kokeneemmille pähkinä?

    Apua kiitos. Jaakko

    'Mitä enemmän tiedän,
    sitä enemmäm tiedän mitä en tiedä'
     
  2. Ombo

    Ombo 1st gear

    Jäähdytysnesteen lämpöanturi sökö? Siis se jonka tieto menee tietokoneelle. Käy kokoajan rikkaalla.
     
  3. JR_wanabe

    JR_wanabe 1st gear

    Kiva. Kiitos Ombo ajatuksesta, tutkitaampa vaikutusta ja etsitään k.o. anturi.
     
  4. JR_wanabe

    JR_wanabe 1st gear

    Kyllä, vika löytynee tästä. Otin anturin piuhan irti niin johan käy taas kuten ennenkin. Nyt kyselty uutta anturia maailmalta. Kiitos vinkistä vielä kerran.
     
  5. Ombo

    Ombo 1st gear

    Ei mitään. Hyvä että osui ja upposi.
     

Kerro tästä muillekin!