Bensapumpun sielunelämä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Gerball, 24.2.2013.

  1. Gerball

    Gerball Gearhead

    Kuuluuko bensapumpun pitää yläpuolella olevat letkut täynnä koneen seisoessa vai onko normaalia että valuttaa takaisinpäin?
    Ongelmana, ei tosin kovin isona, on että kun kone seisoo vaikkapa vuorokauden, on bensat valunut putkista tyhjäksi pumpun ja kaasarin välistä.Helppo seurata kun on sellainen lasiseinämäinen suodatin tuossa välissä. Tunnin tai useamman seisoessa ei tapahdu mitään, mut jossain vaiheessa valuu tyhjäksi. Letkuissa tai suodattimessa ei ole ilmavuotoa. Kyseessä 67 orkkis GM pumppu.
     
  2. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    jos rokkiorkesteri kaasarina niin siinä on orkkisfilsussa takaisku ettei valu bensat pois.
     
  3. Muurahainen

    Muurahainen Gearhead

    Ja kyllä sen pumpunkin pitäisi pitää tavara letkuissa.
     
  4. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    Voipi pumppu vuotaa myös sisälle päin. Eli sinne samaan tilaan missä sen kampi ottaa voimansa jakopäässä, jakopäänkopan alle.. ja sieltä öljyihin.

    Kannattaa tarkastella öljyjen kuntoa, vaara saattaa uhata tässä.
     
  5. Karck

    Karck 3rd gear

    Kyllä mulla valuu ne sinne takasinpäin mutta ei ihan noin helposti. Esimerkiks jos otan bensaletkun kaasarilta irti niin pystyn valuttamaan yläputken tyhjäks sinne alas. Kai ne menee paluu linjaan.
     
  6. ViLU

    ViLU Gearhead

    Kyllä se on vanhan pumpun merkki, että valuttaa nopeesti bensat pois putkista. Vaihdoin Impalaan kesällä uuden pumpun, kun vanha meni kokonaan rikki. Uusi carterin mekaaninen pumppu tais maksaa just ja just 20€. Mulla on läpinäkyvä suodatin pumpun jälkeen ja uudella pumpulla pysyy bensat filtterissä monta kuukautta ja vanhalla pumpulla se oli päivässä tyhjä. Sen pumpun vaihtaminen ei pitäis syöstä ketään konkurssiin :D
     

Kerro tästä muillekin!