Ford C4 vaihteistovika

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja troublechild, 5.2.2013.

  1. troublechild

    troublechild Gearhead

    Ford C4 (vuodelta 1973) ei luista oikeastaan tippaakaan. Kone sammuu samantien kun laittaa R pesään jos jalka on jarrulla. Vapaalla kun laittaa käyntiin niin D:llä se luistaa sen verran että kaasulla kun härnää niin se pysyy käynnissä jarrua vasten, veto eteenpäin on jokatapauksessa raju. Turpaani on ikäänkuin lukossa kaiken aikaa. Laatikko on läpikäyty, mutta turbiinille ei tehty yhtään mitään. Lodjun sähköt puuttuu, mutta eikai tuota sähköllä ajeta lukkoon, tai ainakaan niin että "lepotilassa" olis lukossa?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Lukoton turbiini ei kyllä voi mennä silleen rikki että se olis "yhtä puuta".
    Veikkaan että ploota on kasattu väärin.
     
  3. speedy

    speedy Double Gearhead

    Tietääkseni C4 lootasta ei ole lukkoturbiiniveriota .
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Taitaa toi C5 olla lukkomallia.
     
  5. troublechild

    troublechild Gearhead

    Googletin tuon originaali limpun stallspeediä ja petskeles se on niinkin alhainen kuin 1500rpm. Kiekkamittaria kun ei ole niin vaikee sanoo millasilla kierroksilla se käy mutta korvakuulolta saattaa olla jopa reilu 1000rpm = kokeillaas tiputtaa tyhjäkäynti 600rpm ja toivotaan että se sitte irrottaa..
     
  6. surmanajaja

    surmanajaja 1st gear

    oletko säätänyt pantoja? jos säätö on kohdallaan niin laatikko on kasattu pieleen. venttiilikoneisto irti ja puhdistus ekana jos säätö ei auta.
     
  7. troublechild

    troublechild Gearhead

    Vika oli tyhjäkäyntikierroksissa, nyt kun kiekat 750rpm niin toimaa ok
     

Kerro tästä muillekin!