Uusi Mobilisti lehti....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mercman, 3.5.2007.

  1. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    tuli himo saada itselle tuollainen lumikiitäjä!!!
     
  2. Holley

    Holley Gearhead

    Pahasti offtopiccia, mutta MISSÄ sen tolosen alcan highwayn nyt oikein pääseen näkemään?!
     
  3. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Neuvostoliitto juttu oli hyvä, tosin välillä oli vaikea muistaa puhutaanko 50-luvun neuvostoliitosta vai 2010-luvun suomesta. Siellä muunmuassa käytettiin lainsäädännön takia kuormaautoja henkilökuljetuksiin ja pieniin tavarankuljetuksiin vaikka pakettiauto tai henkilöauto olisi ollut järkevämpi :poff:
     
  4. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Toden totta,ei oo jenkkiautoa eikä prätkää olleskaan tässä numerossa.
    Samoin täälläkin celsiusmittari näyttää kainalossa ja muissa onkaloissakin kait yli+39c ja pihalla tietysti jääkausi,Suomessa kun ollaan...
    Nuo lumikiitäjät ja kaikki vanhat armeijan vehkeet varmaan ihan miehekkäitä mutta kulutus ja käyttökulut ovat niin järjettömiä että siksi ei taida juuri käsistä repiä.
    Vielä jos joku ryssävehje niin eihän se ole toiminut edes uutena ja osia oltava toinen mokoma sekä mielenkiintoa vain ruuvata.
    Nämä KLB lässytykset rupeaa jo mielestäni riittämään kun ei muuta enää kuin muistella kavereita 50- ja -60-luvuilta,itäystävää viljellään riittämiin yhä kuten niitä herranlahjojakin ja kaikki mahdolliset romukasat pitäisi säilöä vaikka ketään ei kiinnosta enää nykyaikana kun myyntikanavat pursuaa ihan suht ehjiäkin ja mielenkiintoisiakin projekteja.
    Kanttiautot ja halvimman luokan kansanautot lähinnä ongelma kun niiden ikäomistajista aika jättää/jättänyt.
    Eivät herätä enää mitään nostalgiaa nykypäivän harrastajissa ja suorituskyky(?) nykyliikenteeseen ja koko ajotapahtuma eri vipstaakeineen ihan erimoinen kuin nykyautoissa.

    Ennenhän oli ennen,siis ennen nettiaikaa ja uustuontia oli niitä kädentaitajia joilla oli rajattomasti aikaa naputella sedan "löytöjä" suonsilmistä ja ihmetellä josko tästä tulisi jotain vaikkei ole kuin ruostunut runko,ovet ja kasa irtosälää...eikä osista/papereista tietoakaan mutta kait se oli vähän sellainen "kruunu"jos moinen ikuisuusprojekti navetassa.
    Tuo Sunbeam "Tiger"oli ihan mielenkiintoinen paitsi että sehän ei sitten ollut mikään Tiger vaan replica joka pienellä mainittiinkin ohimennen,hieno peli kummiskin.
    Nuo rallijutut ei minun alaani joten lukematta jäävät ja näitä samoja vanhoja ratinkääntäjien ylistys juttuja tunnutaan nyt tuputettavan olan takaa.
    CX juttu hieno kuten autokin.
    Jussin Jorinat on aina taattua tavaraa.
    Pistääpä yhä ikävästi silmään yhen Yrjön autot joita ujutettu ovelasti tuonne myydään palstalle vaikka taitaa olla yksityishenkilöille tarkoitettu...
     
  5. pequli

    pequli Gearhead

    80-luvun alussa tällaisestakin tuli kuva räpsittyä Nousiaisten autopurkaamon laanilla
    [​IMG]
    Pitkän matkan etelään päin oli tehnyt, vai oliko kenties näillä leveysasteilla käytössä.
     
  6. Putte

    Putte 1st gear

    Alkujaan noi tuli Suomeen Postille ja niitä käytettiin Lapissa. Myöhemmin Bombandierit siirtyivät intin käyttöön ja muun muassa Kotkan Rannikkopatteristossa noita oli pari käytössä talvella saarien välisessä liikenteessä.
     
  7. Bukero

    Bukero Gearhead

    upean "lennokas" juttu noista laitteista tuossa lehdessä.
     
  8. Fordmieesss

    Fordmieesss 2nd gear

    Esitän eriävän mielipiteeni, mikäli siis perussuomalaisilla tässä yhteydessä tarkoitat tätä edustajiensa fiksuilla kannanotoilla esittäytynyttä rakasta oppositiopuoluettamme...
     
  9. debner

    debner Gearhead

    Miks pistäis? Ei ole mitään lakia rikottu. Ja kenen oma ilmoitus on nyt jäänyt pois noiden takia? Kyllä minäkin antaisin tilaa jokaisen sukulaisen alan ilmoituksille omassa lehdessäni. Riittävän moneen kertaan. Myytäväksi kun on tarkoitettu, joku voi ostaakin.
    Ja tarinoisin henkilökohtaisesti eletyn elämän tarinoita kaiken muun joukossa. Joka lehdessä. Toinen tapa on lainata kaikki sanat steriilisti muilta ja muualta. Niitä tusinalehtiä riittää... ja monet jääkin kaupan hyllyyn...
     
  10. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Komppaan Depneriä! Ja onhan Ykä ollut joskus alkuaikoina hommissa ihan Moblan toimituksessa, kunnes USA-tuonti työllisti kokonaan. Kolminumeroinen luku harrasteautoja on Suomeenkin tullut Y.B:n kautta ja mieheen on voinut aina luottaa (kunhan on saanut ensin miehen kiinni ameriikasta... :) ) ja autot on oikeasti ostettu ja olemassa, eikä vain myydä jotain eBayn ilmoituksessa mainostettua peliä jonka ehkä saa tai sitten ei...
     
  11. impala67

    impala67 Double Gearhead

    ja vielä puolustuksena vois todeta että eihän nuo classic cars woorldin autot ole mitenkään riistohinnoiteltu, realistisia hintapyyntöjä. jos ne ärsyttää niin eihän niitä ilmoituksia tartte lukea tai sen autoja ostaa...
     
  12. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    eihän siinä ole yritysilmoitukset kiellettyjä,,
    en ainakaa mistään sellaist pykälää löydä,,
     
  13. karra

    karra Double Gearhead

    Juu todella edullisesti on autoja tarjolla, onko tää Kade in Finland ilmiötä :D . Hyvä että tarjotaan tavaraa tänne peräpohjolaan, etenkin noilla hinnoilla :lol: .
     
  14. budweiser

    budweiser Gearhead

    Haiskahtaa kuitenkin nepotismilta kun Mobilisti lehdessä ei sitten suostuta julkaisemaan muiden yrittäjien rivi ilmoitusta...jos on valittu linja niin voishan se ehkä olla sama kaikille...vai kuinka?
     
  15. M

    M Gearhead

    komppaan kyllä debneriä. ihan normaalia ja mun mielestä täysin hyväksyttyä toimintaa antaa sukulaisille ilmoitustilaa jos sellainen mahdollisuus on. miksi suomalainen kateus on sitä, että aina yritetään saada se jokin toiselta pois...
     
  16. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Ei,ei nyt meni teiltä näköjään idea :soosoo: ohi ja ryhmitytitte Yrjön leiriin ihan hurmahengellä.
    Huomaatte varmaan että kyseiset ja samat ajoneuvot on jo myytävänä Firman omassa ilmoituksessa eli kahteen kertaan siis vaan kukas väittää/tietää viekö ne joltain muulta palstatilaa??
    Minä en ole kade siitä jos joku elinkeinonsa itse kehittää ja tuo mitä tuo myytäväksi tai vaikka veisi jo poiskin kalustoa.
    Reilun pelin henki tässä eniten mättää eli isäpappa höpisee ummet ja lammet valtaistuimeltaan tilantäytteeksi päätyen lopulta Ykän sitä ja tätä sattumalta hyvää projektia tarjoten..,vaikka muilla toimittajilla olisi takuulla oikein asiaakin ja jutuntynkää joka olisi muutakin kuin härskiä piilomainontaa.
    Mutta mikäli olen ainoa jota asia närästää,niin sittenhän ei syytä huoleen ja oikeastaan haluammekin lisää Itäystävän itkuvirsiä ja Karjalan lentokenttä ynnä rautatiemuisteloja,tarinoita taksitolpilta meiltä väkisin ryövätystä Paratiisista ja kaikesta siitä mikä sinne jäi..
     
  17. rici

    rici 3rd gear

    Hyvä lehti ja Bremerin palstahan on aina lukemisen arvoinen .... turha valittaa... puritanistisimmat museo miehethän lukee tuota mobilistin toista lehteä....

    V8:n on suuren monikansallistumisen myötä ajansaatossa vaan huonontunut, "autotoimittajatkin" taitavat suurimmaksi osaksi nähdä näitä saastuttavia isomoottorisia autoja lähinnä lehden teon yhteydessä valokuvista....

    tuollainen Bombardierkin maatui Nakkilassa erää romukauppiaan laanilla vielä joku aika sitten, tais siitä joku konetta haikalla projektiinsa mutta oli vaan niin paljon tavaraa alla... eli vekotin korkeimmalla kasassa...
     
  18. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Jos noin paljon ahistaa Pöpilistin luku, älä lue. :lol:

    Reilun pelin henki??? Suomesta on kadonnut ko henki Kataisen ja Urpilaisen toimesta... :mad:
     
  19. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Eikös tuo lehti ole sisällöltään tarkoitettu "kaikille" eikä paljoa sapeta vaikka osa artikkeleista on sitä mikä ei lähimpänä sydäntä mutta silti kiinnostavasti toimitettu kaikenlaisille lukijoille ja kaikki on tullut luettua jo -78 vuodesta lähtien , tämä V8 kermakakkulehti putosi pois jo -90luvun alussa ei enään sykähdyttänyt vain.

    Lähihistoriaa parhaassa mahdollisessa muodossaan kaikki mitä noissa kirjoitettuna ja eikä kovin väärristeltynä kuten historia tuppaa olemaan joidenkin oppineiden toimesta (se sanelee joka maksaa oppineidenkin palkan)ja ihan kiva kun joku saa autonsa myytyä ei pahalla kun ei ole minulta pois.

    Kateushan :mad: voittaa kiimankin :pinup: vai kuinka se menikään :wc: .
     
  20. debner

    debner Gearhead

    Eiköhän kyseinen taho ole antanut lehdelle ja lukijoille aikaansa ja materiaalia aika monenkin rivi-ilmoituksen edestä / lehti? Taatusti enemmän kuin satunnaiset ilmaisia firmamainoksia hinkuvat.
    Toisaalta firmat voi laittaa oman ilmoituksensa lehteen niin isolla, että muut varmasti kalpenee, se ei ole terveiden firmojen budjetista raha eikä mikään.
     

Kerro tästä muillekin!