Yleistä keskustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Ylläpito, 28.3.2013.

  1. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Yleistä keskustelua -osio on nyt kokeeksi vain rekisteröityneiden ja kirjautuneiden käyttäjien luettavissa. Tämä toivottu muutos on saanut kohtalaisen runsaasti kannatusta, joten kokeillaan.
     
  2. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    saisko tänne myös promillerajan? (ei tarttis seuraavana päivänä hävetä..)
     
  3. DX

    DX Double Gearhead

    niinku mitä niinku vittua?
     
  4. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    No ei haittaa, kun kirjaudun aina...
     
  5. Pölyttäjä

    Pölyttäjä Gearhead

    Mitä hyötyjä tällä muutoksella saavutetaan?
     
  6. GMKEKE

    GMKEKE 1st gear

    Liekkö oikea paikka avutua mut kiva yllätys kun tuo kimppa rynttä juoppojen kuskaus vani talvi seisokin jälkeen oli täysin katsastus kunnossa suoraan jarrut pelas täydellisesti ja valot :lol: Eli tiistaina leimalle.. Mitähän ne sanoo suorista tupla sivuputkista ja teippi paikkauksista korissa :oops:
     
  7. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    jaa eiku mieluumminmitenvuan.
     
  8. houru

    houru Gearhead

    näin varmistamme, etteivät ulkopuoliset psykopaatit lue rekkautuneitten sekopäiden ulosantia... mitä vitun hyötyä tästäkin on? hankaloittaa ainakin meikäläisen lukemista, koska en jaksaisi (laiska olen) kirjautua kuin kirjoittaakseni.

    jos nyt laittaisitte ensin sen myyntipuolen kondikseen, ja hifistelette sitten joutavia.
     
  9. MJF

    MJF Double Gearhead

    Eikö tuo joutais kokonaan pois foorumiin kuulumattomana alueena. Laskee overdriven tasoa nykyisellään todella paljon. Eihän tuo muutos vaikuta mihinkään, joutuuhan sitä kirjautuun joka tapauksessa jos meinaa kirjottaa jotain.
     
  10. T.E

    T.E Gearhead

    Kiitos vaan mut ei kiitos.
    Mä olen lueskellut tota osioo ainoastaan viihdytystarkoituksessa eikä tarvetta kirjautumiseen ole pahemmin muutenkaan,joten voin jättää hyvästit koko OD:lle :lol:
    Forumin mainostajat ovat varmaan iloisia kun käyttäjät ja satunnaiset lueskelijat ajetaan pois ylläpidon toimesta. :poff:
     
  11. MarkoT

    MarkoT 2nd gear

    No kyllä keuhkotaan taas turhasta aiheesta. Kyl jokaisella auto foorumilla on tuommoinen yleistä osio ja kaikkialla se on lähestulkoon samanlainen, ehkä tämä vaihtoehto myös lisää kirjautuneita käyttäjiä (toivottavasti ei trolleja tai chinganjungeja).
     
  12. Dewpoint

    Dewpoint 3rd gear

    saattaa jäädä edes osa jutuista lukematta, jos pitää kirjautua ensin. Ja näin ollen jää sitten paljon postaamattakin. Sitä lie tällä uudistusKOKEILULLA haettu. Eli ei tää välttämättä lopullinen olotila ole.
    Tuo ylivilkas floodaus joka aiheeseen eräiltä tahoilta ei tule loppumaan tosin kuin ahkeralla moderoinnilla, mutta ilmeisesti resurssipula vaivaa.
     
  13. pas2

    pas2 Gearhead

    Ei mua haittaa, en kirjautumatta lueskele. Toki käyttö on vähentynyt kun käyttäjät on vähentyneet.
     
  14. rb

    rb Double Gearhead

    Mulle sama kun ei toi kirjautuminen nyt niin iso vaiva ole.

    Täällä yleisellä tulee kuitenkin paljon notkuttua kun................ miten sen nyt muotoilisi.................. ehkä porukan kokee jotenkin saman henkisiksi monista erimielisyyksistä huolimatta, mutta taustalla on kuitenkin jotain yhteistä.

    Summa sumarum:......... Tää on ollut todella hyvä henkireikä josta kiitokset kaikille nimimerkeille ja tietysti myös ylläpidolle.
     
  15. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    jos nyt laittaisitte ensin sen myyntipuolen kondikseen, ja hifistelette sitten joutavia.

    100 % asiaa
     
  16. Ahis

    Ahis Gearhead

    Vois muokata vielä että päivittäin täytyy salasana vaihtaa, postauksessa oltava vähintää 400 sanaa, vierasperäiset sanat eivät kelpaa, otsikossa oltava iso alkukirjain ja vähintään yksi pilkku, niin ja sit ettei olis rasistisia juttuja niin rekisteröidyksi kelpaa vain homo tai/ja neekeri.
     
  17. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead


    No se, kun on jo kirjautunut, on pienempi kynnys kirjoitella tänne jotain soopaa...muutenhan sitä tulee vaan lueskenneltua muitten kirjoituksia. :wink:
     
  18. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Mikäs saatanan kukkahattutätisetähomoporukka on tätä toivonut ja saanu vielä tahtonsa läpi :rotfl: . Vai johtuuko vain siitä että täällä on liikaa persustelijoita ja ylläpito on sekoomus :poff: .
     
  19. Dewpoint

    Dewpoint 3rd gear

    juuri ylläolevan kaltaiset viestit lie syynä tähän uudistukseen :D
     
  20. MJF

    MJF Double Gearhead

    Mutta eihän tämä uudistus vaikuta mitenkään tuollaisiin viesteihin.
     

Kerro tästä muillekin!