Visioita A-Fordin rakenteluun

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja troublechild, 30.3.2013.

  1. troublechild

    troublechild Gearhead

    Korimalli on -31 phaeton, mutta myös muuttaminen roadsteriksi on vakavasti harkinnassa. Tyylisuunta ja lopullinen ulkonäkö on vielä täysin auki. Eli kaivataan ideoita A-Fordin jatkojalostukseen ja oman maun mukaan niistä hienoimmista mitä maailmalta löytyy voi laittaa kuvia tähän ketjuun
     
  2. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Miehä en mitään tiijä mut ite pitäsin korimallin phaetonina noita roadstereita kuitenkin on melko paljon enemmän näkyvillä. Erikoiseen korimalliin tulee ainekin itellä kiinnitettyä enemmän huomiota. Phaetonilla on ainekin helpompi erottua joukosta.
     
  3. troublechild

    troublechild Gearhead

    Hyvä pointti!Niin ja perheelliselle se on helpompi perustella sen olemassa oloa kun pitää sen 4 paikkaisena..No mutta ehdotuksia, vain lokasuojallisia malleja kiitos, tuo katastusinssi ei oikein tykkää muista..
     
  4. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

  5. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Tuolla muutama sivu lisää http://www.jalopyjournal.com/forum/show ... ton+thread

    Ja jos makuasioita kysellään, niin rättigummit ja pelti-tai pinnavanteet. Moottoriks joku muu kuin SBC... Alusta niin matalaks mitä loksut antaa myöden. Yhestä tudorista nostin takaloksua korissa ylemmäks, että sai korkeella rättikumillakin perän kohtuu alas, en tiiä näyttäiskö phaetonissa hyvältä.
     
  6. troublechild

    troublechild Gearhead

    20 tuumaset pinnavanteet on alla ja pysyy..Älkää hyvät ihmiset ostako/omistako mitään pinnavanteilla olevia härpäkkeitä!! Tänään hinkkasin vanteet ja jos osais liittää kuvia niin vois laittaa before/after kuvia.=3h pure pain/wheel
     
  7. Jos tarvii jotain ideoita / visioita piirrellä paperille ni pistä yv:llä vaikka infoa :)
     
  8. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

Kerro tästä muillekin!