Mustang manuaali C4 automaatiksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja theloial, 2.4.2013.

  1. theloial

    theloial 1st gear

    Nyt ei legoinsinöörit enää osaa... Kaverin Mustangissa (vm. oli jotain 65-69, unohdin tarkan) on 3-vaihteinen manuaali ja siihen on nyt laitettu C4 1964. Pitäisi vielä saada vaijerit ym kasattua. Kasa tunnistamattomia osia löytyy ja pelkkä laatikko on nyt autossa kiinni:

    - tanko, noin puolen metrin mittainen väännelty tanko
    - kannake jossa on liikkuva V-mallinen linkku, toisessa päässä reikä. Kiinnittyy kahdella ruuvilla jonnekin, tulipellissä kaasupolkimen kiinnikkeessä suurin piirtein samat reikäjaot ja samoin kytkinpolkimen kannattimen reiät näyttävät sopivan.
    - laatikossa on kaksi vipua. Toinen on vaihteenvalitsimen vipu mutta vieressä myös toinen vipu joka liikkuu vain vähän, mikä se on?

    Kitti on kuulemma täydellinen, otettu ajosta mutta shifterin ja laatikon väliset osat on nyt hakusessa. Yksi vaijeri sentään saatiin shifteristä laatikkoon kiinni.
     
  2. JJ

    JJ Gearhead

  3. theloial

    theloial 1st gear

    Joo, tuossa kuvassa on sellainen V-mallinen osa punaisella ympyröidyn yläpuolella. Eli se tulee kai jonnekin imusarjan päälle ja tuo toinen viippa näyttää ottavan kiinni kaasutangossa olevaan kohtaan. Tuon vivun ja hässäkän välinen ketjunpätkä näyttää kuitenkin puuttuvan. Tangon toinen pää ei näytä samanlaiselle. Vaihteistossa oleva vipu osoittaa suoraan alaspäin mutta tuossa kuvassa se on eteenpäin. Jotenkin tuntuu oudolle että tuo suora tanko yltää kaasuttimen läheltä kardaanitunnelia pitkin sinne vaiheiston alas asti. Pitää yrittää sovitella kunhan ensin löytää tuolle kiinnittimelle kohdan. Löytyykö näistä mistä netistä lisää räjäytyskuvia. Yritin etsiä mutta tulee vain osia myyviä yrityksiä...
     
  4. JJ

    JJ Gearhead

Kerro tästä muillekin!