Tallipaikat, haluan/tarjoan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 4dFunClub, 9.6.2006.

  1. Tweek

    Tweek Gearhead

  2. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    kokeillaan laittaa tännekin ilmoitus. meikäläiselle, ja ainakin yhdelle ehkä kahdelle kaverille olis hakusessa talli, vaatimuksena lämmin, kaivo=pesumahdollisuus ja väh 4m korkea nosto-ovi. turun seudulta. 70m2 ylöspäin.
     
  3. rallyx

    rallyx 1st gear

    Hakusessa noin 40-50m2 auton säilytys- ja remonttitilaa. Tilan pitää olla lämmintä (=ympärivuotiseen käyttöön), voimavirta ja mahdollisuus rälläköidä ja hitsata. Etsin tilaa Kaarinan tai Turun alueelta.
     
  4. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Nostellaas.. Vielä olis yks paikka tyrkyllä.. :)
     
  5. RutgerHauer

    RutgerHauer 3rd gear

    Vuokrataan kolme tallia Espoosta. Tallien koot n. 47 m2, 70 m2 ja 72 m2.


    47 m2 tallissa on voimavirta ja voi hitsata, tulee myös vesi, on lattiakaivo. WC löytyy. Lattia betonia. VUOKRATTU

    70 m2 tallissa on voimavirta ja voi hitsata, ei vesipistettä tai lattiakaivoa. Lattia betonia. Talli pisimmillään 11,5m ja leveimmillään 6,65m. Kulmasta pois 3m x 2,5m tila. Mahdollisuus käyttää yhteisvessaa. VAPAA

    72 m2 tallissa on voimavirta ja voi hitsata. Lattia betonia, jonka päällä maali. Vesi tulee mutta ei lattiakaivoa. Tallin pituus 11,5 m ja tila L:n muotoinen. Mahdollisuus käyttää yhteisvessaa. VUOKRATTU

    Vuokralainen maksaa vuokran lisäksi sähkön ja vesimaksun. Talleissa lämmitys sähköpattereilla. Kaikkiin talleihin kulku auton mentävistä pariovista (leveys 2,37m). Tallien korkeus n. 2,37m.

    Vuokra asettunee n. 8 €/m2 luokkaan. Vuokratakuu 2 kk vuokra. Lumenluonti kuuluu vuokrahintaan.
     
  6. xarper

    xarper Gearhead

    Pieksämäki olis hakusessa yks tallipaikka allekirjotuksen autolle, ympärivuotinen.
    Löytyy omat tunkit, MAG ja muuta yleishyödyllistä.
     
  7. Tweek

    Tweek Gearhead

  8. aapeli69

    aapeli69 Gearhead

    Nokian,siurossa.Sopii taas muutamaa autoa roplaamaan.170€/kk.Tilaa 200 ja 90m2.Isompaan pitäs saada 5 autoa mahtumaan.Vuokra siis alle 5€/m2 kuluineen.
     
  9. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    suunnitelmat muuttui. kahdelle autolle haussa talli, semmonen että kaks jenkkiä mahtuu ja jäis tilaa pienimuotoiselle romulle. mitähän se ois jotain 40m2 passeli?
    ihan puhtaasti säilytystä varten, ei tarvii olla hitsaus tms mahdollisuuksia. jotain pientä hipostelua tulisi tehtyä mutta ei mitään isompia remontteja. turun seudulta edelleen.
     
  10. vm-72

    vm-72 Gearhead

    Tallipaikka 5 auton kimppatallista hyrylän sulasta,autoliike alueelta.hintaa 220e/kk per paikka.kokonaispinta-ala 150m2 hallissa.


    o4oo880744

    VIELÄ 1 PAIKKA VAPAANA!!!
    vapautuu kesä tai heinäkuussa
     
  11. kipa76

    kipa76 3rd gear

    löytyiskö laukaasta talli paikkaa vaikka vain vähäksi aikaa? asialla ois kiire, pitäs saaha tehtyä -61 oldsiin pientä remppaa.

    puh.040-5063527 kimmo
     
  12. Jamsent

    Jamsent 3rd gear

    Jyväskylän keskustan tuntumassa vapautuu kesäkuun alusta rakentelupaikka yhdelle autolle (tai pyörällekin) n. 80 neliön kimppatallista.

    Vuokra n. 4.3 eur/neliö + sähkö ja vesi. Saa hitsata ja paineilma löytyy jne.

    Itellä on ko. tallissa projektina -68 Opel Commodore

    040-7330637 / jamsent@hotmail.com
     
  13. jan13

    jan13 2nd gear

    Löytyykö turusta tilaa jossa ois hitsausmahdollisuus? Aluksi parin chopperifillarin viimeistelyyn ja myöhemmin remmiahdetulle pajero-offi autolle. Kokemusta kimppatallista monen vuoden ajalta ja tulen hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa.

    0465546472
    Kaipainen Jan
     
  14. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Haussa Kanta-Hämeen alueelta 2-3 autolle remonttitilaa. Mieluusti lämmin tai "puolilämmin" tila. Tarjoa omaasi tai tietämääsi tilaa!
    Tilaa kaipaisi ainakin Chevy Fleetside + Henkilöauto
    Tilassa tulisi olla mahdollisuus tulitöihin, myös pilarinostimen hankinta tilaan voisi olla kyseessä
    -Joni , nollaneljänolla 555 4299

    EDIT: Kylmäkin tila siis kelpaa, kunhan on kuiva!

    HOX! TILA LÖYDETTY!!
     
  15. Tweek

    Tweek Gearhead

  16. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    nyt tarvittaisiin kaveria talliin.
    nykyinen tallikaverini muuttaa pois, koko tallin hinta itselle liian kova enkä tarvitse kuin yhden auton tilan, kahdelle autolle sopiva talli on siis kyseessä.

    talli on raisiossa ja koko on 50m2, eli puoliksi 25m2. lämmin, vesi ja sähkö on ja jonkinlainen varashälytin systeemi. voimavirtakin löytyy. tilava piha jossa voi myöskin pitää autoa.
    125e olisi puolikas tallista.
    lähetelkää yv:tä jos kiinnostaa.
     
  17. Puuhis79

    Puuhis79 3rd gear

    Pornaisissa
    60m2 tila, 400€/kk + sähkö/vesi

    Vapautuu sop. mukaan

    Yv:llä lisää
    Pete
     
  18. RoadyRunner

    RoadyRunner 3rd gear

    Hollola, Kukonkoivu

    Vuonna 2005 valmistunut hallin päädyssä oleva tila tarjolla. Tilan leveys 14 metriä ja syvyys 9.7 metriä. Nosto-oven oviaukko 2.75 korkea ja 3.5 leveä. Voimavirta löytyy ja tilassa saa tehdä tulitöitä. Hallin toisessa päässä löytyy myös sosiaalitilat sekä wc-tilat. Niin ja lämmitys vaihtumassa kesän lopulla ilmalämpöpumppuihin sekä rakennuksen ulkopuoliset työt vielä kesken, mutta valmistuvat ennen kesäkuun alkua (räystäät sekä lumiesteet). Tila vapautuu 1.6-2013

    (Vuokranantaja ei ole alv velvollinen ja vuokraan lisätään sähkö ja vesi kulutuksen mukaan)

    http://www.liike.info/toimitilaporssi/tiedot?adId=1536
     
  19. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    nostetaan koska asia on kiireellinen :odroll:
     
  20. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    Tampereen kupeessa,kangasalan paikkeilla saattais olla tallipaikkaa tarjolla.aputtirallaa 120e/kk 3-4 paikkaa olisi vielä "auki" hyvät tilat,sähköä ja valoa löytyy,paineilma tulee ilmeisesti jossain vaiheessa..mielellään enempi rakenteluun kun baareiluun suuntauvaa hommaa;) tarkempaa tietoa yyveellä..
     

Kerro tästä muillekin!