Kenworth ja Jenkkirekat!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja kenworth78, 6.9.2010.

  1. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    lähinnä noista pienempien kuorma-autojen osista oli puhe :) siis RAM jne. Toki kyllähän se joskus ois mukavaa kun ois oikeakin jenkkiveturi harrasteena.. :)
     
  2. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Ok. Just tässä autokuumeen kourissa hieron muutamasta mahdollisesta kauppoja. Jos vaikka kesäksi olisi jotain uutta näprättävää. Tarkoitus olis saada "kevyempi harrastettava" mikä ei tarkoita painoa vaan kiillottamisen määrää. Viime kaudella kun kierti 6-7 näyttelyä ja kaikkiin pesi ja puunasi mennen tullen, pelkän pesun viedessä 7h niin alkoi hieman mielekkyys mietityttää. Josko nyt saisi sellaisen jolla voisi nauttia ajelemisesta satoi tai paistoi :D .
     
  3. 383

    383 Gearhead

  4. BlackVan

    BlackVan 3rd gear

    Moro.
    Mites asiasta paremmin tietävät, löytyykö jenkeistä valmiina jo veturia
    missä olis vaihtolavavehkeet? Onko joku hakusana millä vois löytyä?
    Kaiken kruunaisi vielä jos olisi hytin takana vielä nostin (Hiab).
    Eniten kiinnostaisi vanhat KW ja Pete.
     
  5. jallu81

    jallu81 3rd gear

    taitaa helpoimmalla päästä kun hommaan pelkän alustan ja siihen sitten täältä jostain purkaamosta laitteet ja nosturin...
     
  6. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Löytyy. Pistä YV:tä jos asia tosissaan kiinnostaa.
     
  7. Quest

    Quest Gearhead

    Koukkulava-autoja ainakin löytyy "hook lift" valmistajana esim. Marrel -> Ampliroll (edustus myös Ranskassa)Usein Parkerin hydraulit joten osat/huolto ok täälläkin.
     
  8. Telipukki

    Telipukki 1st gear

    ^ Itse koukkulava-autoa ajavana mietin, että kuinkahan vaihtolavat mahtaisivat sopia amerikkalaisilla standardeilla tehtyy autoon? Esimerkiksi jo Ruotsin puolella koukkupää on hieman matalemalla mitä täällä Suomessa, ja jos koukku on vastaavasti korkeammalla, ei lavan keula tietenkään ota runkoon kiinni, vaan jää ikävästi roikkumaan.

    Vaijerilava-autoissa (roll-off truck) systeemi näyttää jo hyvinkin erilaiselta, lavat vedetään kyytiin yhdellä vaijerilla, kun vanhan mantereen puolella siihen käytetään kahta.

    Taitaa tosiaan olla helpompi hommata pelkkä alusta ja varustella se täällä kotoperällä, kuten Jallu81 tuossa jo totesikin?
     
  9. jyke

    jyke 1st gear

  10. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Asiallinen laite.
     
  11. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Asiallinen laite.
     
  12. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Heitetäämpä teille ISOJEN jenkkiautojen harrastajille. Löytyykö joukostanne muutamaa uskalikkoa jotka tohtisivat lähteä lakeurelle viettämään viikonloppua VANNAREITTEN kassa :eek: . VAiN HÄJYYT ry järjestää vannareille 7th PohjanmaaMeetingin 24-26.05-2013 Lapualla. Viimevuonna saatiin yksi Kenworth tapahtumaan joten tänä vuonna voisitte pistää paremmaksi :wink: .
    Tuolta löytyy tapahtumasta mun tekemä video http://www.youtube.com/watch?v=3_uwelwi ... re=mh_lolz

    Tuolla taas ihan normi mainos http://www.kanadanvani.fi/muu/Miitti.html
    ja jos nämä "perunankuljetusautot" kiinnostaa niin mun kotisivuilla on kaikenlaista juttua pakuista :eek: http://www.kanadanvani.fi
    Ottakaahan yhteyttä jos jollakulla olisi rohkeutta viettää viikonloppu kanssamme. Normimainoksessa on mun puhelinnumero ja YV:tä saa pukata täältä Od:een kautta.


    Terv VAiN HÄJYYT kerhon Pj
    Kanadan vani eli Mikko Miettinen
     
  13. Erppa

    Erppa Gearhead

  14. Erppa

    Erppa Gearhead

    No nehän meni nopeesti! Piki musta neekeri ajo vaasasta lahteen ja vei mennessään! :rotfl:
     
  15. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead


    Huamenna se alakaa meinaan VAN and TRUCK 7th PohjanmaaMeeting mutta ilmeisesti ISOJA autoja ei uskalla paikalle :cry: ketään.... Kiitos kuitenki että sain ilmoitella täälä. Ne pari tuttua joiden kanssa ollaan oltu yhteydessä eivät pääse.
     
  16. kojo

    kojo Gearhead

    Työt haittaa vapaa-ajan harrasteita taas...
     
  17. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Se on tuo menovesi niin kallista, että pakko kattoa kukkaroa ennen lähtöä ettei jää tien oheen Euromiesten naureskeltavaksi =). Kiitos tosiaan kutsusta, mutta matkaa tulee täältä melkein 500km suunta, ja kuten yllä mainittu työtkään ei puolla lähtöä.
     
  18. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Big Wheels 20.7.2013

    Big Wheelsin jenkkirekkaparkkiin 20.7.2013 toivotaan ennakkoilmoittautumisia netin kautta, jotta osaamme varata riittävästi tilaa ja järjestellä autot parkkiin siten, että kaikki mahtuu :)

    Mutta tottahan toki tontille saa saapua ennakkoon ilmoittelemattakin. Linkki ilmoittautumiseen:

    http://www.bigwheels.info/american-truck-meeting/
     
  19. lep-1

    lep-1 1st gear

    Erittäin hieno jenkki nuppi tuli bongattua Naantalin vene messujen aikana Naantalin keskustasta. Tumman ruskea, makuuhytillä ja koekilvissä.
    En tunnistanut oliko pete, kenworth vai minkä merkkinen.
     
  20. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Ton työn kyllä ymmärrän mutta polttoaineen hinta ei mee läpi :soosoo: Yks kesäloma poltettiin vanilla 1,5 MOTTIA bensaa kuukaudessa :eek: No ollaanhan me kuitenkin hieman erikokoisia joten voi olla hieman turhauttavaa ajella ISOOLLA autolla perunankuljetusautojen miittiin. No ehkä ensi vuonna taas joku teistä tulee. Sama paikka ja sama aika.Tapahtumassa oli 45 vania ja pick uppia yötä ja muutamia paikallisia kävi tutustumassa hommaan päiväseltään. Parin viikon päästä kohti pohjoista 8)ja seuraavaan miittiin. Lehtijutut kun ilmestyy niin hokaatte että tapahtuma oli onnistunut.
     

Kerro tästä muillekin!