Pick up projekteja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Slam454ss, 24.6.2004.

  1. smuige

    smuige Gearhead

    minkäs sulakerasian oot sieltä löytäny? Ei mitään muistikuvaa että koneshuoneesta ois sellasta tullut vastaan...
     
  2. Vasaramies

    Vasaramies 1st gear

    Tähän on laitettu nappihehku. Eli akulta tulee piuha joka menee rasialle ja siitä hehkun solenoidille. Siihen laitoin sen uuden rasian ja sulakkeen. En tiä onko sille edes tarvetta siinä :)
     
  3. Vasaramies

    Vasaramies 1st gear

    Nyt toimii lasinpyyhkimet. Katkaisija oli hiekkapuhalluksen jäljiltä täynnä hiekkaa :D kohta alkais olla sähköhommat kuosissa.
     
  4. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    [​IMG]

    Vihdoin sain/ älysin ton kuva homman miten lähettää :oops:
    Tollanes tuli vaihtojen kautta tontille.. Pikku hommaa leimalle tiedossa jahka kerkiää tekee :odroll:
     
  5. Vasaramies

    Vasaramies 1st gear

    Liian korkea :D
     
  6. venakopan.kansi

    venakopan.kansi 1st gear

    [​IMG] tommonen projektista tuli. Joutu naimisiin :lol:
     
  7. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    Joo edestä! Jos ostais Madaltavat tukivarret viel eteen niin sit on tosiaan joka nurkka runkoa myöten tontissa 8) Takaata menee jo :D
     
  8. Sputnik70

    Sputnik70 1st gear


    No tuohan se näky Stadin kauppatorilla viime fredagina. Ihan eto laitos, vaikka oonkin enemmän fleetside-miehiä.
     
  9. Vasaramies

    Vasaramies 1st gear

    Pari tuoretta kuvaa...
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Vielä olis sisustan hiplausta....
     
  10. jallu81

    jallu81 3rd gear

    Näkisin tuon vasaramiehen fleetsiden reilusti madallettuna..Muuten näyttää kyllä hyvältä!
     
  11. Vasaramies

    Vasaramies 1st gear

    Autoa on madallettu 4" edestä ja takaa Belltechin sarjoillal. Eteen olka-akselit ja taakse sakkelit.. Auto on nyt hieman etukenoinen. Takaosan lisäpudottaminen vaatii vissiin taka-akselin siirron lehtijousien päälle edestä voi pudottaa lyhyemmillä jousilla? Katsotaan nyt. Pitää käydä kuun lopulla tarjoamassa autoa rekisteröintikatsastuksessa konttorilla...
    Löytyisikö joltain -80 Scottariin valokehyksiä?
     
  12. Frösä

    Frösä 2nd gear


    Hmmm.. olikohan mulla jossain -83 blazerin valokehykset vai onkohan ne menny eteenpäin, tarvii tarkastaa. Vai käyköhän noi edes scottariin? tuplalampullisen kehykset..
     
  13. Vasaramies

    Vasaramies 1st gear

    Ei käy, tässä on keulassa yks iso ja alapuolella suorakaiteen muotoinen parkki/vilkku. Tuntuis olevan kiven alla. Uusia saa 45€/kpl mutta ei raaskisi uusia kromikehyksiä ostaa kun ne maalataan kuitenkin auton värisiksi.
     
  14. T5

    T5 Gearhead

    Täällä varmaan saa helpoimmin vastauksen siihen, että miten vaikea tuommoisesta kanttipikkarista on mittaristo ottaa irti? Tai lähinnä se, että onko siellä mitään "piiloruuveja" tms, joista olisi hyvä tietää?
     
  15. capri30S

    capri30S 1st gear

    Se mittariston kehys irti, ruuveja on varmaan reilu kymmenen, kojelaudan päällinen irti, pehmusteen alareunassa jokunen ruuvi "pulttikannalla", ja repsikan päädyssä yksi ruuvi. Lähtee ihan nostamalla sen jälkeen. Mittaristo on muistaaksen neljällä ruuvilla, muista myös vaihteen osoittimen vaijeri ratin muovista irti kampeamalla. Mittarinvaijeri on kiinni sellasella painettavalla klipsulla, siitä painaa ja vetää vaijerin irti. Tehty tässä nyt viimeaikoina kyllästymiseen asti, monta kertaa.. ;)
     
  16. Luisu

    Luisu 2nd gear

    Tuossa Nakkerttonin ottama foto acs.stä
    Vielä pitäis vaihtaa nuo hytin kannakekumit ja bensatankki.
    Ja ainahan on kaikkea pientä sipisteltää mitä voi parannella.

    [​IMG]
     
  17. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Tollanen ilmestyi muutama viikko sitten pihaan Caminon seuraksi, ja vihdoinkin torstaina eli toissapäivänä sain siihen leiman. Toi alkuperäinen perusvalkoinen ilman mitään efektiä oli niin pliisu että nakkasin oviin usaf tunnarit hetken mielijohteessa.. :) [​IMG]
     
  18. T5

    T5 Gearhead

    Tässä oma "projekti". Mitään ajoa kummempaahan tuo ei tarvitsisi, mutta kokoajan jotain on mielessä.
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  19. capri30S

    capri30S 1st gear

    asiallinen crew cab! Itsellä on kanssa ollut mielessä tollanen, mutta nelikko.. jos joskus rikastuis vois jenkeistä tuottaa. Vanhankorinen tietenkin!
     
  20. T5

    T5 Gearhead

    Nelikko oli itsellänikin ostoslistalla, mutta hyvin äkkiä kävi ilmi, ettei minun budjetilla semmoista saada. Hyväkuntoinen nelikko alkaa olemaan jo semmoisissa hinnoissa, että sillä hinnalla saa jo hyvän vanhemman harrasteauton.
    Nelikon kulutuslukemat 454-koneella voisi olla ihan hyvät. Oma kun vie jo lähemmäs 30l bensaa ja 40l e85:sta satasella. Samoiten tuo takaveto on jo niin kankea käännellä parkkiksella, että nelikolla voisi olla turha lähteä perjantaina Prismassa piipahtaan.
     

Kerro tästä muillekin!