1927 t roadster

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja ake79, 17.4.2013.

  1. ake79

    ake79 Gearhead

    on kellään tietoa,että mikä levyjarru paketti sopisi -27 fordin alkuperäiselle etuakselille pienellä vaivalla???
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Ei varmaan löydy mitään valmista sarjaa, T-mallin akselia ei yleensä käytetä noissa muutoksissa. Mutta oheisesta linkistä voit katsoa mallia Volvon levyjen sovittamisesta uudempaan akseliin. Laakeriholkit ja satulan kiinnikkeet tarvitaan.

    http://s19.photobucket.com/user/Mikaka2 ... Tech/volvo
     
  3. jzl

    jzl 1st gear

    amerikan pojat valmistaa melko arvokasta levyjarrusarjaa taka-akselille, mutta etu-akselista ei ole mulla tietoa.
    http://www.snydersantiqueauto.com/5520
    Varmaankin paras ratkaisu olisi ford A-mallin etuakseli 37-41 mallisen fordin olka-akseleilla(spindle). Siihen löytyy jo monia erilaisia levyjarrusarjoja. Jos roadster on ilman lokasuojia, on esteettisesti kauniimpaa laittaa ford 1940-tyyppiset nestetoimiset rumpujarrut tuollaiseen A-mallin etuakseliin(saako adaptereita T-akseliin?)
     
  4. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Niin. T-Fordissahan ei alunperin ole etupyörissä jarruja ollenkaan. Mutta olen nähnyt kerran yhden muutossarjan, jota 30-luvulla valmistettiin nimenomaan T:n alkuperäiseen akseliin. Valmistajan nimeä en muista.
     
  5. ake79

    ake79 Gearhead

    iso kiitos vastauksista :D !!!nyt on -34:sen etu akseli...pitäs varmaan teetättää jossain nuo satulan kiinnitys levyt :odroll: ,ellei löydy joltain jo valmiina niin vois ostaa ne...
     
  6. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    ........
     

Kerro tästä muillekin!