Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. ktech

    ktech 3rd gear

    joo toi oli mulla vuos sitten hetken aikaa "käymässä".. olis vissiin pitäny tentata ostajalta että mitä meinaat sille tehdä. tais olla se ainoa 400cid pontiac farkku suomessa.
     
  2. nixon

    nixon 3rd gear

    Oisko tossa tapahtunu sähköpalo vaikka ei ookaan mopari.
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Vielähän ton kerkee joku innokas pelastamaan. Kerran silti opin itekin ettei kauheesti kannata vähänkään toimivia purkaa tai myydä rullaavana... Ei kovin moni löydä sopivan kokosia trailereita edes.


    Hieno peli ja oli vielä aikanaan edukas, siks varmaan lähtikin huonoille tielle heh. Jäi joskus myyjän vastaamattomuutta kaupat tuosta tekemättä.
     
  4. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    Pelastakaa toi safari, ottaa kyllä päähän kun toi on tossa tilassa nyt.
    Meni viikonloppu pilalle... Toi on hyvässä kunnossa jo todella arvokas, en aikasemmin ees tienny että ponuja oli tälläsellä koneella...
     
  5. ktech

    ktech 3rd gear

    on muuten ihan mahdollista että kojetaulu on palanut, nyt kun muistelee niin joskus siellä kabiinissa liejui lievää sähkön tuoksua mutta saatoin kuvitellakin. kellon johdot irrottelin silloin varmuuden vuoksi, olis näköjään kannattanut tutkia vähän tarkemmin mitä ne sähköt oli syöny vaikka auto tuli myytyä.. tuo jos joku farkku olis saanu jäädä henkiin.

    kojetaulussa oli vielä joku lisämittaripaketti eli öljynpaine, lämpö, lataus ym. vai kuuluiko peräti tuohon "grand safari" varustukseen. 400cid kuljetti tota koppaa ihan kivasti vaikka oli vaan 180hp saasteversio.
     
  6. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    8400 USD sanoi Nasa, eikun Nada keskivertoyksilön hinnaksi jos on ilmastoinnilla. Siihen toki pitäisi roudata rapakon taa, taitaa olla turha kuvitella täällä saavansa moisia rahoja.
     
  7. Polara-73

    Polara-73 Gearhead

  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

  9. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    http://www.nettiauto.com/chevrolet/camaro/5554816
    Kuinkas näissä museokatsastus nykyään menee, jos on laitettu "RS look (RS-maski ja muut osat kuten spoilerit, merkit jne. on laitettu uusia alkuperäisosia käyttäen)" ja toiset vanteet alla..? Vai katsotaanko se niin, että nuo on olleet varustevaihtoehtoina jne.
     
  10. umpio

    umpio 3rd gear

  11. Marko L

    Marko L 1st gear

    Taitaa porukka vältellä noita ensimmäisiä 6 litran koneella olevia fordeja.mikä on sinällään harmi koska rakentamalla ja parantamalla siitä saa hyvän koneen. Tehtaan jäljiltä jos on niin ei koskaan tiedä et millon pääsee kone kaupoille, vähänkin huolimaton ajaja jos on ratissa eikä oireita tiedä tai osaa etsiä niin saa koneen kyl kappaleiksi. Ja sit maksaa, useampi on tullut nähtyä noita 6 litran koneita mitkä on kajahtanut niin ei enää ole ollut jäljellä mitään käyttö kelpoista osaa.useimmiten sulanut koko pata.
     
  12. surmanajaja

    surmanajaja 1st gear

    jenkkifoorumeilla kehottavat välttämään kuin ruttoa. siis noita 6.0 koneita.
     
  13. Marko L

    Marko L 1st gear

    tietyillä parannuksilla ja muutoksilla saa 6 litraisen koneen lähes yhtä varmaksi kuin 7.3 koneen.mut vaatii rahaa, melkein ajamattoman koneen ja ammattilaisen joka tietää mitä tekee.
     
  14. mr.datailija

    mr.datailija Gearhead

    Kameleonttivärinen Neon Ulkoa "nätti", vaihteisto rikki. Pyyntihinta 4500eur, taitaa olla pitkään myynnissä...
     
  15. JnZm

    JnZm Gearhead

    Näin saattaa olla pitkään myynnissä, ei ilmastointia, cruisea tai luistonestoa eli mopomalli kaikin puolin. Noita saa ehjänä tonnilla.
     
  16. paja1

    paja1 Double Gearhead

    "älä vertaa tavalliseen" :rotfl:
     
  17. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Voihan tuo olla jollekin löytö, mutta tällaiselle "varttuneelle" harrastajalle täysin mitätön laite. Rahaa tuohon on varmasti palanut...
     
  18. Multipower

    Multipower Gearhead

    http://www.nettiauto.com/ford/galaxie/5575043 Tommosta en muistakkaan ikinä nähneeni, no okei tänään Riihimäen vappuajeluilla, mutta sitä ennen :) Mikäs tuon mallinimen idea on, "Country Sedan"? Kun ei tuossa mun mielestä ole kauheasti sedania...
     
  19. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Noku ne vaan on Country Sedaneja. Nimen ideaa saapi varmaan kysellä Fordin poppoolta. Pari viikasi farkkua tulee mieleen nyt heittämällä Suomesta. Kummatki tais olla kelta/valkosia... Ellei tuo ole sitten tehty jommasta kummasta. Tuskin. Tyylikäs on! 8)
     
  20. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!