pakosarjan tiivisteen "elvytys" jollain massalla???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja pete78, 27.4.2013.

  1. pete78

    pete78 Gearhead

    Olisko ehotusta mitä massaa vois kokeilla väliaikasesti laittaa peltisarjan ja kannen väliin, kun ei vielä ole mahdollista viiä tuota korjattavaks...uudet peltisarjat ja tiivisteet on oottelemassa :) (itellä ei oo vehkeitä eikä tiloja tuohon operaatioon).

    tilanne siis se että keskimmäiset sylinteriparit vuotaa. massaa pitäs hölvätä näin ollen siihen vuotokohtaan ikään kuin "reijän" päälle, eikä laipan väliin.

    mitähän tuossa vois etes teoriassa kokeilla, ei viitis ihan joka laatua ostella.
     
  2. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    vanhoja tiivisteitä käyttäny joskus ihan hyvällä menestyksellä kun sipassu oikeen ohuen kerroksen kingin pakoputkimössöä molemminpuolin. täytyy tosin saada sinne väliin, ei varmaan pysy siinä päällä?
     
  3. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Reiän päällä pysyy pari päivää, vähän jos annat happee ni lentää mäkeen eli ei tuu onnistuu. Joskus kokeiltu Fordin 200cid kutoseen.
     
  4. sbf

    sbf Gearhead

    Peltisarjojen kanssa ei pidä käyttää mitään tiivisteitä.
    Korkeintaan jotain savupiippuasennuksiin tarkoitettua tiivistetahnaa voi väliin sipaista.
     
  5. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

    Ihan tavallinen moottorisilikoni on ainoa joka toimii peltisarjojen välissä,vähän käryää ensimmäisen käynnistyksen jälkeen kyllä mutta sen jälkeen pitää.
     
  6. caveman

    caveman 1st gear

    onko tosiaan noin että peltisatsiin ei laiteta tiivistettä väliin..tai ei tartte laittaa
     
  7. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

    Kyllä mulla ainaki on fel pro:n tiivisteet,jotka sivelty molemmin puolin tolla em. moottorisilikonilla,ja hyvin pitää,pelkät tiivisteet tuppas ampumaan joka kesä jostain välistä ulos,mutta liimauksen jälkeen ei oo ollu sitä murhetta enää.
     
  8. cuda69

    cuda69 Gearhead

    mulla on vallun koneessa 12mm laipat peltisarjoissa ja kuparisilicon välissä,hyvin pitää vaikka antaa kenkää
     
  9. sakkoa

    sakkoa 2nd gear

    Mites,voiko peltisarjan tiiviste vuotaa vaan kun antaa "happee". Ongelma on seuraava. Vaihtelin peltisarjat 350 TBI trukkiin ja tuhjäkäyntiä/paikallaan käy siististi eikä valskaa mistää. Pykälän kun pistää silmää ja oikasee nilkan niin jo alkaa pussutus.Mistään ei oikee tunnu löytyvän vuotoo.
     
  10. chevyartsi

    chevyartsi 3rd gear

    Kemiallinen metalli toimii kunhan et laita sinne tiivisteen väliin.halkeamat tiivistyy hienosti
     
  11. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Kyllä,itellä teki juuri noin ton uuden koneen kanssa,tiivisteet palo.Kato pelti auki mistä fuskaa,väännät vivusta kaasua ni pitäs löytyä vuoto.
     

Kerro tästä muillekin!