Hot rod & rock show

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 22.4.2013.

  1. juha745

    juha745 Gearhead

    Tuninkisontaa/bassojumputusta lukuun ottamatta erittäin hyvä näyttely!
    Jos sitä vaikka menis ens vuonna uudestaan. 8)
     
  2. lazy cruisers

    lazy cruisers Gearhead

  3. Elky70

    Elky70 Gearhead

  4. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Sanos muuta,aina joku kuuro on asentanut kotteroonsa mökä laitteet ja ehkäpä luulee olevan hienoa kun ihmiset melkein oksentavat pahoinvoinnin johdosta? Tuollaiset pitäisi työntää kotteroonsa ja laittaa Eero Aven soimaan ja kaukosäätimellä vaihtaa kuuluvuutta riittäväksi.Juuri tämä siellä takanurkassa ollut.
     
  5. Mikki67

    Mikki67 3rd gear

    :rotfl: Tai Hanna Ekolan "vieläkö on villihevosiaaaaaaaa" Noh, harrastushan se on tuokin ja varmasti antoisaa omalla tavallaan. Pääsääntöisesti kuitenkin suurin osa ihmisistä ei piittaa siitä maata tärisyttävästä bassosta, ja näille vois olla ihan oma osastonsa. En väheksy kundien osaamista enkä lajia mutta kuten sanottu,sunnuntaina alkoi jo kyllästyttää se jyrinä 10m päässä. :poff:
     
  6. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Kyllä joo vastauksena tuolle viisastelijalle joka epäili ettäkö joku muu maksaa HARRASTUKSENI?
    Ei maksa ei ,mutta eukko maksaa meillä melkein kaiken muun varakkaampana ja kuuluneeko mahdollisesti sinulle meidän järjestelyt?
    Talli ym "kiinteistöt"ym hänen 100%.
    Sitten on tämä CRC Cuda tyyppi joka aina ja alinomaan minulle viisastelemassa+pätemässä,kaikkihan eivät voi olla yhtä viisaita kuin sinä,eihän?
    Maailmassa on meitä tyhmempiä jolla erilaisiakin mielipiteitä kun emme ymmärrä hyvän ja oikean päälle.
    Vinkki:eek:ta katse jo eteenpäin elämässä ja relax vaikka olisi miten elämä moparia nykyään kalsareista korvarenkaan kautta hemi-hiusrasvaan tai sixpack käkikelloon..
     
  7. Hoodooman

    Hoodooman Gearhead

    Lopettakaa jo toi vitun paskanjauhanta. Ihan sama kuka maksaa ja mitä, kuka kuuluu mihinkin kerhoon, kuka on maalta ja kuka stadista, kuka tykkää jenkeistä tai tuningista, onks näyttelyliput kalliita vai ei, tai pitääks näyttelyautojen olla viimeisen päälle vai käyttöautoja, jne. (loputon lista). Tää on kaikki vapaaehtoista.

    Onks muita harrastuksia joissa porukat yhtä väkevästi seisten ja miehekkäästi kusee omiin muroihinsa?

    Tää kommentti sopis aika moneen topiciin täällä, valitettavasti. Sattu vaan nyt tähän tällä kertaa. Itsellä ei pahaa sanaa Tampereen näyttelyn järjestelyistä, päinvastoin.
     
  8. fury poika

    fury poika 3rd gear

    Ei niihin näyttelyihin oo pakko mennä ja lippujen hinnat on etukäteen tiedos, että mikä tässä on ongelma.
    Pidättäydyn kirjoittamasta enempää, vaik mieli tekis.
     
  9. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Just näin kun kaverit tässä ovat mielipiteensä julki tuoneet.
    Korpeaa eniten se kun henk koht juuri meikälle V..llaan eikä saa mielipiteitään tuoda julki jos se on eriävä ja hiukka piilopiikäskin.
    Osa saa ja osa ei tuoda ajatuksensa julki,siis kuin NL konsanaan.

    Kukin voi minunkinpuolestani kuulua tai olla kuulumatta johonkin kerhoon,aatemaailmaan tai olla vaikka seksuaalisesti miten kieroonkasvanut pervo,omapa on asiansa jos lain rajoissa mennään ja itsensä kanssa tulee toimeen+elättää itsensä eikä hypi silmille.

    Valinnan ja mielipiteenvapaus sananvapauden muodossa Suomessa.
    Suomi on luvattu tiukkapipoisten merkkikerhojen maa nr1 ja valintaperuste on kaveri/ensimmäisen auton merkki sattumalta ja minun mielipiteeni autoista/tapahtumista/politiikasta/naisista/työkavereista/sapuskasta jne ainut oikea,piste.
    Maalaiset vastaan kaupunkilaiset on yhtä ikivanhaa perua kuin rantahurrit vastaan suomenkieliset tai Svedut vastaan Finskit lätkässä ym.
    Siis ei mitään järkeä,paitsi että "Hesalaiset "ei ymmärrä että johonkin oikeaan suurkaupunkiin verrattuna ovat niitä maalaisia ja tekevät ihan itse itsensä siksi mitä olevat.
    Tämä riitti tästä aiheesta,suunnistan eteenpäin :lol:
     
  10. CoolKustom

    CoolKustom 3rd gear

    No just... Ootko ajatellut pitää mielipitees joskus omana tietonasi.
    Mikäli sinua nämä kaikki mainitsemasi asiat risoo niin olisko aika keksiä jokin muu harrastus.
    Tämä palsta lienee moiselle avautumiselle hiukan väärä paikka.
     
  11. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Juuri näin. En kyllä jaksa ymmärtää ikuista avautumista jostain lippujen hinnoista yms.. Ettekö ole huomanneet että kaikki maksaa. Jos ei halua maksaa niin ei ole pakko mennä näyttelyyn.Senkus katselee täältä kuvat ja pitää suunsa kiinni. Prkl. Ja joidenkin kannattaisi tosiaan ottaa jo jutuista hiljalleen opikseen.Jos ainoana enään huutelee näkemyksiään niin taitaa hiljalleen alkaa olemaan väärässä tai sitten jossain on tosiaan vikaa.Ehkä jossain ymmärtämis osiossa?!
     
  12. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Älä nyt kesken lopeta.
     
  13. hla

    hla Gearhead


    Mun mielestä on ihan sama missä ihmiset asuvat, en arvostele heitä sen perusteella. Tai minkä maalaisia tai -merkkisiä ajoneuvoja harrastavat.

    Mutta ton saamasi palautteen olet ansainnut siinä mielessä, että olet hyvin kärkevästi arvostellut täällä montaa asiaa. Esim. näyttelyt on huonoja ja kalliita, Hemi-Belve ei valmistu koskaan jne. Mielipiteensä, negatiivisenkin, saa tietysti kertoa ja pitääkin. Mutta siinäkin on eroja miten sen tekee. Jos joka asiaa vastaan hyökkää tolla tavalla, niin saa varmasti vastaavan palautteen...
    Kai sitä jotain positiivistakin tässä harrastuksessa on...
     
  14. Woodpecker

    Woodpecker 2nd gear

    Ompa hyvä etten tänä vuonna kerennyt koko näyttelyyn kun on kerran ollut noinkin huono. Edellisinä kolmena vuotena oon käyny ja tykännyt tosi paljon. Ja jos jostain autosta/näytteille asettajasta en pidä niin ei minua kukaan pakota sitä katsomaan

    Ai niin, yhtenä vuonna oli vessasta käsipyyhkeet loppu
     
  15. NikkeNakkertton

    NikkeNakkertton 1st gear



    ihan pakko vähä marista noista lippujen hinnoista.

    onhan ne hei ihan tautisia.kyll pikku hiljaa rupee tulee katto vastaan.
    ei sillä, vapaaehtoistaha tää homma o. mut entäs jos me "kuvaajat" lopetettais kans messuilla käyminen ni eihä teillä olis edes mitään mistä niitä kuvia kattoa ;)
     
  16. Mikki67

    Mikki67 3rd gear

    Niin tai näytteilleasettajat lopettais niiden laitteiden rakentamisen koska se on niin perkeleen kallista. Ei tarvis kitistä lippujen hinnoista kun ei olis näyttelyitä mihin mennä. Kundit pistää jumalauta 200-300 viikonlopussa kurkusta alas eikä tunnu missään, sit naristaan jostain parinkympin näyttelylipusta. Koittakaa ny.....
     
  17. impala67

    impala67 Double Gearhead

    niin mutta jos tuosta ikäänkuin pointista;
    mitä maksaa? paljonko pitäisi maksaa?

    nyt on rutistu siitä että joku jääkiakkopeli jossa suomen maajoukkue pelaa maksaa halvimmillaan luokkaa 80euroa. siis tunnetuilla indekseillä melkein yhtä monta kolmospulloa kaljaa. ja jotenkin arvaan että jääkiakkopyhätöiden oluet ei ole yhtään halvempia kuin ameriikannäyttelyiden juottoloiden.

    suuret starat tulee suomeen niin liput hipoo satasta, en tiiä näkeekö brucen viidelläkympillä jostain piippuhyllyltä seisten. mutta kallista on sekin.

    ja maksaahan se tankin täyttäminenkin nykyään melkein parisataa euroa. tolkutonta.

    tarkemmin kun latelee käy päätä särkeen! eli parikyteuroa näyttelyyn joka tapahtuu vain viikonloppuna ja rakennetaan kerran vuodessa varta vasten Meidän aiheestamme, ameriikanromuista ;LIPUN HINTA ON HALPA
     
  18. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Amen. :D
     

Kerro tästä muillekin!