Stadin Cruising 5.7.2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kautsi, 2.6.2010.

  1. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Re: Stadin Cruising 3.5.2013

    Eiks toi Bemu ollu viime kauden virittäjissä, kutosturbokoneella ja joku vaihdettu taka-akseli juttu.
    Omistajana automaalari, Hyytiäinen?
     
  2. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Re: Stadin Cruising 3.5.2013

    Komppaan Ataa ihan täysin, just noin koin letkan myös, oltiin siinä kasin letkassa myös ja jäätiin jo ensimmäisellä Kauppiksen ohituksella sinne, kun se muu letka oli jos itten kadonnut ja ei ollu meillekään ihan selvää miten reitti kulkee... Liian paljon muita autoja ja liikennevaloja nykyään Helsingissä, kolkytvuotta sitten tilanne oli vähän eri, ei ollu noin paljoa liikennettä ja valoja oli huomattavasti vähemmän, silloin se toimi ja varmaan tuosta syystä cruisinki on muuttunut pakon sanelemana tommoseksi seisontakokoontumiseksi... Mutta kivaa oli, vaikka kun autosta nousi ulos, tuli kylmä, mutta onneksi Buickissa toimii lämmityslaite, aika kuumaa oli (ja sai silmät kyyneleissä haistella uuden lämppärinkennon huuruja, millä lie käsitelleet sen, aina kun laittoi lämpöä lisää, kauhea käry tuli lämppäristä....)...
     
  3. Weijari

    Weijari Gearhead

    Re: Stadin Cruising 3.5.2013

    Mun 2c tähän reittijuttuun:

    https://maps.google.fi/maps?saddr=Norra ... 1&t=m&z=15

    Vähän liikennevaloja, kummassakin päässä pitstoppi ja pääasiassa rinnalla toinen kaista, josta jengi pääsee ohi eikä ole niin ahdasta vastakkain kuin periteisellä alla olevalla rantamunkilla.. Lisäks ajot on siellä missä on muitakin ja rantamunkilta pääsee mukaan monessakin pisteessä. Lisäks näin ajettuna rantamunkki ei tuki espa-katajanokka -väliä, jos osa porukasta haluaa olla parkissa kauppatorilla.


    https://maps.google.fi/maps?saddr=Etel% ... 1&t=m&z=15
     
  4. fourwheeler

    fourwheeler Gearhead

    Re: Stadin Cruising 3.5.2013

    Josko tästä yritettäisiin äänestää vaikka. Kerätään reittiehdotukset ja niiden kesken tehdään äänestys johon kaikki halukkaat osallistuvat. Osaako joku tehdä tänne jonkin äänestysjutun jos tämä saa kannatusta?
     
  5. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Re: Stadin Cruising 3.5.2013


    Hienon kelin heitti eiliseksi ja eikai toi jonon katkeilu Stadissa ajaessa tullut kenellekkään oikeasti yllätyksenä? Ainoa vaihtoehto olis kaikkien ajaa punaisia päin tai hoitaa poliisisaattue. :poff:
    Jarrulla seistiin siihen malliin et Dodgea varmasti ihmetytti ja lähes kilsan välein vedin tien sivuun odottaa letkan kasaantumista. Oli kyllä tiedossa ettei ole mikään helpoin homma. 8)
    Kaiken lisäksi toi Kisahallin parkkis oli kuuden aikoihin ihan täynnä lätkäfanien autoja, joten se tuli kyllä yllärinä itellekin. Muuten pidän sitä edelleen hyvänä lähtöpaikkana ja Olympixin pitäjäkin oli kiinnostunut hoitaa cruisailijoille edullista kaffea tai bisseä, jos ajatus ottaa tuulta alle.

    Samaa mieltä olen tosta et kalustoa pitäis tulla vastaan, ettei mene ihan yksin ajeluks ja Hernesaaren sekä Hietsun lenkki on mun mielestä sellaisia jos letka on vain riittävän pitkä ja pysyy kasassa.

    Kutosen lähdön voi kans unohtaa ja muuttaa sen vaikka suoraan seiskaks kasin tilalle.

    Pääasia oli kuitenkin et kalustoa liikkui ytimen ympäristössä ja HELVETIN hienoja kuvia noi kadulla otetut cruisailu fotot! 10+ :pinup:
     
  6. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Re: Stadin Cruising 3.5.2013

    Ensimmäisen videon sain kasaan, lisää seuraa perässä... :D

    1970 Dodge Charger 500 http://youtu.be/SUXuMhcg0Aw
     
  7. mg

    mg Gearhead

    Re: Stadin Cruising 3.5.2013

    Tätä asiaa sivusta näin OD:n välityksellä..
    Ideahan on oikeen hyvä! -moista letkassa ajamismeininkiä ei toviin ole kyllä stadissa ollutkaan..

    Ja näin jälkikäteen (kruisailuillan jälkeen) on kiva huomata, että palautetta ja kehitysehdotuksia puuhamiehille tulee :)..

    Hatunnoston arvoista toimintaa.

    Varmastikkin kerran ja toisenkin tuota reittivalintaa pitää hieroa ja säätää, mutta eikös se ole tarkoituskin - että löytyy monelta kantilta ajateltu ja useammasta suunnasta kuullun palautteen huomioiminen.

    Jahka sitten joskus oman kikottimen saa takas radalle, niin letkanjatkona toivottavasti olamma. Vuodesta ei vielä ole havaintoa :D

    että tälläsiä mietteitä täältä.
     
  8. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

  9. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

  10. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

  11. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Re: Stadin Cruising 3.5.2013

    Tossa uusi cruising VIDEO; 1967 Ford Mustang 5.0 suorilla putkilla, mimmi ratissa http://youtu.be/G3u8OTkR16c
     
  12. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

  13. 74

    74 Gearhead

    Re: Stadin Cruising 3.5.2013

    On tossa 67:ssa yhdet pöntöt putkissa ja huilut vielä loppupäässä...
    Ne ei ihan kaikkea ääntä silti vie pois.
     
  14. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Re: Stadin Cruising 3.5.2013

    Tässä olis nyt tuo lupailtu kattavampi 15 min. katsaus viime cruisingista :wink:
    VIDEO: http://youtu.be/tlBsSHjliFI
     
  15. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Re: Stadin Cruising 3.5.2013

    Tässä cruising klipissä melkoisen pahiksen näköinen suht tuore mattamusta Mustang Shelby GT500 uniikeilla takavaloilla, upean näköinen auto. Ite en ole tollaisia valoja Mussessa ennen nähnyt, näyttää kyllä hyvältä...
    VIDEO: http://youtu.be/jeyFmHddNBs
    :D
     
  16. JariV

    JariV 2nd gear

  17. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Re: Stadin Cruising 7.6.2013

    Otsikko päivitetty ajan tasalle..

    Niin ja eiks tää oo Stadin cruising, ei Hesan, Helsingin tai ison kirkon cruising. Voe helevetin mualaeset, tokas savolaenen.

    Nimim. Maatalouslomittaja Espoosta

    :argue: :lol:
     
  18. millamagia

    millamagia 1st gear

    Re: Stadin Cruising 3.5.2013

    Stadin Cruising 07.06.2013 Oma ehdotukseni on Kisahallin parkkikselta lähtö-Hesaria pitkin Vauhtitielle sieltä Nordista pitkin rokkimäkille siitä Tukholmankadulle jossa putkinotkossa porukka kasaan,heitetään lenkki Munkkiniemessä ,tullaan takaisin Seurasaaren kautta Hietsuun jossa porukka kasaan uudestaan,sieltä Merimakasiinin kautta Hernesaareen jossa vois kasata viel kerran porukan,Kaivarin kautta Kauppatorille,josta jokainen vois sitten omaa reittiä ajaa Kisahallin parkkikselle seuraavaa letkaa varten!Reitillä ei ole monia liikennevaloja mitkä hajoittaisi koko porukan!!! :rotfl:
     
  19. B 50

    B 50 Gearhead

    Re: Stadin Cruising 7.6.2013

    Toihan on ihan acs:n 3 näyttelyä yhden hinnalla tasoinen juttu. Tapahtumakalenterissa lukee cruising Helsinki, od:lta katotaan kuvia stadin cruisingista ja mä itse käyn Hesan kruisingissa.
    http://www.hs.fi/fingerpori/1135267521702
     
  20. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Re: Stadin Cruising 7.6.2013

    Aika pahan pistit. 8)
    Vaan ongelmahan on siinä kun, kalenterilöistä ylläpittää muajussi jos toinennii, nii ei vua voe vaatia, notta siinä olis kirjootettuna Stadin Cruising.
     

Kerro tästä muillekin!