Nopeusmittari ja turbiinilukko?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja falcon, 11.5.2013.

  1. falcon

    falcon 1st gear

    Eli auto on -90 chevy fleetside 350+th700. Ongelma on, että nopeusmittari lakkaa väkillä toimimasta, ja samalla, jos vauhtia on riittävästi että iso on sisässä, niin lukkokin lähtee pois päältä. Missä vika? Mittaria kun kopauttaa, niin yleensä alkaa taas toimimaan, ja lukkokin menee samalla päälle :eek: .
     
  2. thomaso

    thomaso Gearhead

    Löytyykö sulta cruise? Jos, niin putoaako sekin pois päältä? Silloin vika vois olla mittariston takana olevassa vss-sensorissa. Mahdollisesti piuha löysällä.
     
  3. falcon

    falcon 1st gear

    No joo, tuolla pick-up osastolla jo selvisikin, että vika vois olla juurikin siellä jossakin moduulissa. Eli mittari ei toimi, ja samalla tuo lukko hyppää pois päältä, ja ei muuten toimi tuo cruisekaan. Tarvii ottaa auki, kattoo ja ruiskuttaa vähän wd40:stä liittimiin, josko vaikka menis sillä. Aikasemmissakin ko. koppasissa viat korjaantunu pääsääntöisesti sillä. Kiitti vastauksesta.
     

Kerro tästä muillekin!