TopGear Air & Motor Show Live 2013 kuvia Malmilta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja debner, 19.5.2013.

  1. debner

    debner Gearhead

  2. Luigi

    Luigi Gearhead

    Oli kyllä hyvä happeninki.
     
  3. tequila

    tequila Gearhead

    Kävin myös ko. tapahtumassa. Ajatuksena hyvä mutta käytännössä siellä ei näkynyt muuta kuin screeniltä mitä tapahtuu. Eli jos et heti päässyt aidan viereen niin eipä ollut mitään mahiksia nähdä radalle. Jäi huono maku koko tapahtumasta, tuskinpa tulee toista kertaa mentyä.
     
  4. ari2004

    ari2004 Gearhead

    Etpä paljoa menettänyt. Aikamoista kökköndeerosta koko show. Ainoa näkemisen arvoinen asia oli Martin Sonka koneineen. Itse olin platinium vip lipulla, joten katsomosta näki kyllä hyvin jos vaan olisi ollut jotain näkemisen arvoista. "superautot" pöristelivät jonossa rataa ympäri. :wc:
     

Kerro tästä muillekin!