12th Kouvola Swap & Meet 25.5.2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja arzi, 19.3.2013.

  1. Buickustom

    Buickustom Gearhead

    Kohta itäänpäin lähtö, ensimmäistä kertaa kun on sattunut meidän oma kruisinki aina samalle päivälle. Nyt siirrettiin se kesäkuulle :lol:
    Ei mattamustalla nyt vaan valkoisella avo museoautolla, vaihtelua sekin 8)
     
  2. jariha

    jariha Double Gearhead

    eli sääkin pääset :rotfl: oiskoon pikappi joka ed. viestissä mainittiin :eek:
     
  3. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    FHRA Kouvola Club ry kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita! Hyvä päivä ja murhan komia tapahtuma saatiin taas aikaiseksi.
     
  4. Rockeri

    Rockeri 2nd gear

    Tulipa käytyä taas tuolla ja paljon oli hienoja autoja ja prätkiä paikalla. Ensi vuonna uudestaan!
     
  5. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    kiva oli taas käydä kun tänävuonna ei ollut työ esteenä. hieno keli ja hyvin järjestelyt pelas. ja nippeleitäkin piti taas hankkia. kiitos hienosta tapahtumasta
     
  6. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Oli jälleen hieno happening, kiitos järjestäjille
     
  7. Markuk

    Markuk 2nd gear

    Samat sanat ;)
     
  8. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

  9. 500 CDV

    500 CDV 1st gear

  10. G20

    G20 Gearhead

    Hyvä tapahtuma taasen, paljon hienoa kalustoa euroista prätkien kautta jenkkirekkoihin ja autoihin. Rompetori on erittäin asiallinen paljon sinne kuuluvaa tavaraa eli osia ja auto aiheista hilua eikä kippoja kappoja ja muusinuijia. HIENO TAPAHTUMA, KIITOS!!! 8)
     
  11. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  12. SS-454

    SS-454 Gearhead

    Oikein leppoisa Meetinki,hyvähyvä Fhra Kouvola. Paljon tuttuja ja kiitos kuvista. Näkee vähän mitä romutorilta kuuli mutta ei nähnyt.
    Swapissa osaa meni kiitettävästi ja kerrankin paluukuorma oli pienempi.
    Kiitos myös single kauppiaalle joka venytti lähtöään että kerkesin keräämään nipun kotimaisia singlejä jukeboxiin.
    Ja kiitokset Nippeli Tepolle RostOff suihkeesta (toivottavasti tänään jaksat Lahessa) ja Hasun Petelle vetokoukun nupin putsauksessta ja lainasta.
    Make, miten sen täyden Gulf kannun kanto sujui ? Tyhjät kannut sujui kyllä tai ainakin kuvasta (KirsiX) siltä näytti :wink:
    -hema-
     
  13. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Perus duunipäivä kuudesta viiteen ja välissä maittava ruokatauko. Tyhjät ja täydet tynnyrit lentää samassa kaaressa. Silloin meinas väsyttää, kun töissä porasin 15,5 tuntia yhtä soittoa senkkireikiä akkukoneella. Vissiin huono kunto, kun reikiä oli vain 8844 kpl ja 3 kaveriakin oli auttamassa.
    Maanantaina on vielä juhlapäivä, kun vien rahat pankkiin. Sitten alkaa se ikävämpi osuus. Tapahtumasta on myös melkoinen määrä kuluja ja rahurina pitäisi alkaa maksella niitä.
     
  14. Markuk

    Markuk 2nd gear

    Sen kanto sujui hieman oikealle painoitteisesti :wink: Oisi pitänyt ottaa se optima toiseen käteen, jos sen kanssa oisi päässyt ( parempaan ) kuvaan ja ryhtiin, eikä tyhjien kanisterien kanssa tommoiseen diipa daapa kuvaan :odroll: Kuva on hyvä, mutta kuvan sisältö turha :lol:
     
  15. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    No nyt selvis.Siellä on useampi Makee tyyppi kanniskellut tynnyreitä. Ilmankos en löytänyt itseäni kuvagalleriasta. Mikä nyt taasen on ihan hyvä juttu.
     
  16. FinalFins

    FinalFins 3rd gear

  17. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Mahtaako kukaan tietää Ladie´s Choice-voittajan nimeä? Numero 602, Chevy pick-up ´54. Kaikki vihjeet kiinnostaa.
     

Kerro tästä muillekin!