Pakettiautolla ylinopeutta->veropetos?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja T5, 29.5.2013.

  1. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Hiacellahan saa enempi kuormaa viedä kun vanilla kun se jaksaa eikä yhtään painu takapääkään linttaan kun kuormaa.
     
  2. 19Ford59

    19Ford59 Gearhead

    Hiace oli ehkä huono esimerkki. Mutta pointtina kumminkin että jos kyseessäolevaa pakettiautoa ei ole ollut saatavana suomenmarkkinoilla henkilömallina (kai sellaisiakin pakettiautoja löytyy??) niin eipä kai silloin voida rangaista veronkierrosta jos ajaa yli ajoneuvotyypille sallitun nopeuden.
     
  3. jyke

    jyke 1st gear

    Kyllä itpertin ja parkettipertin pakuissa on ihan samanlaiset verot.
     
  4. jyke

    jyke 1st gear

    Minua taas harmittaa kun mun veroprosentti on melkein 40 ja naapurin vaan 25. Kyllä sen pitäis maksaa täydet verot. Vähintään yhtä paljon kuin mun.
     
  5. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    suomen verotus on pelkkää ahneutta,itselle asuntoauto,lukee henkilöauto,veron takia,ei saa ajaa b kortilla,ei mene katsastukseen h-autona,80 maximi nopeus,reilu 6 t paino.eli ei mitään yhteistä h-auton kanssa,vain vero,sen verran komppaan samil. et en ostaisi uutta vaikka ei verotusta olisikaan,täällä tuntuu toisilla olevan massi asiat kunnossa,tav duunari ei ilman velkaorjuutta uusia ostele oli veroja tai ei.
     
  6. cosworthman

    cosworthman Gearhead

    Ai onko pakujen 80 rajoitus poistunu ja saako niillä ajaa niin kovaa kun vaan kulkee vai miten niitä muka saa nyt käyttää ilman rajoituksia :poff:
     
  7. cosworthman

    cosworthman Gearhead

    Paljonko maksat käyttöveroja vuodessa? jonkun kympin tarkkuudella riittää. Ja paljonko sulla menee suurinpiirtein vuodessa polttoaineisiin?
     
  8. jar

    jar Gearhead

    Moposta seuraava steppi on kevari ja toi on liikennepoliisinkin helppo päätellä, että jos mopo menee yli mopojen rajoituksen se on kevari tai moottoripyörä.

    Laki ei taida määritellä kuorma-autoa järeämpää kulkuneuova, vai pitäisikö olla lentolupakirja jos ajaa kuorma-autolla / kevytkuorma-autolla yli 80 km/h :soosoo: ? Hohhoijaa.

    Pitäiskö ostaa sähköpolkupyörä ja ajaa sillä polkematta, jolloin se olisi mopo, mutta ei maksaa siitä mopon vero/vakuutusta ja laittaa raportti toimittajalle...?
     
  9. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Eikös työkone ole järeämpi kuin kuorma-auto? Tosin ei noissa dumppereissa taida olla kilpiä.
     
  10. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Taas kerran sarjassamme: Kertomuksia havumetsien maasta.
     

Kerro tästä muillekin!