Ongelmia entisöijä Triangle Motor Co:n kanssa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja geekoo, 19.5.2013.

  1. Make.S

    Make.S Gearhead

    Kyllä nyt yhen vitun bemarin kopan korjaus on mennyt vituilleen jos lasku on 45K€ eikä koppaa ole edes maalattu. Ihan oikeasti, miettikää. Melkein 300.000 mummon markkaa johonkin vitun kuppasiin korin laittoihin, missä ei ole edes pintamaalia. Toivon että geego saa oikeutta...
    Tässä ei ole kohtuudella mitään merkkiä, näähän myy ittekkin halemmalla "kalliita" autoja. Turha alkaa itkemään jostain tunnearvoista ja muista diibadaaboista, herätkää helevetti. Ajatelkaa omalle kohalle. Toivon että homma menee sun puolelle hyvin...
     
  2. houru

    houru Gearhead

    keskusteleminen triangle motor co:sta tällä foorumilla on sama kuin chateaubriandista puhuminen nakkikioskijonossa.
     
  3. SamiL

    SamiL Gearhead

    Tuo vähän kuitenkin pistää silmään, koska on mahdollisuus, että tämmöisellä ammattilaisella voi olla n.s. oma lehmä ojassa.
     
  4. eilhik

    eilhik Double Gearhead

  5. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Miksihän on mennyt myyntiin?
     
  6. max

    max Double Gearhead

    Riankeli sitä ja Riankeli tätä.

    Kertokaas nyt mullekin mikä tekee tästä Triangelista niin ylimaallisen?Yrityksestä puhutaan niin suurella hartaudella täällä,että siinä on pakko olla jotain maagista!!!
     
  7. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Vähän huono vertaus; yökerhoillan päätteeksi grilliruoka maistuu vaikka alkuillasta olisikin nauttinut erinomaisen piffiaterian.

    Mut point taken. Kerro ihmeessä mikä foorumi Suomessa on se oikea paikka missä voi keskustella laadukkaista entisöinneistä. Vai onko sellaista ensinkään?

    Ymmärrän hyvin, että laatuvaatimukset ja asiakaskunta Triaglella ei vastaa samaa kuin mihin tee-se-itse -mies on tyytyväinen. Silti en näe ainuttakaan syytä miksi aiheesta ei voitaisi täällä keskustella.
     
  8. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Täh?

    Kait se riittää, että firmalla on ilmiselvästi asiakkaita, sekä myös tyytyväisiä sellaisia. Ei bisnes olisi muuten kannattanut.
     
  9. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Mitäs herra geekoo tekisi nyt toisin jos olis mahdollisuus kun olet asiaa jälkeen päin miettinyt ja täällä saanut jo 27 sivua vastauksia?
     
  10. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    On se kosla maalattuna, eikä maalauksesta ole laitettu laskua, eli tämä viimeisin lasku käsittää varmastikin työt tähän asti, loppukasaus sitten on varmaankin asia erikseen.

    Tuosta hinnastahan voi kiukutella, kuten voi taksimatkasta.
    Maksatko puolen kilsan matkasta yli 15€ jos voit sen ilmaiseksi kävellä.. Tuntuu sekin riistämiseltä.
     
  11. Make.S

    Make.S Gearhead

    Eihän tossa 45 tonnissa ole kohtuuden häivää, vai olenko mä vaan niin persaukinen...
    Ihan helevetin tyhmää alkaa vertaa 15€ taksimatkaa tommoseen laskuun...
     
  12. Frösä

    Frösä 2nd gear


    Niin no, viime syksyän kävelin sen 10km baarista kotio, kun en taksia halunnu maksaa ja kaverit ei vastannu. Kaks tuntia meni aika tasan minuutilleen tuohon kymmenen kilsan matkaan, selvis ainaki hyvin ennen nukkumaan menoa :D

    Juu, hieman ot..
     
  13. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead


    En mä usko et se on helvetin tyhmää verrata.
    Koska mulle ei tulis mieleenkään maksaa auton koritöistä paria tonnia enempää, eikä tollasesta matkasta paria euroa enempää.. Sama asia suhteutettuna.

    En kyllä sano et toi lasku ois normaalille järkevälle kuolevaiselle sopiva, mut toisilla sitä rahaa on pistää vanhoihin arvottomampiin aarteisiin enemmän rahaa kuin toisilla.
    Ja toiset ne tulee "järkiinsä" jossain kohtaa ja kuvittelee että omat virhearvioinnit saa anteeksi kun kitisee täällä.
     
  14. SamiL

    SamiL Gearhead

    Ja onhan moni tämän palstan kirjoittajista valmis maksamaan yhtään marisematta kapakassa 4 cl Koskenkorva-annoksesta moninkertaisen hinnan siihen verrattuna, mitä se pullosta naukattuna maksaisi. Moni vuosien mittaan laittaakin tähän tuommoisen Bemarin entisöinnin hinnan, ja sitä ei enää saa millään konstilla takaisin.
     
  15. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Kyllä tässä aika monen vastauksessa on ollut hieman esissä vahingoniloa,mikä sinänsä on kummallista,oikein taas tosi harrastajamaisesti... "Mitäs menit teettään?" , " Oma vikas!", "Olisit ottanut asioista selvää ensiksi!".. Mutta kun oikeasti kelaatte te "kaikki tietävät" niin voi olla harrastajia jotka eivät ihan kaikkea tiedä,eivätkä edes ole tulleet kaikkea ajatelleeksi. Edelleen kyllä täällä ollaan Geekoon puolella.
     
  16. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Itse en ainakaan ole vahingoniloinen, vaikka se tämän vittuilun ja kritiikin keskeltä voi siltä tuntua.

    Jos on annettu selkeät ohjeet miten hommaa tehdään, eikä osata ajatella että se hankaloittaa työn tekemistä, vaikka siitä on varmasti mainittu...
    Onko silloin aihetta tälläiseen netissä mustamaalaamiseen?
    Itse ainakin uskon Trianglen olevan sen verran ammattimainen pulju että he kyllä kertovat asiakkaalle mitä tekevät ja miksi.



    Millä perusteella Ville olet geekoon puolella? Onko mielestäsi faktat Trianglea vastaan niin vahvat ettei ole epäilykselle sijaa?


    Ja en todellakaan ole Trianglen puolella tässä asiassa. Enkä myöskään geekoon.
     
  17. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Asian sivusta mutta varmasti lähes jokainen foorumilainen huomaa, että olet:

    Rekisteröitynyt: 24.05.2013 20:27, Viestit: 26

    En väitä enkä vänkää, annan vain muitten tehdä omat johtopäätöksensä.

    Voit toki itse kertoa lisää. Foorumi on vapaa, eikä täältä mielipiteitten takia ketään poisteta.
     
  18. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Onko sillä jotain väliä milloin on rekisteröitynyt?
    Voihan kirjoittaja olla rekisteröitynyt jollain toisella nimimerkillä, muttei halua sotkea niitä asioita tähän juttuun..
    Kaikkihan me melkoisen anonyymeja täällä ollaan.
     
  19. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    No juuri teit sen johtopäätöksesi ja juuri sen vapautta puolustin. :)

    Anonyymeja eivät ole ketjun aloittaja eikä ketjussa mainittu yritys. Lisäksi jos vähänkään enemmän kirjoittaa niin se oikea identiteetti löytyy kyllä todella helposti. Ei sinukaan tarvitse kuin vilkaista aloittamiani harrasteketjuja ja siellä se auton rekisterinumero näkyy. Ei varmaan tarvitse kertoa miten siitä saa sen identiteetin.
     
  20. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    No voe perskutarallaa sentään.

    Nimimerkki "GTA87"..."Mikähelevetinkhat"..jne...mene pois, sinut on bännätty. Tai jotain.

    Ketjun aloittajalle: unohda nämä viestit, liittyy tunnettuun trollaajaan.
     

Kerro tästä muillekin!