Piäkaupunk seuvun nopein auto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja jukka63, 24.12.2008.

  1. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ja päiväkohtaisesti vaihtelee ne kovuudetkin, niin jätkissä kun autoissakin.
     
  2. Tomas C5

    Tomas C5 3rd gear

    Pääkaupungin ulkopuolisena, jonkun verran tätä ketjua seuranneena ja V8 koslalla ajavana,ja muutamat kiihytykset kattoneena tänä kesänä pitää oma kommentti tähän antaa.
    Kyllä se VIP vaan lähtee hiton hienosti, lähdössä on semmonen juohevuus että on asiat kunnossa alustassa,laatikossa ja tietenkin kuljettaja hallitsee asiansa.

    --
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    VIP (ja jopa sen kuskitkin :poff: ) pelaa ja lähtee (useimmiten :rotfl: ) kyllä nätisti, samoin kuin Uho-Juhon foorttikin ja tulevaisuuden haasteet lieneekin siinä että miten ahdettujen kasikoneisten voima saadaan sopivasti ja mikä tärkeintä edes kokolailla turvallisesti tonttiin.
    Leimauskaan noilla ei oo hirmu haaste kun ainahan matalilla ahdoilla saadaan siihen tarpeeseen hetkeks sopusat paperit mut tosiaan, jos isokoneisesta streettiautosta on mahdollista kaivaa tarvittaessa kunnon ahdoilla jopa 2000 hp eli oikeesti jo aikas rankan Pro Modin mukaset tehot niin ihan oikeesti homma on jo melkosen kintaalla :p
    Tai jopa jo hyvää vauhtia täysin lähdössä lapasesta :rotfl:

    (Ja ps. tossahan ei auta tippaakaan se pitäskö tollanen streettiauto olla leimattu vai ei sillä kyllähän juurikin noi kovat ahdetut saa kikkailtua leimaan jopa helpommin kuin rankimmat vaparit.)
     
  4. jukka63

    jukka63 1st gear

    Arvostettu ja asiantunteva raati on päättänyt ilman valitusoikeutta että,nopein tänä vuonna oli Juha Uho mustangillaan.Arvostettu kiertopalkinto luovutetaan tänään.(Tampereen swapista ostettu pytty)
     
  5. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Onnittelut Juholle tittelistä.
     
  6. maverick

    maverick Gearhead

    Kiitoksia kiitoksia! Pytty luovutettiin B-bileissä asiallisin seremoin! Pidän pytystä hyvää huolta niin kauan kuin jatkan ajamista....

    Nyt meinaa olla pientä jomotusta yläpäässä, eli hauskaa vissii oli.

    T. UHO-Juho
     
  7. 440

    440 Gearhead

  8. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Mun invamopo on saanut erivapuden sähköikkunoille ja tuhkakuppi löytyy apparillekkin.
     
  9. fury poika

    fury poika 3rd gear

    On se vaan niin hyvä!
    Hauskaa et kaikki ruuvaa ja säätää siel varikolla ku viimestä päivää ja vippin kuski istuu jollain kuuskytluvun rantatuolissa ja lukee helsinginsanomii siin auton edes.
    Näin ainakin kerran :)
     
  10. C-barge

    C-barge Gearhead

    Vissiin johtuu siit et Helmine on aina jossai kaljalla tms ku pitäis jotai tuunata. Mut ens kesänä on nii särmätoimintaa et ei oo ennen nähty!
     
  11. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Tulee liian iso muutos kerralla tiimin toimintaan. Menee koko kausi aivan vit...ksi ;)
     
  12. 440

    440 Gearhead

    On se vaan niin hyvä!
    Hauskaa et kaikki ruuvaa ja säätää siel varikolla ku viimestä päivää ja vippin kuski --[/quote]istuu jollain kuuskytluvun rantatuolissa ja lukee helsinginsanomii siin auton edes.
    Näin ainakin kerran :)[/quote]
    8)Tai sitten soittaa hanuria... :eek: http://www.youtube.com/watch?v=sMBP-qT0UFA :rotfl: :wc:
     
  13. fury poika

    fury poika 3rd gear

    Särmätoimintaa. Tarkoittanee, et pokaalit on jaettu :)
     
  14. BRC1

    BRC1 Gearhead

  15. jukka63

    jukka63 1st gear

    "300" Projekti on lähes tulkoon valmis.Kevään stadin näyttelyssa havaittu lievä savutus ongelma on nyt korjattu.Turbot kävi huollossa,nyt ei ole savukone.Ens viikolla on tarkotus vetää "täysillä" vaivaisilla kilon ahdoilla ja silmä tarkkana seosmittarissa.Toivottavasti poliisi ei tule keskeyttämään testiajoja,voi ajokortti lähteä hyllylle vähäksi aikaa :odroll:
     
  16. vepi

    vepi Gearhead

    Hyvinkäällä poliisi ei ensi viikonloppuna mittaa loppunopeuksia vartilla...
    Eli sinne kokeilemaan :wink:
     
  17. mxu

    mxu 3rd gear


    Mites 300 edistyy?
     
  18. C-barge

    C-barge Gearhead

    Varovaista testausta, ongelmia olemattomien jarrujen kanssa. Seuraavakas tullee hydroboostia. Motti käy eikä savuta enää, ahtopaineet lähellä nollaa et niitä tarvii nosta seuraavaks jotta pääsee ihmettelemään kaasrin säätöjä.
     
  19. Fuselage

    Fuselage Gearhead

  20. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tokkopa menee vaikka kerkeiski, samaan aikaan EM:mien kanssa. On tos säätelyssä ja testailussa vielä jumppaa, et taitaa tulla liian äkkiä.
     

Kerro tästä muillekin!