FHRA Nitro Nat`s 4.-7.7-2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopoilija, 10.6.2013.

  1. homer

    homer Double Gearhead

    En epäilekään ettei vauhtia olisi luvassa mutta kyllä pienet osallistujamäärät ainakin omaa kisatunnelmaa hieman latistaa. Jyväskylän rallikin oli paljon parempi silloin kun osallistujia oli 200 ja ajettiin yötä myöten...
     
  2. supo

    supo Double Gearhead

    Kyllä noissa Pro ryhmissä TopFuel, metanol funnycar,prostock ihan normimäärä ja funnycarissa pitkästä aikaa kunnon kaavio tulossa.Noissa promod ja metanol dragter ryhmissä EM-tasolla kovakin pudotus ollut tämän vuoden kisoissa muuallakin!!Toivotaan että saadaan Laukkanenkin kisaan mukaan!!
     
  3. JHa

    JHa 3rd gear

    Junnut ei kyllä kuulu mun mielestä Nitrokisoihin.
     
  4. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    EDRS sarjaahan ne kiertävät, joten kyllä ne taitaa kuulua :/
     
  5. S86T

    S86T 1st gear

    Aina joku valittaa valittamisen ilosta. On se jännä ettei näitä valittajia saada kuriin.

    Nuo pomputhan ovat aiheuttaneet sen että jotkut Ruotsalaiset Competition Eliminator kuskit sanovat boikotoivansa kisaa niiden takia.
     
  6. C-barge

    C-barge Gearhead

    No nyt ei tarvi boikotoida kun ei oo Suomessa koko ryhmää.
    Mielipideasioitahan nuo ovat, joku ei halua nähdä prätkiä ja toinen ei muuta haluukaan nähdä. Sama junnujen kanssa, eihän se välttämättä kaikille ole sitä näyttävintä drag racingia, mut kilpailua siinä missä muukin. Toistaseks siellä ainakin mulle on löytynyt katottavaa eikä kukaan oo pannu katsomoita lukkoon etteikö sielt pääsis pois siks aikaa kun on jotain mikä ei välttämäti kiinnosta. Omasta mielestä karuimpia on ne, joskus pitkätkin hetket, jolloin ei tapahdu mitään ilman tietoa tai edes arviota et koska tapahtuu ja miks ei tapahdu.

    Sinänsähän tuolla kaikki on proluokkia lukuunottamatta täyteluokkia, et ei sillee ihan kauheeta hinkua esimerkiks striittiä tulla ajelee. Jonku tunnin tuollakin line upissa viettänyt et josko pääsis ehkä neppaa..., ihan aina ei oo päässy. Mut kuitenkin vähän kissaa pöydälle et miks ei, oisko joskus aihetta vaihtaa vuorotteluvapaan viettäjää?
     
  7. Harri Sassi

    Harri Sassi Gearhead

    ..........
     
  8. Passion

    Passion 1st gear

    Pari viikkoa sitten Tierpin EM kisassa 25 lajitellutta promod:ia! Taitaa sielläkin olla väli vuosi menossa.
     
  9. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Johtuiskos se siitä että monet ovat Ruotsalaisia? Eli ajavat omat kisansa, eikä muita? Vai ajavatko samat lajitelleet myös Saksassa ja Englannissa?
     
  10. Mika.V

    Mika.V Gearhead

    Näin äkkiä laskien, pisteiden mukaan, vain 8 kilpailijaa Pro Modissa, on ajanut EM-sarjan, kummassakin kahdessa kisassa: http://www.eurodragster.com/news/13points/fia2013.pdf

    Noistakin nyt 2 kilpailijaa näyttäisi jättävän Alastaron väliin, eli vai 6 kilpailijaa ajaa "ehkä" koko EM-sarjan.:(
     
  11. 5.7 olssi

    5.7 olssi 1st gear

    ei se ole Kapitalistinkaan lompakko ehtymätön,vaikka monet niin luuleekin.
     
  12. Pate-68

    Pate-68 3rd gear

    Ei voi olla totta oliskohan radan vika :soosoo:
     
  13. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Jos joku ei ole ilmoittautunut ajoissa ja toiset pitää välivuotta, ei se oikein voi olla radan vika..
     
  14. joteam1

    joteam1 Gearhead

    Miten niin, "ilmoittautunut ajoissa"? Ainakin Kitin kautta voi ilmoittautua Nitro Natseihin vielä melkein viikon.
     
  15. peltsi

    peltsi Gearhead

    ahosen tais budjetti mennä viimevuonna aika pahasti pakkaselle.
     
  16. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Jos ei näy nyt ilmoittautuneissa.. Sitä tarkoitin kun ihmetellään poissaolevia..
     
  17. Pate-68

    Pate-68 3rd gear

    Ootteko miettineet kun liput on muka aina liian kalliita mitä sillä rahalla saa no tietty katsoa kisoja paikan päällä mutta jospa itselle sattuu jokin haaveri tai sairaskohtaus niin saa myös pelastushenkilökunnan täydellisen avun ja usein vielä kisat keskeytetään jos kyseessä on vakavampi tapaus ja jatketaan vasta homma on hoidettu jos menet musiikkifestareille ja maksat 50€ lipusta bändi ei lopeta soittamista jos satut saamaan sydänkohtauksen
     
  18. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

    Täysin samaa mieltä Pate-68:n kanssa,menneenä vkonloppuna nähtiin valitettava esimerkki siitä,mitä voi varoittamatta ihmiselle tapahtua,MUTTA nähtiin myös miten auttavaa ammattitaitoista porukkaa oli nopeasti paikalla tekemässä kaiken voitavan.

    Miettikääpä lipun hinnasta valittajat,kuinka paljon työtä tuolla tehdään onnistuneiden kisojen eteen,ennen kuin te menette ja ostatte sen parin kaljakopan hintaisen lipun,ja asetutte "valmiiseen pöytään",nauttimaan sen työn hedelmistä tekemättä itse mitään.

    Aina joskus joltain se mekaanisesti toimiva tekniikka pettää,ja seurauksena on ikävää,mutta pakollista voiteluainetta radalla,joka aiheuttaa rataryhmälle paljon työtä ja päänvaivaa,ja yleensä juuri silloin nousee sen "kalliin" lipun lisäksi 100e:n kisajuomat lunastaneen katsojan pää hiekasta arvostelemaan huonosti hoidettuja järjestelyjä...

    Itse en ole millään tavalla kytköksissä rataa hoitavaan porukkaan,v...utta vaan nämä elämäntapa valittajat jotka ei osaa ajatella pulloaan pidemälle asioita.

    Enkä tässä avautumisessa halua puuttua mitenkään radan huonokuntoisuuteen,koska en itse siellä aja,eli kuljettajien mielipiteet on asia erikseen,esim. radan pompuista ym.,joka tapauksessa aion sen kallin lipun tulevana vkonloppuna TAAS lunastaa,ja toivon että kaikki sujuu kuin unelma,mutta jos ei,niin sitten pitää vaan odottaa että rata saadaan kuntoon,tai ilmoittautua itse rataryhmän jäseneksi.

    Olen puhunut,kiitos ja anteeksi!!!
     
  19. Jza

    Jza Double Gearhead

    Tuota... mikä itseisarvo on sillä, että koko toiminta pysähtyy jos joku saa slaagin? Jos moinen itselle iskee, olin sitten katsojana tai kisaajana, niin en todellakaan toivo että kisoja sen takia keskeytetään.
    Miksi niin pitäisi tehdä (poislukien syy että amppari on matkalla ja odotellaan sitä takaisin)? Jos pääsee hoitoon, niin eikös se ole pääasia? Sori ei jummarra, mutta ehkä joku voi valaista.
     
  20. KJG

    KJG 3rd gear


    Kuulostaa JZA:n kommentti aika karkeelta, varsinkaan kun ei sua näkynyt viikonloppuna paikalla. Epäilen että kukaan kilpailijoista olisi halunnut stripille kyseisen erittäin valitettavan tapahtuman aikana.

    Syvä osanotto teamille ja omaisille.
     

Kerro tästä muillekin!