Kuortaneella n 400 vanhaa autoa menossa paaliin ( kuvia )

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Blower Camino, 17.7.2004.

  1. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    FFp:n poikien forumista löytyi tollanen:
    Eli Kuortaneella on menossa paalaukseen noin 400 autoa. Autot omistaa nyt perikunta ja ovat vielä myynnissä.=> KAIKKI tiedustelut numeroon 040-5757736

    Tässä vähän esimakua:
    http://personal.inet.fi/koti/sari.lepisto/romuja.htm

    Seassa ainakin pari wanhaa konsernin tuotetta.

    Sieltä hakemaan lisäprojekteja




    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Blower Camino 2004-07-18 02:51 ]</font>
     
  2. bbford

    bbford Gearhead

    Käytiin markilla katsomassa laitteita joku aika sitten,on aika pehuksi menneitä.
    Omiin silmiin ei oikein ollu mitään kiinnostavaa laitetta,ainut millä ehkä vois olla joskus oikein arvoa oli pystylyhty limo mersu,sekin aika valmis tapaus.
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    400? No siinä on ollut melkoinen hamstraaja asialla!
    Jos yhden niistä joka kolmas vuosi saisi valmiiksi, niin eihän tässä olisi kuin 1230 vuotias ennen kuin kaikki olisi rakennettu :grin:

    Pitää varmaan käydä katsomassa, että olisiko siellä jotain pelastettavaa tänne meille...
     
  4. Vani-91

    Vani-91 1st gear

    Syy miksi ne autot on sinne jääneet on että niistä pyydettiin kovia hintoja aikoinaan ja sillä äijällä oli pieni purkamo ja autokauppa siinä kotona mihin tämä "romutarha" vuosikymmenien saatossa syntyi.. Vaarilla oli aikoinaan (joskus 80- luvulla) kesämökki siinä naapurissa ja silloin jo siellä oli uskomaton määrä autoja. Arvaan vaan paljonko niitä nyt mahtaa olla. Siinä onkin perikunnalla selvittelyä sillä ainakin 5 vuotta sitten oli todella monessa autossa vielä kilvetkin paikallaan.
     
  5. Make_O

    Make_O 3rd gear

    Aivan,tuli aikanaan käytyä penkomas nurkkia ja hinnat oli kovia.. no samat kotterot on näköjään yhä siellä ja taitaa kiinanpojat taas saada metallinsa takas kaukoitään..
     
  6. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    Nyt vois kuvitella et jokainen penni on kotiopäin perikunnalle mitä autoista irtoaa eli vois kuvitella että halvalla ois myynnissä ?

    Käykääs nyt jokainen kynnelle kykenevä pelastamassa yks auto lisää rikastamaan kotimaan historiikki kantaa ketkä vain kynnelle kykenee ja taitoa riittää.
     
  7. JPeltsi

    JPeltsi 3rd gear

    Myykö vain kokonaisena vai myös osia?
     
  8. bbford

    bbford Gearhead

    Tossa yhdessä kuvassa näkyykin se limomersu ja sen vieressä näkyy punainen kadetin keula,se oli coupekattoinen(ja vieläpä vissiin vinyyli?) mutta 4 ovinen Olympia,en muista koska olisin sellaisen ajossa nähnyt.
     
  9. HerkkuJerkku

    HerkkuJerkku Gearhead

    Tommonen junakeula olis kiva, harmi että taas on ~300km matkaa :sad:
     
  10. Squarebird

    Squarebird 1st gear

    Kuka nyt oikein tosissaan jää kaipaamaan tuollaisia euro- ja japsikinnereitä!?! Eiköhän tuonlainen kalusto ole aikoinaan jo tehtykin hymy suunpielessä!?! Eipä joudu paalikone ainakaan sen suuremmin ahkeroimaan, kun näitä paperipeltisiä (samanlaisia jo muuten syntyessäänkin) kulkuneuvoja kitaansa ahmii!!!
    Hymyssä suin tämän viestin kirjoitin, joten vakavamieliset euro- ja japsiharrastajat: älkää ripuloiko pöksyihinne! :wink:
     
  11. Vämpylä

    Vämpylä 1st gear

    No kyllä minä ainakin kattelen vanhoja(70's tai vanhemmat) autoja maanosasta riippumatta mieluummin liikeenteessä tai puunattuina museossa kun jossain ojassa mätänemässä.
     
  12. mie

    mie Gearhead

    bbford: Satuitko vilkaisemaan noissa kuvissa ollutta Toyota Crown Supersaloonia (AMT-404). Oliko jo toivoton hapero. Sääli,jos paalaavat, ei tuokaan enää kovin yleinen japsi ole. Viitsisi turhaan alkaa soitella perikunnalle, varmaan soittoja tulee aika paljon.
     
  13. 528

    528 Gearhead

    Tällä hetkellä nuo laitteet ovat romuliikkeen omistuksessa. Siellä ei paalata kuin aivan toivottomia raatoja. Eli kyllä sieltä saa niitä hyviä ostettua ja niitä harvinaisempia ei kuulemma paalata. "Pojat" olivat kuulemma paalanneet vahingossa tai tahallaan jonkin vanhan Austinin ja olivat kuulemmaa kuulleet sen verran tarkkaan tekosistaan, ettei vahinko todennäköisesti toistumaan. Eli ihan asiallista toimintaa.
     
  14. bbford

    bbford Gearhead

    Ei iskenyt silmään,ei osaa sanoa mitään.
     

Kerro tästä muillekin!