American Beauty Car Show 2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 19.4.2013.

  1. Gunskynttila

    Gunskynttila 3rd gear

    Samalle purkille on paikat varattuna.
    ps. mulla on edelleen se sisustan ruuvisarja jossain jemma-nimisessä paikassa varastossa. Jos löytyy niin ilmoittelen. :eek:
     
  2. jus57

    jus57 Gearhead

    Mukana ollaan.Tänään varattu meno viking xprs.11.30 lähtöön,takas tulosta ei niin väliä olekaan :lol:
    Paikkoja vielä jokunen jäljellä.
    Eihän tästä ole kuin 10 vuotta kun viimeksi tuli käytyä! Onkohan homma kehittyny?
     
  3. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    "SARKERI" OLLU KYL JO WUONNA KAKXTUHATNELJÄ (2004)HAAPSALU NÄYTTELYS MILLO TULI SOOME POIKA KOLMOSEX (3)JA SIT OLI SAMA "SARKERI" 10-W NÄYTTELYS JA OLI MYÖS WIIME WUONNA ELI (2012)!!! JA TAAS KOITETAA PAKATA "SARKERIA" WIIKKARIN LAUTTAA JO KYMMENEN KERRAN (10) KOHTI HAAPSALUA KAIKKINE KYMENLÄÄNIN KAPEINE TAKARENKAINEEEEE (EI NÄYTTELYYN)!!!
     
  4. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tossa kuvia näyttelyyn tulevista autoista, pieni otanta mut varmaankin tulee lisä kuvaa. http://www.american.ee/naituseautod

    Lisäks Haapsalussa on EDRA:n drag race osakilpailu lauantaina Kiltsi lennuvälillä, vajaa kymmenen kilsaa Happasalun keskustasta, ja sunnuntaina cruising suuntautuu samaiselle kentälle jossa erilliset 10 000:n dollarin kiihdytyskisat. Palkintopottia siis yhteensä 10 000$. Kaks luokkaa, katuautot ja kiihdytysautot, luokkien nopeimmille 1500$, kakkosille 1000$ ja kolmomsille 5000, ja sit tasoituksilla "superfinaali" missä tasoitus määräytyy siihen asti ajetun parhaimman aikansa mukaan. Siihen astisen parhaan ajan saa alittaa enintään 0.3 sekuntia. Superfinaaliin pääsee todennäköisesti luokkien kahdeksan nopeinta.
     
  5. 383

    383 Gearhead

    Tossa kisassa kannatta jäädä kolmaneksi kun tienaa noin hyvin :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  6. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Pärnusta torppa vuokrattu ajalle 10. - 16.7.13, joten eiköhän tuota paikalla tule pyörähdettyä. Ekaa kertaa paikalle tulossa, eikä oikein yhtään tiedä mitä odottaa, mut pianhan tuo selviää :lol: !
     
  7. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Samaan suuntaan matka ennen Haapsalua. :odroll:
     
  8. mr.X

    mr.X 3rd gear

    CSX-60/Sherwoodin Poika kiittää tästä, on meinaan HHP tehny Mustiin sellaset alustajäykisteet että maavarasta ei tietookaan ja yläkannen ramppi vois olla aika haastava. :odroll:
     
  9. R/T 222

    R/T 222 1st gear

    meil taitaa viikkarilt olla suunta super kauppaan eväiden ostoon mut koitellaa ajaa letka kiinni jollei tule mitää ihme ideoita :odroll:
     
  10. Jarkko E.

    Jarkko E. 1st gear

    Perjantaina 10.30 Siljalla, takas varmaan maanantaina... Keltainen C3 vette
     
  11. kaierkki

    kaierkki Gearhead

    Perjantaina Tallinkilla 13.30 yli, takaa Tiistai iltana 19.30. Punainen C3 vette.
     
  12. Kentsu

    Kentsu 3rd gear

    Haapsalun sääennuste.


    [​IMG]
     
  13. jus57

    jus57 Gearhead

    Ei yhtään hullumman näköinen lomasää :D huomenna starttaillaan....
     
  14. millamagia

    millamagia 1st gear

    Upeaa säätä viikonlopuksi,sinne siis :rotfl:
     
  15. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Perjantaina 11.30 Viikkarilla pari Cädiä ja yks Classic Chevy menossa yli näyttelyyn onko muita menossa samalla lautalla?
     
  16. -70 Hemi Cuda,-64 Mustang,-63 New Yorker
     
  17. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Huomenna Viikkarilla 11.30 vahvistettu Team Hill Garage 8)
     
  18. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Tänään tultu Pärnuun "Big Wheels- teipatulla" käyttö-Capricella, lauantaina sit Haapsaluun. Tää liikennekulttuuri täällä, huh huh... :-O !
     
  19. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Auto pakattu ja kohtsillään keula kohti Katajanokkaan :D
     
  20. 2fast4you

    2fast4you Gearhead

    Laivoja lähtee Helsingistä Katajannokalta Viikkari 11:45 ja Ruoholahdesta TallinkSilja & Eckerö Klo n.7:00...9:15...10:45...
    TALLINNASSA alka Meripäivät Perjantaina eli satamassa voi olla häslinkiä!Kaupungin saa kierrettyä ajamalla satamasta edessä näkyvän linnan tornin oikealta reunalta(isolta STAT OILilta n.100m oikealle,valoista vasemmalle ja olet linnan välisellä tiellä!),kulje oletettua päätietä ja kohta alkaa näkyä PÄRNU mnt viittoja,n 10km päässä PÄRNU tien laidassa MaksiMarket on hyvä tauko paikka!

    HAAPSALUSSA nähdään!
     

Kerro tästä muillekin!