PT Cruiser tehostus hävisi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Stone, 17.7.2013.

  1. Stone

    Stone 3rd gear

    Maantieltä ranpille ja ympyrään poistuessa olin kuulevinani jotain sirkkelimäistä ääntä, pistin radion pois ja kuulostelin, mitään lisä-ääniä ei kuitenkaan enää kuulunut. Kotipihaan vielä 5 km ajellessa huomasin että tehostus katoili aika ajoin, pihaan vuosi myös öljyä, sitten tehostus hävisi kokonaan. Auto on 2002 2,0.

    Onko ollut PT:ssä samanlaisia kosahtamisia? Kumpi sieltä meni, pumppu vai koko ohjausvaihde? :mad:
     
  2. JJ65

    JJ65 Gearhead

    Pumppuja niistä on poksahtanut aika paljon, itsekin olen duunissa aika monta joutunut vaihtamaan vaikka en merkkikorjaamolla hommissa olekaan.
    On muuten sitten v*ttumainen vaihtaa.
    Uusi pumppu tulee sitten ilman hihnapyörää joten se on ostettava erikseen.
    Hihnapyörä on muovia joten se on melko mahdoton irrottaa vanhasta pumpusta ehjänä.
    Uuden hihnapyörän asentaminen uuden pumpun akseliin on sitten ihan oma shownsa sitten...oma työkalu siihen hommaan maahantuojalla varmasti on mutta onnistuu kotikonsteinkin rikkomatta uutta pumppua/hihnapyörää.
    Jos hommaan itse ryhdyt niin kysele vaan vapaasti lisää jos neuvoja tarttet.
     
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Hihnapyörä lähtee siihen tarkoitukseen tarkoitetulla ulosvetäjällä ja hihnapyörän asennus tuumaisella ruuvilla (akselissa kierre sisällä) ja prikalla ja mutterilla...
     
  4. JJ65

    JJ65 Gearhead

    Juuri tuota Jamant tarkoitin, en vaan laakista jaksanut ihan raamatun pituista ohjetta kirjoittaa...eikä hommaan tarkoitettua ulosvetäjää oikeen ole normiharrastajalla kertakeikkaa varten järkeä ostaa.
    Se uus hihnapyöräkään kun ei muistaakseni ole kovin kallis niin suotta vanhan kanssa jumppaamaan :)
     
  5. Stone

    Stone 3rd gear

    Hyvä tietää ettei ala itte turailemaan millään kotityökaluilla. Kiitos tiedosta, tällä säästää jo paljon omia hermoja.
     

Kerro tästä muillekin!