Edselit Suomessa 2 ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja 58 Edselit, 3.1.2009.

  1. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    ohoh, kuvia missään ?
     
  2. merc

    merc Gearhead

    Todella hieno juttu että toikin tulee vihdoinkin tien päälle :D Kuvia odotellessa...
     
  3. kt9001

    kt9001 Gearhead

    No muutamia kuvia on, pitää kysäistä ensin syylliseltä lupa ja lähettee vaikka sitten Saloon niitä.

    Äkimmiten saatte kuvia varmaan sieltä Ruohtista,kun räpsittä ite.
     
  4. Uuttavastaava (tai parempi) uudelleenkromattu alkuperäispuskuri isokoriseen 58 edseliin löytyy heti hyllystäni. Toin Elliin vahingossa ensin tämän ja sitten uuden ;)
     
  5. kt9001

    kt9001 Gearhead

    Laitoin just pikapikaa pari kuvaa rojektilosta info@edsel.fi iihin,jospa kerkiit naplata ne näkyville tänne.
    Myö nyt ei oikein jouveta,piiperretään vielä viimeisiä juttuja tähän kylän kerkevimmän kuuhelon pikkuleipälaatikkoon,vetokoukkua,öljypumppua,tuulitunnelia yms ni pääsee kelmit pyytämään.

    Joo ja vielä pönkäjorma ei suostunut pitämään tonttuhattua, kompromissina lupasi laittaa valkean "FORD Driving cap"in päähänsä,siitä antautuvaiset tunnistaa tarvitsijan!
     
  6. kt9001

    kt9001 Gearhead

  7. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    ehitisitpä sittenkin :O) Komia edseli, hieno väri, sovittakaapas siihen vielä jonkun avon kattomekanismi, niin tarkenee kelillä kuin kelillä. 57-59 fairlanesta sopii.. Tai tehkää jopa trektaappeli :O)
     
  8. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Noudettu riksuun eilen illalla 58 pacer avokas.
     
  9. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Onnittelut ! Takaluukku on kuulemma rytyssä sen takia, kun vuonna 2006 Tornaado iski talliin missä ko Edseliä säilytettiin. Onks ko Edsel ollu valkoinen kokonaan alkujaan , mitkä on Color koodit ?
     
  10. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Luukku ja kyljen päällinen oiottu tänään ja muutenki vähän kateltu, melkein meni leimastaki läpi, pientä muuttelua tehty ja tehdään mut tää jää kuitenki vähän kuluneeseen asuunsa ettei tartte varoo kavereitten kaa, ....lauletaan ja nautitaan ajosta.
     
  11. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    älä tee mitään peruuttamatonta customointi muutosta, avo edselieeten arvo priima kunnossa vaan nousee, arviolta auton arvo 10 v päästä on noin 100000 EUR !!! Oma museo pacer avoni on nyt vakuutusarvoltaan 75000eur !
     
  12. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Hienoo!! kuinka suuren vakuutusarvon oletkaa saanut puhutettua!! Toihan on jo ihan avo 59 Cädin luokkaa. Reaalimyytyarvo tämän päivän Suomessa/maailmassa aika toinen..?
     
  13. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    ei oo ikinä priimaa avo edselii ollu myynnissa suomessa, reaalimyyntiarvo määrittämättä. Oman möisin kait ehkäpä tuolla 75k e:llä, en ainakaan senttiäkääan halvemmalla.
    http://www.edselworld.com :ssa on 2 priimaa avoo myytävän, pyynnit 75k USD & 80k USD / kpl.. tuoho rahdit ja alvit ja tullit päälle, on hinta yli 70k, suomess... Toinen on +100 points car, mun on vähintään 120 points car.. (oma pistelasku sysdeemi) 1 point = 1 pullo kirkasta takakontissa, muihin pisteytys systeemeihin en usko enkä luota :rotfl:
     
  14. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear


    Pysyy kulahtaneessa orgis kuosissa ja sitä iän tuomaa patinaa vähän lisätään, ei muuta.
     
  15. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    laittaisin kyllä pikkuhiljaa mr kuntoon, joka 4. vuos katsastus, autolle arvo, ja halvemmat vakuutukset + ei haittaveroa..
    mun "kermaperseinen" tapa harrastaa :O)
     
  16. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Mulla on noita kiiltäviä autoja ja yks pussihousu challeki ni siin on ihan tarpeeks, enkä mä ny tota pilaamaan rupee mut tää lookki mikä täs edselis ny on ni se on just nappiin, ....rupeen kohta heitteleen kuvia tonne alle kirjotuksen linkkiin ku kerkeen.
     
  17. kt9001

    kt9001 Gearhead

    Nonii, meijän perän vajakeilla oli käynyt iloinen perhetapahtuma siellä ensiturneella, eli loota poiki viimeinkin.
    Ainakin öljypumppu on finito ja vetokynnet myös turbiinista sislivo, sen enempää lootaa ei vielä ole avattu. "Hirviää mutua koko kämppä täys", sano Mielikäenen.

    Jos kellään olis jopa ajokuntoinen 292 Y-lohkon jälkeen sopiva FordO-Matic joutavana nurkissa, tai kytköksiä mistä semmosen vois onnistua löytämään niin joko mulle YV tai Pönkäjormalle suoraan tietoa GSMatkapuhelimeen o5o 3033 893 , se nyt ainaki on ihan tolokun immeinen.
    Meinattiin vaan, että joutuummin saa taas rysän pyytämään valmiilla lootalla, kuin alkaa koittaa metästämään osia tuohon nykyiseen, kun ei vielä tiedä mitä kaikkea pitäis tarvita.
    Muutama numero on jo saatu ja soiteltu läpi. Asiallisia karjuja, mutta lootaa ei vieläkään ole.

    Onh tässä vielä viikonlopun rientoihin yksi bolt-in vaihtoehto, jos nostaa liejusta vielä yhen leppäjeepin, jossa on valmiina ajokuntoinen setrikin 2,8Dieseli ja nesteloota, siitä illaksi ajoon!
     
  18. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Kaveri näki tänään coralli -valkosen 58 avo edsel pacerin hämeenlinnassa??? !!! Kenenköhän on ? Oma ainakin tallissa, heh heh !
     
  19. Meteorgrazy

    Meteorgrazy 3rd gear

  20. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Juu tuo on myös jääny itselläkin mieleen noista vanhoista esittelykuvista. Ei muuta ku tulostin raksuttamaan, kehykset niskaan ja seinälle. :wink:
     

Kerro tästä muillekin!