Mopar A-body simpukka.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja dotzi71, 25.7.2013.

  1. dotzi71

    dotzi71 3rd gear

    Edellinen omistaja oli vaihtanut simpukkaan uudet tiivisteet. Ohjaus meni aivan ylitehostetuksi moparin omalla tehostinpumpulla. Nyt tällähetkellä autossa kiinni volvon tehostinpumppu jolla ohjaus "parani" hieman, mut on vieläkin todella kevyt. Mikä vois olla syynä? Väärin kasattu vai mikä vois olla syy moiseen?
     
  2. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Pakko sanoa etten nyt tiedä mikä on vika, vai onko sellaista, enkä osaa siinä näin ollen auttaa. Mut ainakin ne moopparit mitä mulla on ollu tehostimella, ni kyllä se ratti pyöri niin aspenissa ku c-koppasessakin lähes puhaltamalla. Et jos sen vielä siitä kevyemmäks saa, ni ihmettelen.
     
  3. dotzi71

    dotzi71 3rd gear

    Juu tiedossa on et ohjaus on kevyt noissa kopissa.. Se ohjaus on ollut tunnokkaampi ennen tiivisteiden vaihtoa. Tiedä sitten miten toimis jos laittas tehostamattoman simpukan, meneeköhän liian raskaaksi?
     
  4. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Jos meinasit tehostimen kokonaan poistaa, ni älä saatana. Itteä oikein välillä suorastaan vituttaa kyhnätä tolla tehostamattomalla ohjauksella taskuparkkiin yms. varsinki ku kierroksia on laidasta laitaan miljoona. Eikä oo kevyt pyöritellä ainakaan tolla tarvikeratilla vaikka kevyt koppa onkin. Tuo tehostin(kin) on itsellä "to do"-listalla jahka joskus sais osat hommattua, asentamisesta nyt puhumattakaan...
     
  5. 4Wheeler

    4Wheeler 3rd gear

  6. peelo57

    peelo57 3rd gear

    Kokeile ohjaustehostimen pumpun shimmausta. Täälläkin oli siitä vasta juttua. Tein itselle tuon virityksen lisäsin venttiilin shimmien paksuutta noin puolella, auttoi jonkin verran. Kohtuu helppo tehdä ja ei maksa mitään
     

Kerro tästä muillekin!