Auto pakkohuutokaupasta.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja osse78, 23.7.2004.

  1. osse78

    osse78 Gearhead

    Miten hankala on saada sellainen auto, joka on poistettu rekisteristä ja josta ei oo papereita takaisin rekisteriin?
    Akelta ei ainakaan valmistenumeron perusteella saanu mitään tietoja netistä, kun se ei oo rekisterissä.
    Poliisilta saa huutaja kauppakirjan. Saako sen sillä rekistöröityä?
    Onko sellaisessa autossa, joka on poistettu rekisteristä, käyttömaksuvelkoja, jotka seuraisivat uudelle omistajalle?
    Onko esim jotkin erikoisehdot kuten: katin poisto, tai turbot, katsastettava uudelleen?
     
  2. naumis

    naumis 1st gear

    kyllä pitäs onnistua kauppakirjallahan omistus siirtyy, verot on edellisen omistajan murhe mutta autoo ei saa kilpiin ennen kun on maksettu,eikös runkonumeron perusteella pitäs tiedot löytyä jos auto on ollut suomessa rekisterissä
     
  3. bulldog´s

    bulldog´s Gearhead

    Joo kyllähän ne kilpiin saajos on ennenkin ollut, mutta monta kertaa noissa pakkohuutokauppa autoissa voi tulla epämiellyttäviä ylläreitä...
    Tiedossa on useampia tapauksia joissa on purettu "elintärkeitä"(lue kalliita) osia ennen u-miehen saapumista. Peli voi näyttää tosi hyvältä mutta ei pääse kokeilemaan ja sit himassa huomataan että kone, laatikko ja perä on narahtanut tai tyhjiä...tietokoneet palanu tai puuttuu...ym,ym.
    Myöskin muutaman vuoden käyttömaksuista korkoineen tulee nopeasti mukava ylläri... Ja jos kaverilta on ulosmitattu tavaraa velkojen takia niin tuskin hänellä on suurempia kiireitä maksamaan ekana käyttömaksuja että pääset ajamaan hänen autolla, joten omaan piikkiinhän ne väkisin kaatuu... :wink:
     
  4. osse78

    osse78 Gearhead

    just niin!

    Kävin kattoon autoo etukäteen ja puolet osista puuttu.
    Meikä jättää tällä kertaa väliin, mutta jos jotakuta kiinnostaa niin keskiviikkona 12:00 corvette 87 myydään Kemijärvellä nostohuudoin.
     

Kerro tästä muillekin!