vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

  1. morion

    morion 1st gear

    Näyttää siltä että tämä ketju paljastaa kaikki kommunistit ja virkamies-sielut jotka haluaa kuka milloinkin kieltää kaiken. Jokaisella jenkkiautoharrastajalla pitäisi olla näköjään oma kruising.
    Oma silmä lepää mielummin vaikka vanhassa eurolaitteessa kuin uudessa"harraste" mustangissa. Toisaalta arvostan ihmisiä jotka mielummin valitsee kulkineekseen uuden vetten tai mussen kun valittavana olisi esim audi.
    Kaikille kaikkea. Mitäpäs sitten jos on vaikka Italialainen auto jenkki v8 tekniikalla. Mitäpäs jos omistaa aston martin V8 joka varmasti kiinnostaa kaikkia valveutuneita moottorimiehiä. Mitä enemmän sallitaan ja arvostetaan sitä enemmän kaikki hymyilee ja oppii jotain uutta... vai pitäisikö tehdä kruisniki vain aidoile suomi-autoille??

    Itse olin paikalla deloreanilla (Pohjois-Irlantilainen auto) ja kaikissa tapahtumissa jenkkiharrastajat ovat olleet innoissaan tuosta tiskipöydästä. Jos parkkialue täyttyy uusista "katselijoiden" autoista, voisi asiasta olla joku sanomassa siinä mutkassa. Uskoisin että bemmikuskit ovat joviaalia porukkaa ja parkkeeraavat hieman ulommas.
    Relatkaa vähä. Tän pitäis olla hupia ja jos ei käynnistä jää hyvä mieli niin kannattaa katsoa peiliin.

    Pantera
    lorean
    gto 69
    sörkkö 70,73
    uimamaisteri

    Se kellä on kuollessaan eniten leluja on kuollut.
     
  2. Camu67

    Camu67 1st gear

    Ihme vinkumista kuminpoltosta... Kyllä se vaan niin on, että kuminkäry kuuluu tähän tapahtumaan ja näkeehän sen jo yleisöstä. Kyllä Vantaa Cruising on ehdottomasti pk-seudun paras tapahtuma juurikin burniksien takia. Jos burnikset jätetään pois, niin tapahtumasta tulisi yhtä ankea kuin Stadin Cruisingit nyt on. Jäähalli aikoina vielä jaksoi käydäkkin paikalla...
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Cruising väki häipyi Jäähallilta juuri kuminpolton takia ja sinne jäi vain se porukka, joka luuli omistavansa tehokkaan auton, kun saivat renkaista irtoamaan vöhön savua. Tuo julkinen kuminpoltto tuo harrastukselle todella paljon negatiivista mainetta ja siksi siitä pitäisi päästä eroon.
     
  4. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Kielletään kaikki.
     
  5. Make.S

    Make.S Gearhead

    Samaa mieltä ja euronipponit pois tilaa viemästä...
     
  6. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Noh, jos tieliikenteen seassa sudittelee niin se riski on vaan otettava et se kilpi voi päätyä internettiin kaikkien nähtäväks... Oma valinta.

    Porsche pääty kuitenkin kuvaan vaikkei euroautoilla tonne pitäis mennäkään...? :wink:

    Onks jossain joskus muuten kiveen hakattu et kyseessä on jenkkiautotapahtuma? Tsekattiinko kaikkien jenkkien VIN, voi olla Made in Canada-autoja seassa... :wink: Joku tossa jo aiemmin sanokin että kattelee mieluummin rakenneltuja euroja tai japseja kun uusia Corvetteja tai Firebirdejä, pakko olla vähän samaa mieltä...

    Ps. morion, hieno DeLorean, tais olla eka kerta kun moisen näen livenä, hämmästyin miten pieni auto se oikeasti on.
     
  7. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tarkotus oli kyllä tulla eilen...mutta meni taas duunissa pitkään kuten aina eli ei ehtinyt.

    Nämä tälläiset perjantai pippalot ei vaan sovi työtä tekeville :(
     
  8. venakopan.kansi

    venakopan.kansi 1st gear

    eikö noilla euro/japski vehkeillä ole jo oma kokoontumis paikka tattiksella? siellähän niitä on oikein kerroksittain...
     
  9. Jamu

    Jamu 1st gear

    Mitäs jos tehtäis niin että kuun tokana perjantaina bemarit ja eurokinnerit olis kolmessa ekassa rivissä ja jenkit menis kohteliaasti peräriviin. Kuminpoltto sallittu (siis osallistujien mielestä, poliisit muodostakoon oman kantansa). Kuun kolmantena perjantaina jenkit (ja muun maalaiset, sanotaan nyt vaikka ennen v 1985 valmistetut tai muuten harvinaiset sekä väriltään violetit) olisivat kolmessa ekassa rivissä ja käyttikset menis sinne takariviin. Kuminpoltto tasatunnein sallittu 7 minuutin ajan paitsi vm 2001 bemareilta.

    Ei vaan... itseä harmitti eilisessä eniten se että siellä oli ihan normaaleja nissaneita parkissa ja niitä harrasteautoja oli jouduttu jättämään väritehtaan parkkipaikalle sekä siellä puskien takana olevalle hiekkakentälle kun eivät ilmeisesti mahtuneet Heurekan pakkikselle. Näin ne vaan vilaukselta kotiin lähtiessä. Harmi
     
  10. seppokuvat

    seppokuvat 1st gear

  11. MANONTHEMOON

    MANONTHEMOON 3rd gear

    ootteko muuten huomannut että täällä on aina joka cruisingin jälkeen jonkunlainen tappelu pystyssä :poff:
    hauskaa porukkaa :D
     
  12. laakkius

    laakkius Gearhead

    turhaa saivartelua, kuvat on kaverini ottamia joka tuli itsekin paikalle 90-luvun sporttinissanilla... Sen auto ei ollut viemässä tilaa tolla parkkiksella... :poff:
     
  13. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Oli hieno tapahtuma ja kesti normaalia kauemminki vielä, vitusti autoja ja populaa, hyvä keli, mitäs siinä ny muuta ja julkinen tapahtuma ni sinne silloin änkee ne ketä kehtaa, oli bemu tai nissani, en mäkään niistä tykkää mut en myöskään jaksa niistä vaahtoo, toivottavasti pysyy tämmösenä vielä jatkossaki.
     
  14. exoddus

    exoddus 3rd gear

    Niinpä,mun pointti oli nyt se läjä niitä bemareita,volkkareita yms käyttöautoa vastaavia kikkareita kohtaan. En todellakaan tajua miksi ne pitää tuoda tontille, mutta omalta kantilta tosiaankaan ei haittaa jos siellä on näitä vanhempia euro/nippon harraste autoja esin,vanhat datsunit on kyllä komeita.. toisinkuin joku e36 bemari. Nämä tuning/drifting yms höpö höpö menijät voivat ihan hyvin pitää omat kekkerinsä vaikka joka kuun toinen perjantai, ja älkää huoliko, en aja jenkkiäni sinne sekaan. ( toivottavasti joku nyt ymmärtää pointin mitä tässä haen takaa ) :odroll:
     
  15. laakkius

    laakkius Gearhead

    olen täysin samoilla linjoilla kanssasi...
     
  16. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Saivartelua hyvinkin, ja parilla hymiöllä oli tarkotus kertoa ettei ehkä ollu ihan 100% vakavaa...
     
  17. maakku

    maakku 1st gear

    Itse en tajua miksi kaikki ei voi elää sulassa sovussa ja pidetään kaikki pelit siellä näytillä?
    Itsellä on euroauto millä ajelen yleensä ja sit ns. Harraste jenkki.
    Kaikki sekaan vaan, karsii sieltä ne ns. Harrasteautot pois ja muut pelit tontille...
    Koska oli se sit Bmw tai vw mies niin se voi oikeasti tykätä chevystä tms, mutta ei ole vaan sitä mahdollista vielä ostaa tai ei ole vieläcymmärtänyt että jenkillä on kivempi harrastaa... :)

    Eli kaikki samalle tontille kiva niitä hyvällä maulla rakennettuja autoja on katsoa merkkiin tai malliin katsomatta.
    Ja jos näitä jenkkiautoja mietin itse, niin onko se vanha caprice tms mikä maksaa 1000€ ja on viittä vaille paalutuksen tarpeessa, niin kuuluuko ne sinne?

    Mutta tosissaan, paikalla oltiin katselemassa ja oli PALJON hienoja autoja sekä porukkaa, kumia ja bensaa paloi vähintäänkin riittävästi!

    Kiitos siitä kaikille osanottajille, auton merkkiin tai malliin katsomatta!!!
     
  18. MANONTHEMOON

    MANONTHEMOON 3rd gear

    no nyt oli asiallinen sepostus! Ja tossa oon täysin samaa mieltä että mielummin sitä katselee hyvällä maulla rakennettua euroautoa kun tonnin maksavaa viimeisillä voimillaan liikkuvaa, paikalleen ruostuvaa amerikan rautaa..
     
  19. Kartsa67

    Kartsa67 3rd gear


    Luojan kiitos siitä että se tappelu on vain täällä foorumilla!

    Mut joo, ymmärrän kyllä ongelman. Toisten mielestä parkkiin vain jenkit, toiset haluavat poltella lakua ja toiset tuomitsevat sen täysin. Jos nyt katsotaan asiaa laajemmin niin miettikääpä miten iso joukko ihmisiä sekä autoja tuolla eilenkin oli, osa vielä hyvinkin "viihteellä" ja mitään järjestyshäiriöitä ei ollut tälläkään kerralla.

    Hyvässä sovussa kierrettiin rinkiä, jonotettiin vapautuvia paikkoja niiltä euro/japsikärryiltä tai hengitettiin kuminkatkuja vaikka se ei nyt olisikaan ollut just se oma juttu mitä sieltä tuli hakemaan. Mikä muu noinkin iso vapaamuotoinen tapahtuma perjantai-iltana sujuu yhtä rauhallisesti?

    Kaikkia ei voi miellyttää eikä tarvitsekaan, mutta kyllä näin fiksusti käyttäytyvä porukka varmasti saa tämän homman pelaamaan jatkossakin eli ei nyt kusta omiin muroihin...
     
  20. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    "Siis kato kun ne euroilla ja japseilla ajavat kuvittelee olevansa niinku jotai muka autoharrastajii ku ne tulee sinne parkkii"
     

Kerro tästä muillekin!