4. Kauhajoki ruisinki 23.8.2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja rusteri, 14.8.2013.

  1. rusteri

    rusteri 3rd gear

    Taas olis se perinteinen aika kokeilla pitääkö oma harraste auto vettä. Ja mikäpä olisikaan mukavampi tapa kokea se , kuin porukalla letkan muotoisessa ajoneuvo paraatissa.

    Eli 23.8.2013 siinä klo 20.00 pyörteillä ,taas kokoonnuttaisiin Kauhajoen City marketin parkkialueille jauhamaan sitä itseään ja kun kaikki tarinat on kuultu pariin kertaan ,niin taas siirrytään perinteistä lenkkiä Suupohjan Mobilistien tallille nauttimaan tarjoiluista. Eli miehekkäästi makkaraa ja kahaveeta tarjolla, sori vaan ,ei kurmee herkkuja tarjolla vielä tänäkään vuonna.

    Palakitaanki taas joku tänäkin vuonna , täysin mielivaltaisella päätöksellä ,totta kai. Pokaaliakin on rustattu taas niimaan perusteellisesti, että aiva häjyä teköö. Se että minkälaanen siitä tänä vuonna tuloo ,niin son taas aiva herran hallus.

    Häppeninkihän on avoin kaikenmoosille harraste laitteille ,joten ei muuta kun mukahan vain.

    Toivomme kuivaa keliä ,mutta saas ny kattua kuinka meirän käy. Mutta eihän tosi miehet(ja naiset tiätysti) ny vettä pelekää.

    NOTTA TERVETULOA VAIN.

    PS. Kyllä sen kahaveen seuraksi on myös nisuaki.
     
  2. rusteri

    rusteri 3rd gear

    Ny sitte uskaltaa luvata jo että joku palakitahanki ku pokaali on saatu kokasteltua nippuhun.

    PS. Sinä joka veit IsonVihan lämmityslaitteen puhaltimelta virran eileen illalla n. kello 23.28, niin tuo virtanen takasin. Menöö huuruhun.
     
  3. wolfman

    wolfman Gearhead

    Palakinto jaetahan taas raadin mielivaltaasen päätöksen mukahan. Isoonvihan virtanen oli kuulemma nähty kyselevän koskipubin sijaantia pian sen jäläkehen ku se oli sulta karaannu...
     
  4. rusteri

    rusteri 3rd gear

    No sitäpä saa raukka kauanki ettiskellä, onhan siittä ny jo 3 vai 4 vuotta kun kyseinen elämys ravinteli lopetti elämysten jakamisen. Toivotan täten itse virtaselle hyvää etsiskely onnea kaikessa rauhassa, sillä huolitsin kokonaan uuden virtasen jatkamaan edellisen kengissä.
    Hän toimitettiin minulle piänessä lasiputkilossa. Näin ollen vältytään valtakunnalliselta kriisiltä. Aamen.
     
  5. rusteri

    rusteri 3rd gear

    Huomenna syörähän makkaraa.
     
  6. wolfman

    wolfman Gearhead

    Huomasin muuten tuos alamanakkaa tutkiessani että huomenna olis cruisinkiperjantai. Voitaas vaikka syörä yks tai viiskytä makkaraa.
     
  7. Stingray73

    Stingray73 3rd gear

    Kelikin näyttää ennusteella hyvin lupaavalta :D
     
  8. rusteri

    rusteri 3rd gear

    Juu kerrankin näyttää mukavalta. Onhan tässä ny melkein joka vuosi sadetta peljättyki. Joskus näinki, ei toki että mää ny saretta pelkääsin. Mun raadoilla ajetaan satoo tai paistoo.
     
  9. rusteri

    rusteri 3rd gear

    Eikä siinä jos ehtoommalla tosiaan vattan vierustalla tuntuu ontolta, niin sekahan vaa, tallilta löytyy sitte jotaki siihen vaivaan.
     
  10. OK

    OK Gearhead

    Loistavaa keliä luvassa. SINNE!
    Voiskohan siinä aluksi ajaa letkassa, topeeka-puistotie lenkin, ennen sivummalle siirtymistä?
     
  11. rusteri

    rusteri 3rd gear

    Kyl siitä ainaki läpi on tarkootus mennä. Katotaan kuinka komiasti saadaan kylä tukkohon. Aninkujan kauttahan olis tarkootus taas siirtyä sitten tallille. Kokeellaan sumplia joku sopiva systeemi. :)
     
  12. wolfman

    wolfman Gearhead

    Noniin, cruisinki oli ja sujui erittäin hienosti. Paikalle uskaltautui yli 40 autoa ja niistä suurin osa saapui tallille makkaranmaistajaisiin ja kahville. Kiitokset kaikille osallistujille ja järjestäjille. Kuvia tapahtumasta kunhan saa kuvat pois kamerasta.
     
  13. Stingray73

    Stingray73 3rd gear

    Kiitos trahteerista, oli mukava piipahtaa paikalle. Vaikka aluksi kurvattiin ABC:lle ja ihmeteltiin että ompas vähä porukkaa :D No sitten pieni tarkastus koordinaatteihin, niin alkoi löytyä porukkaa :D
    Tässä muutama tunnelmaräpsy matkalta:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  14. rusteri

    rusteri 3rd gear

    Kyllä on kommeita kuvia Stingrayllä.
    Näin järjestäjän ominaisuudessa täytyy kiittää osallistujia jotka lukumäärällään yllätti allekirjoittaneen aivan 6-0.
    Kelitkin suosi kerrankin tätä häppeninkiä ja letka oli kuulemma ollu vaikuttavan näköinen.

    Kiitoksia vielä kerran kaikille osallistuneille ja tietenki omalle porukalle.
     
  15. rusteri

    rusteri 3rd gear

Kerro tästä muillekin!