Vitt.. mikä finaali..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja JK402, 2.9.2013.

  1. JK402

    JK402 1st gear

    ..
    :mad:
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Sade, vessajono, odottelu, epätoivo; parasta paikan päällä. Voiskohan ne kutistaa ykspäiväsiks?
     
  3. JK402

    JK402 1st gear

    Kannatetaan! Ja koko balttia mukaan..
     
  4. Mopar

    Mopar Gearhead

    Nehän on ens vuonna 0-päiväset :rotfl:
     
  5. pile

    pile Gearhead

    Jotenkin jäi hiukan paskan makua. No sää sekoitti hiukan,mutta kyllä ajajia oli niin paljon että täysin olisi saanut olla 3 päiväiset.lajittelua kaks päivää. Tuosta ens vuoresta,fhra:lle sen verran terveisiä että kisoja vähentämällä ei ajajia tule lisää eikä kisat itsessään ole se tappion tuottaja vaan kannattaa ihan oikeasti katsoa tuota kulurakennetta ja kilpailuttaa hankinnat oikeasti eikä pelata veli hyvä peliä.Toivotaan että talven aikana virheistä otetaan oppia ja kisoja järjestetään jatkossakin.
     
  6. rude1

    rude1 Gearhead

    Kyllähän tuo harmitti kun pääsin vasta lauantai-iltana paikalle kun ajot olivat jo ohi, en vaan arvannut että ne olivat todellakin ohi. 50 euroa majoitukseen ja lippuihin, pidettiin sitten sadetta kolmeen asti ja kotimatkalle ilman yhdenkään lähdön näkemista :( Tulipahan käytyä.
    Eihän säälle mitään voi.
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Sää näytti kyllä sunnuntaina ilkeimmät puolensa, ens ilkeetä tihkusadetta ja sen jälkeen vähän väliä sadekuuroja joten homma ohi ja eiku kaikki vaan pakkaamaan.

    Jonka jälkeen sit saatiinkin ajaa nätissä puolipilvisessä, puoliks jopa aurinkoisessa säässä kotiin :odroll:
     
  8. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Ot ja rankasti mutta nyt selvis ehkä mikä on batrace tarra nykysen vanin takalasissa :D
     
  9. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    8)
     
  10. Pate-68

    Pate-68 3rd gear

    Sun pitää vuosikokouksessa avautua ei kukaan päättäjistä tätä palstaa seuraa :odroll:Mä voin kertoa jotain paskan mausta ajoin finaaleista kotiin tai olin jo melkein kotona kun liikkuvien rangaistuspartio pysäytti ja mun kortti ei ihan riitä trailerin vetämiseen kun volvo on kyydissä nyt sitten mietin miten käydä loimaalta töissä turussa kun ei ole ollenkaan korttia ihan hanurista yks rike ja kortti pois en edes vaarantanut liikennettä en saanut edes kotiin ajaa vaan piti soittaa faija avuks.Saatana mä olin ihan turhaan kohtelias kytille olis pitänyt heti ottaa kirveenvarsi penkin alta ja hakata ne niin olis ainakin saanut syystä rangaistuksen :mad:
     
  11. Rellu8

    Rellu8 Gearhead

    Siis mitä! Lähtikö kortti vain ajokorttiluokan ylityksestä?
     
  12. laakkius

    laakkius Gearhead

    lähtee se meilläkin päin moisesta...kuten siitäkin että märällä liikennevaloissa auto sutaisee niin että perä heilahtaa hieman sivulle... :odroll:
     
  13. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    No toi valoissa lipsahdus homma on jo paska,
    vieraalla autolla tiukalla lukolla pikkasen hiekkaa renkaitten alla ja kortti pois :poff:
     
  14. capri30S

    capri30S 1st gear

    En kyllä ihan heti nielase, että kortti lähtis kävelemään pelkästä pikkukirjaimen puutteesta?
     
  15. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Siis toi pikku-e;n (Be/ C1e) puuttuminen on sama kuin kortitta ajo.

    Toiset on päässy käymään käräjilläkin siitä.

    En minä, ee;t löytyy
     
  16. capri30S

    capri30S 1st gear

    Itte "joutunut" useastikin ajamaan ilman pikku-eetä, kerran jopa pysäytetty aiheesta, sakot tuli, ja sain jopa jatkaa ajoa..
     
  17. pile

    pile Gearhead

    Harmi että veivät kortin.
    Jokainen tietää että varmuudella fhran johtokuntakin lukee näitä, se vaan että eivät tänne kommentoi ymärrän hyvin ei sooloilua.
    Se että pitäisi aina jos jotain sanoo mennä vuosikokoukseen on jotenkin vääristynyt mailman kuva ja kuuluu menneisyyteen,silloin kun ei nettiä ja puhelimia ollut.mielestäni esim tää kanava on ihan ok samoin kuin fb siihen että saa sanaa kuuluviin.
    omasta mielestäni jos kerran kulurakenteet on niin että niistä ei saada säätettyä niin silloin pitää vaan osallistumismaksua nostaa yks satanen lisää per kisa ei tätä hommaa enää kaara jos vaan saadaan sellaiset skapat aikaan että jää ajo aikaa kaikille.
     
  18. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Siinä sunnuntaina sitä lopullista sadetta odotellessa raariosta tuli vartin välein kuultua sellainen mainos jossa kerrottiin autojen ja kuskien ottavan mittaa toisistaan perjantaista sunnuntaihin :eek: . Ketkäs perjantaina ajoi?
    Ja jopa Kiikalassa oli VARIKOLLA omat paskahuussit.
     
  19. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    OT:

    Kaveripiirissä on kokemusta kortin hyllyttämisestä pikku een puuttumisesta eli ajo-oikeudetta ajosta. Poliisi päättää kuinka pitkäksi aikaa kortti hyllytetään, 1-6 kuukautta. Kaverilta veivät kuukaudeksi koska tarvitsi työssään korttia. Sakkojakin tuli.


    29.4.2011/386
    Ajokorttilaki


    7 luku
    Ajokielto ja muut seuraamukset

    64 §
    Ajokieltoon määrääminen

    Käräjäoikeuden on ....

    Poliisin on määrättävä ajo-oikeuden haltija ajokieltoon:
    ...
    4) jos hän on syyllistynyt rikoslain 23 luvun 10 §:ssä tarkoitettuun kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta; tai


    66 §
    Ajokiellon kesto
    Rattijuopumukseen tai vaarallisten aineiden kuljetusrikokseen ....

    Edellä 64 §:n 2 momentin 1 ja 2 kohdassa tarkoitetuissa tapauksissa ajokielto määrätään olemaan voimassa toistaiseksi ja 3–5 kohdassa ja 65 §:ssä tarkoitetuissa tapauksissa vähintään yksi ja enintään kuusi kuukautta.

    Ajokiellon kestosta määrättäessä otetaan huomioon ne vaikutukset, jotka toimenpiteellä on ajokieltoon määrättävän toimeentuloon ja välttämättömään liikkumiseen.

    Ajokiellon kestosta määrättäessä on vähennyksenä otettava huomioon aika, jonka kuljettaja on ajokieltoon johtaneen teon vuoksi ollut ilman ajo-oikeutta, taikka katsottava ajokielto väliaikaisen ajokiellon pituuden vuoksi kokonaan kärsityksi


    19.12.1889/39
    Rikoslaki


    23 luku
    Liikennerikoksista

    10 §
    Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta
    Joka kuljettaa, ohjailee tai ohjaa moottorikäyttöistä ajoneuvoa, raitiovaunua, junaa, alusta tai ilma-alusta ajo-oikeudetta tai ilman vaadittavaa pätevyyttä osoittavaa lupakirjaa, on tuomittava kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

    Kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta tuomitaan myös se, joka ilman vaadittavaa pätevyyttä ryhtyy junan, aluksen tai ilma-aluksen kulun turvallisuuteen olennaisesti vaikuttavaan tehtävään.



    Lainaukset Finlex http://www.finlex.fi/fi/


    Ja aiheeseen palatakseni. Katsojan kannalta jäi kanssa harmittamaan näin isojen kisojen kutistuminen kaksipäiväisiksi.
     
  20. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Lajin kannalta vielä enemmän. Suomen vientiteollisuus on jo tapettu. Pitäkää nyt edes Drag Race hengissä niin on jotain tekemistä tulevalla runsaalla vapaa-ajalla!
     

Kerro tästä muillekin!