RockAuton lähetykset Englannista ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja 2mi, 5.9.2013.

  1. 2mi

    2mi 1st gear

    Huomasin RockAuton hintoja selaillessa, että valitsemani osan kohdalla lähetyspaikaksi oli merkattu Great Britain. Onko kenellekään tullut sitä kautta RockAuton osia ? Ei ilmeisesti mene tullia, ym sitten enää ?
     
  2. Jamu

    Jamu 1st gear

    Tavarat voivat olla siellä vapaavarastossa (=ei tullattu EU:hun), silloin tulli ja ALV (Suomen) menee normaalisti vaikka tavarat postitetaankin fyysisesti Englannista. Tai sitten tullavaat EU:hun siellä ja lisäävät sulle Englannin ALV:n on toinen vaihtoehto. Kolmas on se että on jo tullit+alvit mukana hinnassa.

    Ei sivuilla ollut mitään mainintaa tuosta tullauksesta ? Mikä tuote oli kyseessä niin voisin mielenkiinnosta itsekkin katsoa?

    Jarmo
     
  3. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    http://www.rockauto.co.uk/catalog/catalog.php

    Taitaa toimia ihan tuolla saarella ja taisi joskus olla näilläkin sivuilla siitä mainintaa. (aika hintavia osa) no eipä mene enään hinnan päälle kuin rahti jää verojen keruu muualle :)
     
  4. ls1978

    ls1978 Gearhead

    Rockauto on laajentanut reilusti euroautojen osien puolelle ja juuri nämä osat pääsääntöisesti tulevat UK:sta. Eli ihan normaalia EU-kauppaa. Englannin ALV niihin hintoihin lisätään, mutta rahti on tietysti eri luokkaa kun USA:sta. Ihan jenkki-Rockauton hinnoitteluun ja valikoimaan ne ei ainakaan vielä pysty, halvempiakin paikkoja löytyy. Mutta osittain ihan kilpailukykyistä. Oman kokemuksen mukaan esim muutaman käyttiksen ja eurooppalaisen klassikon iskarit saa tuolta ihan toisiin hintoihin kuin Suomesta.
     
  5. Quest

    Quest Gearhead

    Alle 2,5kg postilähetykset (jos ne sitä käyttää?) tulee Enkuista melkein halvemmalla kuin Suomen sisäiset postimaksut. Toivottavasti eivät pakkaa kaikkea paikalliseen tapaan muovipusseihin :)
     

Kerro tästä muillekin!