Jenkkiautonäyttely ja Hot Rod Swap Joensuu 14.9

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja HELL2, 28.8.2013.

  1. HELL2

    HELL2 Gearhead

    JHRD proudly presents; Jenkkiauto näyttely Wanhalla automuseolla 14.9. klo 9 - 15

    "Paluu juurille" -tyyppisesti pienehkö mutta sitäkin enempi tunteella tehty näyttely, Wanha museo on vallattu ameriikan vehkeille ja trabantit on ulostettu hetkeksi pois....kuka muistaa ekat JHRD:n näyttelyt lentokentällä, Laakkosella yms ajat ennen jäähallia...

    Paikalla myös jäsenistön ennennäkemättömiä autoja joita ei ole julkisesti esitelty missään.


    Samalla tietysti perinteinen Swappi museon pihalla.
    Myyntipaikat 5€ p 040-8094778
     
  2. HELL2

    HELL2 Gearhead

    Kattaus alkaa olla tehty.Tule ja Ihastu.Huomenna 9-15
     
  3. shelby-ippe

    shelby-ippe 1st gear

    Tuli käytyä paikan päällä ja porukkaa oli hyvin , sekä hienoja vehkeitä näyttelyssä . Tälläiseksi pikku tapahtumaksi oikein hyvä meininki ja mikä parasta keli oli mitä hienoin . ps . hampurilainen maistui tosi mainiosti .
     
  4. Geissi

    Geissi 1st gear

    hyvä meininki oli, tälläisiä lisää kaivaten.
     
  5. night-train

    night-train Gearhead

    Jep! oikein mukava, tapahtumalle ilmiselvä sosiaalinen tilaus näin aikataulullisesti. kesä kun on niin täynnä kaikenlaista tapahtumaa.
    ainut että huomaa vanhenevansa kun takavuosien peräkonttijuopottelu on vaihtunut keski-ikäisten miesten kipulääkevertailuksi :D
    ja Impalaan sain jopa ostettua renkaat.
    kiitos järjästäjille! Jake
     

Kerro tästä muillekin!