Chevrolet Trans Sport

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja jukkanum, 25.10.2006.

  1. wolfman

    wolfman Gearhead

    Voin tutkia tuosta vanhasta hammastankohässäkästä kuinka on kiinni, pelkän sisäpään vaihto onnistuu melko varmasti suoraan paikalleen.
     
  2. Scitso

    Scitso 1st gear

    Jos etsitte takakontin kaasujousia niin voin suositella saksasta sintran kaasujouset. 32,8e molemmat kotiin toimitettuna http://www.ebay.de/itm/380692299447
    aika napakka on takakontti uusilla jousilla. hinta vertailuna southwest trading 78e/kpl ja ebayn trans sporttiin 59,9e+tk
     
  3. wolfman

    wolfman Gearhead

    Raidetangon sisäpäässä on kierre ja lähtee aukeamaan 36mm avaimella. Auki saaminen vaati jonkin verran voimaa. Suojakumi auki takapäästä niin saa jo avaimen kiinni.
     
  4. lincoln

    lincoln 1st gear

    Yksi kysymys? 2003 Trans Sport niin saakos siitä jotenkin penkkejä vaihtamalla 8 paikkaisen eli onko nuo nuo penkit samanlaisia vanhemmissakin?
     
  5. jouni82

    jouni82 1st gear

    Tervehdys. Tuli vaihdettua trans-sportti suburbaniin niin joutas hyvät alkuperäiset alut ja niillä tasaisesti kuluneet hyvät renkaat pois nurkista! Pintaa ainakin 5mm. En löytäny tönäriä het nii jäi mittaamatta.

    linkki nettivaraosaan http://www.nettivaraosa.com/rengassarjat/1634448

    Hinta 240€/tarjous

    Soittaa saa 045 2729398

    Sijaitsee Ruovedellä.

    NOPEIN VIE!
     
  6. ssaarent

    ssaarent 1st gear

    Moron

    Myyntipuolella yläpään tiivistesarja myynnissä
    Jäi omaani aikoinaan vaihtamatta.
    Rock Autosta hommasin, vaikuttaa laatu kamalta..
    Ja omistajankäsikirja suom..ja korjausopas eng. taitaa vielä lojua jossain kaapisssa
     
  7. Kylmä-Mika

    Kylmä-Mika 2nd gear

    Käykös tuon ransportin koodien lukuun ELM pohjainen OBD2 laite?
     
  8. Scitso

    Scitso 1st gear

    Pystyy lukemaan peruskoodit ja tiedot näytölle, mutta tarvii maksullisen softan että pääsee auton kaikkiin järjestelmiin kiinni. Itselläni ELM Bluetooth sovitin millä kännykkään luen tiedot
     
  9. Kylmä-Mika

    Kylmä-Mika 2nd gear


    Ok, kiitos vastauksesta.
     
  10. TransAmSport

    TransAmSport 3rd gear

    Moro_Osaakos joku sanoa mikä on kun avaimen kääntää starttiasentoon niin saattaa kestää joskus jopa 3-5 sekuntia ennenkuin starttaa?Välillä sit starttaa heti kun avaimesta kääntää. :-?
     
  11. Lclassic

    Lclassic 1st gear

    1998 trans sportissa syttys airbag valo kun purin sisustan ja penkit pois nyt ku laitoin takasin niin toi pirun lamppu ei sammu, mites sen sais nollattua?
     
  12. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Testerillä, ja ekaks katsotaan vikakoodit, että selviää miksi valo palaa, periaatteessa pitäis sammua, jos järjestelmä on kunnossa ihan itsestään, kun laittaa virrat päälle... Onko varma että oot muistanut laitta kaikki liittimet kiinni???
     
  13. Scitso

    Scitso 1st gear

    Mikäli tässä ei eroo normaaleista niin Airbag valo ei nollaudu itsekseen vaan tarvitsee aina nollata testerillä jos liittimiä on käytetty auki akku paikallaan.
     
  14. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Juu, mutta testeriä tarvitaan joka tapauksessa, muuten ei saa niitä vikakoodeja pois.... Ja samalla saa kontrolloitua, mikä vikakoodi siellä on ja tarkistettua, miksi sytyttää valon ja nollaus ja jos ei jää palamaan, on sitten vaan ollut joku liitos irti, kun on ollut virrat päällä...
     
  15. Lclassic

    Lclassic 1st gear

    Mitään vikakoodeja ei ilmenny ainakaan tolla pikkutesterillä minkä saa ikh markkinoimana se halpa peruskalikka.? Tosta autosta mulla oli penkit ja matto poissa eikä kyllä ollut akkukaan paikalla sillä hetkellä kun noita purin? Eli tuskin sen takia syttyi? Mutta hyviä vinkkejä kaipailisin et sais ton taas leimalle :lol: .
     
  16. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ei ne halpislaitteet annakaan kuin moottorinohjauksen vikakoodeja, yleensä... Pitää olla sellainen laite, joka osaa lukea bagin vikakoodit, kaikki ei osaa...
    Ainakin Jeepin bagit ei vaadi vikakoodin nollausta erikseen, kunhan vian saa korjattua, se nollautuu itsestään...
     
  17. transport01

    transport01 3rd gear

    Nollautuu se ainakin 2001 mallissa itsekseen. Ainakin mulla on nollautunut. En tiedä kauanko pitää ajella ilman vikaa, että nollaantuu. Mulla on ko valo syttynyt ainakin 5 kertaa ja aina ehtinyt nollaantua ennen katsastusta.
     
  18. Lahti32

    Lahti32 1st gear

    Miksikähän toisinaan jää käsijarrun merkkivalo palamaan vaikka se ei ole ollut edes päällä. Ja onko tietoa mikä hajoaa takaluukun lukosta. On jäänyt kiinni eikä millään aukea. Mistäpäin sitä lähtis yrittään avata. Ja tietääkö joku noiden lasinpyyhkijöiden älystä onko jossain joku piirikortti joka ohjaa pyyhkimiä. Niissä on kaksikin ongelmaa, eivät tahdo palautua koloonsa vaan heittäytyvät pystyyn. Hiukan odotellen hitaimman tihkun pyyhkäisyn jälkeen, kolme neljä sekuntia ja siinä kohdassa menee pois koloonsa. Toinen ongelma pissapojassa. Joku on muuttanut sen niin että vettä tulee takalasin pumpulla etulasiin koska etupumppu ei käynnisty viiksestä.
     
  19. T&S

    T&S Gearhead

    Pyyhkijänmoottorin päällä on erikoinen metallilevyjen ja jousien muodostama paketti, sen tarkoitus on pyyhkijöiden palautus lepoasentoon. Irroita se paketti moottorista ja vivustosta, ja puhdista hyvin kaikki levyjen välit ja jouset niin että ne liikkuu kunnolla. Siellä on pieni metallikieleke jonka jousi painaa koloonsa kun pyyhkijät sammuttaa ja vivuston suunta muuttuu vetämään pyyhkijät lepoasentoon. Merkitse hyvin muistiin missä asennossa se levypaketti on moottorin akselissa kiinni, yhden poorin heitto muuttaa jo asentoa mihin pyyhkijät pysähtyy.
     
  20. teardown

    teardown 1st gear

    Tollasta vaivaa oli mullakin, mutta akun napojen ja startin sekä maadoitusten putsaus ja kunnollinen kiinnitys poisti vian.
     

Kerro tästä muillekin!