Lahden Jenkkiautonäyttely

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja KirsiX, 1.9.2013.

  1. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    sbc350: hieno pätkä
     
  2. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Kiitti, näistä saa harvemmin mitään kommenttia 8)
     
  3. starcraft

    starcraft Gearhead

    Kävinhän siellä minäkin. Ja samalla tuli ekaa kertaa tutustuttua Lahteen. Näyttely oli hyvä. Halleissa hyvä valaistus. Ei liikaa melua ( paitsi siinä jossa bändit soitti). Leppoisa tunnelma ja messukeskuksesta löytyi ruokaravintola mistä sai ruokaa jonottamatta. Sitä osaa arvostaa kun on 1-vuotiaan kanssa liikkeellä. Ihan yhtä kovaan tasoon näyttely ei päässyt mitä viime vuoden X-treme oli mutta peittosi monta muuta tämän vuotista näyttelyä. Tuosta on hyvä jatkaa ja Agostinokin lupaili tuoda sophiansa ensi vuonna näytille.

    Kuviakin tuli otettua:

    [​IMG][/URL]

    [​IMG]

    Loput tuolta:

    http://public.fotki.com/starcraft/nytte ... nyttely-l/
     
  4. muhoksenmulli

    muhoksenmulli 3rd gear

    Suuret kiitokset näyttelyn järjestäjille mukavasta ja tasokkaasta tapahtumasta. Tahtoo tällaista lisää!
    T: liekitetty rodi
     
  5. musse27

    musse27 3rd gear

    Toinenkin pohjoisen vieras yhtyy edelliseen kommenttiin,oli hieno tapahtuma!!!

    Punamusta Rodi
     
  6. JariV

    JariV 2nd gear

    Mullekkin tuli tosta näyttelystä kanssa samaa fiilistä mitä Helsingin näyttely oli aikoinaan silloin kun se oli vielä Jäähallilla. Tää oli just sopivan kokonen ja tasoo vois kutsua jo hurjaks.

    Jos nyt jotain nurkumista pitäs keksii niin Mato Valtosen spiikkaus oli niin ala-astemaista, että musta tuntu että se olis ollu ensimmäistä kertaa lavalla ihmisten edessä.

    Myöskin seuraavalle vuodelle vois miettii sellasta että kun aletaan palkitsemaan niin kyseessä oleva kategoria vois olla isoilla näytöillä että se tulis paremmin selville mikä luokka on menossa. Ja voittajien nimet siihen myös.
     
  7. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

  8. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Juu hienosti meni ja ihan tyytyväisiä ollaan. Näin "esitteille" asettajan näkökulmasta 2 miinusta tulee.

    1. Perjantaina ei oikeee kukaa osannu sanoa mihin se auto pitää viiä. Pitkään etittii oikeaa ihmistä jokas osas neuvoa.

    2. Illan (to-pe) pimeinä tunteina vielä aamuyöllä tein viimosia pikku juttuja sisustaan hikihatussa ei sitten itse näyttelyn aikana päässy sitten kovinkaan esille. Se ns (suoja-aita mikälieneekää) oli niin kaukana et ei sinne sisälle nähny kukaan. Mitä siin ajoittain näin porukkaa epätoivosesti koittavan sinne kurkkia tuumailin et saa sinne lähemmäski mennä. Ei menty siltikään. Muutenki sen meidän rivistön ois voinu vähän toisel tapaa parkkeeta nii ois saanu paremman kuvan kaikista niistä.

    Muuten meijän poppoo kiittää ja kumartaa. Nappulat viihty erittäin hyvin, melutaso oli just sopiva et maitto päikkäritkin hyvin ;)
     
  9. JariV

    JariV 2nd gear

    Mäkin tykkäsin tosta paljon, helvetin innovatiivinen ja silti perinteinen. Ehkä ainoo juttu mikä tässä pelissä huvitti oli ne kaksi lausetta jotka oli kirjotettu banjokoppaan. Kummassakin lauseessa oli kirjoitusvirhe :lol: Eivät kuitenkaan mitenkään himmentäneet tän laitoksen glamouria, se oli todella makee laite.
     
  10. TheTintti

    TheTintti 2nd gear

  11. Koppakuoriainen

    Koppakuoriainen 3rd gear

    Hellou,
    Finnish Mopar Association ry kiittää kaikkia hauskasta viikonlopusta Lahdessa ja suuri kiitos kuuluu myös järjestäjille!. Taas on yksi näyttely takana ja "pannu" oli kuumana MoparMokkaa sekä uusille että vanhoille jäsenille eli tontilla oli välillä ruuhkaa mutta niin piti ollakkin!
    Terkut ja kiitokset myös GM-cruisersin Putille ja Timolle!

    Terkuin:Sihteerikkö-Erja
     
  12. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    Ihan outoja laitteita mitkä ei tallentunu mun filmille kun kattoo näitä kuvia täällä.
    Tais tulla samanlainen sokeus kun Rahkosella ollessa eli jäi osa takahallin
    kalustosta näkemättä ja kuvaamatta.

    Mun räpsyt
    kuvat
     
  13. Tunaman

    Tunaman 3rd gear

    Oli tosi hyvät mokat... siis kahvit,kiitokset.
     
  14. RAIVO

    RAIVO Gearhead

  15. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Hei! Jos joltain löytyy tosta allekirjoittaneen rottelosta jotain kuvia nii nakatkaas vaik mulle s-postiin tulee ( roket-[a] suomi24.fi )
    Laittakaa vaan vesileimaa yms niihin kuviin nii tietää ketä on ottannu. Ihan omaa face profiiliin menee ei sen ihmeempää käyttöön

    Päätti sanoa kamera sopparin irti heti la aamuna nii jäi sit kuvailut suorittamatta :(
     
  16. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Mukavata kalustoa oli näytillä,mutta ihmettelin näyttelyn purkua seuratessani suurta "trailer queen-osastoa" pihalla.Kyllä pitäisi pystyä muutama sata kilsaa noilla vehkeillä ajelemaankin.Noh,toisaalta cruisingitkin nykyään lähes "parking"-tapahtumia niin sama kai se on vehkeet trailerilla kotiin viedä.
     
  17. R/T 222

    R/T 222 1st gear

    Hieno näyttely pikästä aikaa näitä lisää :p Sit vielä SUURET KIITOKSET Kouvolan jenkki harrastajille hinaus avusta talli esittelystä kahveista ja hyvästä seurasta sillä aikaa kun odoteltii traileria lappeenrannast koska Kouvolan kohal levis Challengerist yläkerta padast
     
  18. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  19. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Moni toi auton trailerilla varmasti siinäkin toivossa että pysyis puhtaampana.. niin ittekki vein auton acs:ään koppikärryssä..
     
  20. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Ja on sitten vetoautokin viikonlopun käytössä. Pari ihan kohtuu hyvää syytä tuoda auto trailerilla.
     

Kerro tästä muillekin!